May 4May 4 Author 4 hours ago, kronostime said:Niko da pomene Kneza i Patelinu? 😂Rekli smo dobre stvari koje vam idu na živce 😌
May 4May 4 evo da mi vratite thumbsdown:Beatles - Hey Jude - stiskavac ala Plavi Orkestar ili Crvena JabukaPolice - Every Breath You Take - aaaaaaaaaah skoro sve uostalom od StingaQueen - We will rock you, We are the champions - mrtva trka, od ovog dobijam tikove Texas - I don't want a lover - cuj oce prijatelja, uzasna pesmaEric Clapton - Tears in Heaven - nije lepo s moje strane, svaki put prebacim cim krene prvi taktEurope - The Final Countdown - najgora pesma u celi svet, da je cujem vise puta u nizu, skrenuo bi pamecuKiss - I Was Made for Lovin’ You - chemer, eeeeeeeeeeeeeeeeekLeo Sayer - When I Need You - ljiga na kubIma jedna ljiga od Stevie Wondera, stao mi mozak sad....
May 4May 4 E da, Foo Fighters i njihova popularnost su mi potpuna misterija. Njih kao chatgpt da je napravio, forma bez suštine, jedno ogromno isprazno ništa.
May 4May 4 8 minutes ago, Lancia said:evo da mi vratite thumbsdown:Europe - The Final Countdown - najgora pesma u celi svet, da je cujem vise puta u nizu, skrenuo bi pamecuPratim podižem za Live is Life od Opusa...
May 4May 4 11 minutes ago, Lancia said:Europe - The Final Countdown - najgora pesma u celi svet, da je cujem vise puta u nizu, skrenuo bi pamecuČak i ovako?
May 4May 4 Queen sve pesme sem one I want it all, posebno We are the champions, Show must go on i Bohemian Rapsody, peglaDeep Purple - Smoke on the water, znam da je klasik ali iritira me jakoPrince- When doves cry, ugh, How can you just leave me standing, bukv upravo takoBilly Idol - Rebel Yell - ne znam jel ovo uopste dobra pesma ali da, nervira meDire Straits- Money for nothingPolice - Every breath ko i LancaZZ Top - Gimme all your loving, ne znam sto me nervira al nervira meSimple Minds kao takviJoy Division mi je solidno nesljusljivElton John - Sorry seems to be the hardest wordZepelini -KašmirWonderwall fuj, mada Galageri su gotivni kad se napusavaju međusobno i sve in sight, muzika je realno bzvz, sem par pesamaAudioslave - Like a StoneBlur - Coutry HouseIma jos sigurno, setiću seBlur - Parklife, jezivo Edited May 4May 4 by Midžeta Setalila se sta me jos iritira lol
May 4May 4 2 minutes ago, Midžeta said:E da, I just called to say i live you - Steve Wonder, fujcinaTo Midzo, na to sam mislio