May 4May 4 2 hours ago, Klara said:Huh, koliko novih kandidata za ignore listu. A dobro sad... meni je super topić, ne može muzika da se uokviri jednakim aršinima za sve - pa tebi je pola 90s turbo-folk-popa guilty pleasure, i šta sad? Sve kul, svakom svoje.
May 5May 5 13 hours ago, zorglub said:A dobro sad... meni je super topić, ne može muzika da se uokviri jednakim aršinima za sve - pa tebi je pola 90s turbo-folk-popa guilty pleasure, i šta sad? Sve kul, svakom svoje.Toliko nije bilo očigledno da se zezam?
May 5May 5 14 hours ago, ordi said:Nikad ih nisam volela. Uvek mi bio antipatičan Fredi, verovatno zbog tri reda zuba.Blokiraću se sama. 😬Da ali Fredi peva i iz dupeta, tu glaščinu teško bilo ko može da dostigne
May 5May 5 Vranjković obožava EKV, fun fact.A slušanje Queena u vreme kad u Engleskoj izlaze Motorhedi, Džudasi, Sabati, Venomi i kreću Napalmi, Carcassi i slični smatram travestijom.
May 5May 5 5 minutes ago, Svemir Zeka said:Poitre de noitre takođeTi si jedna muzička neznalica i kao onaj PajaPatak pećinko iz Mikijeve radionice:Čemu ovo služi, a uz to i ne radiEto!
May 5May 5 18 minutes ago, Klara said:Toliko nije bilo očigledno da se zezam?Ljudi lupaju minuse, šta znam...
May 5May 5 24 minutes ago, Klara said:Eto ti sad.edit: A ne, to je neki drugi bend, nije Calexico. To pođeđe reći naglas istinu, kad već drugima nije problem da ti se pokenjaju po glavi zbog onoga što ti se sviđa
May 5May 5 Ne znam, razmišljala sam šta bih ja izabrala... kada neku muziku smatram dobrom, ne iritira me, normalno. A kad je nešto drugima super, a meni se ne dopada, pesma me uopšte ne dotiče, budem totalna hladovina :D...toliko da mi pesma ne pokreće nijednu emociju, pa ni negativnu. :D Isključim se.Više me nervira/smara neki muzički elitizam, obezvređivanje onog što onaj drugi voli...sa druge strane, mislim da nisam dovoljno muzički potkovana da sa velikim samopouzdanjem iznesem (ni u sebi) kritiku neke muzike. Zato mi je zanimljivo da pročitam i razloge za odabrano, šta je kome važan kriterijum.Pooootpuno sam zbunjena. Gilti tema je bukvalno mesto gde odem da ne gušim ljudima teme sa vrhunskom muzikom...nesvrstane pesme i budalaštine koje ne moram da obožavam, ali me zabavljaju.S ljubavlju,brbljiva Klara 🫠
May 5May 5 29 minutes ago, Klara said:Više me nervira/smara neki muzički elitizam, obezvređivanje onog što onaj drugi voli...Delim sentiment kompletno. Čak sam i napisala, ako neko načelno ne voli ono što ja volim ok, ali ako mi se nešto sviđa, pusti da mi se sviđa.