May 12May 12 Author To možda ako si ti gledao neku extended cut verziju od 9 sati. Ja sam pogledao samo ovu bioskopsku, i sva tri sata su smor.Nego, Edited May 12May 12 by Weenie Pooh
May 12May 12 Kako je meni Eliot bila preslatka to je strašno. I onda otfikari sise i sve je bilo daunhil from der.
May 13May 13 On 12. 5. 2026. at 14:29, Weenie Pooh said:Smešni su mi ljudi koji se po Tviteru iščuđavaju, kao, da li je moguće da će 1 Nolan snimiti loš film Jok i nije, pa poslednje što valja snimio je pre četvrt veka.nolan možda ima samo jedan stvarno vrhunski film, ali mu ostatak filmografije nije loš. nego prosečan
May 13May 13 Author Popular Post 39 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Nolan bi garant uzeo Damona da mu glumi Karadjordja pored zivog Pedra Pascala..
May 14May 14 Taj Nolan je veliki prevarant i konačno će to sa ovim isprdkom od odiseje svima postati jasno. Zanimljivo je da mu ni brat nije od drugačije fele- jeste li zaboravili wetfart po imenu westworld? Doduše bilo je high'n'low komentara, čekirah čitajući temu na serijama. Prevario nas i mlađi Nolan. Jebiga. Edited May 14May 14 by pariah