May 4May 4 2 minutes ago, Midžeta said:Ovo je bukv neslusljivoJoooj, sad mi je žao što ne setih prvi ovo da pomenem...
May 4May 4 a sta redjamo i bendove? muse i belle and sebastian bih tukla. bright eyes (mada mi je s druge strane njihova first day of my life jedna od omiljenih ikad)dzoni stulic. ne podnosim ga.deep purple.bogami i dio pink floyd opusa. another brick in the wall primarno.da ne idemo do stvari koje je casno mrziti. Edited May 4May 4 by morgana
May 4May 4 ah da, skoro sve od Sime i Gareposebno "nad uzburkanom vodom cuprija"pa onda Joni Mitchell i njeni superartisticki udaviteljski recitativi
May 4May 4 I’m forever near a stereo saying, ‘What the fuck is this garbage?’ And the answer is always ‘The Red Hot Chili Peppers.'”Nick Cave rekao
May 4May 4 1 hour ago, radisa said:Pratim podižem za Live is Life od Opusa...Vidi se da se nisi nikad zapio na nekom austrijskom skijalistu ù popodnevnim satima ù brvrnari na pola staze. Steta
May 4May 4 21 minutes ago, Lo Zingaro said:Vidi se da se nisi nikad zapio na nekom austrijskom skijalistu ù popodnevnim satima ù brvrnari na pola staze. Steta Začudo, pazi kad jesam (dobro ja se nisam zapio, ali 3/4 brvnare jeste bilo pijano), ali nisu puštali ovu gadost...
May 4May 4 55 minutes ago, Midžeta said:I’m forever near a stereo saying, ‘What the fuck is this garbage?’ And the answer is always ‘The Red Hot Chili Peppers.'”Nick Cave rekaoPepersi najprecenjenije smeće uz Radiohead.
May 4May 4 Author 1 hour ago, Svemir Zeka said:Vi što hejtujete Kvin....brt....Nikad ih nisam volela. Uvek mi bio antipatičan Fredi, verovatno zbog tri reda zuba. Blokiraću se sama. 😬
May 4May 4 2 hours ago, Lancia said:Police - Every Breath You Take2 hours ago, Midžeta said:Police - Every breath ko i LancaPridružujem se