May 4May 4 U2 generalnoNisam neki fan ni Oasisa, mada je preterno reći da mi opasno idu na nerveVeć spominjani Coldplay
May 4May 4 Вивальди, четр год доба!Msm, za čiebabe zdravlje je plameni napisao 90+ opera, a štostiče strumentalnih dela:639 Instrumental Works (512 Concertos, 108 Sonatas, 19 Sinfonias)253 Concerti for Violin, strings & basso continuo.44 Concerti for Strings & basso continuo.42 Sonatas for Violin & basso continuo.39 Concerti for Bassoon, strings & basso continuo.28 Concerti for 2 Violins, strings & basso continuo.26 Concerti for Cello, strings & basso continuo.25 Sonatas for 2 Violins & basso continuo.20 Concerti for Oboe, strings & basso continuo.17 Sinfonias for Strings & basso continuo.15 Concerti for Flute, strings & basso continuo.10 Sonatas for Cello & basso continuo.97 Concertos for various and/or multiple instruments.21 Sonatas (including trios) for various and/or multiple instruments.2 Sinfonias for Violin, strings & basso continuo.Pa šarajte malo rodžaci!
May 4May 4 Oasis i Coldplay i sav taj jbn hajp koji ih okruzuje. Bez preteranog hajpa bi mi bili neki ok prihvatljivi prosek.
May 4May 4 Skoro sve što sam ikada čuo od Leonarda Cohena, na Closing Time npr. imam fizičku reakciju. Razumem lepotu njegove lirike, ali imho on je umetnik kome je potreban pravi interpretator, poput Baklija.Japan nisu toliko popularni, i volim dosta njihovih stvari, ali David Silvian me iritira i pojavom i načinom pevanja. Što je čudno, jer sam u 99.9% slučajeva u stanju da isključim vokal od ostatka benda, ali njegovo usiljeno prenemaganje me izluđuje.
May 4May 4 The B-52's - Love Shack Generalno ih ne varim (s izuzetkom 'Rock lobster', koja mi je super), ali ovo kad čujem...Koliko iritantnih elemenata u jednoj pesmi, kao karikaturalni theme song za dečiju emisiju. Edited May 4May 4 by Locust
May 4May 4 Znaci ako navedete ceo opus jednog benda ili umetnika, za bas sve te pesme mislite da imaju kvalitet, ali bas nijednu ne podnosite?
May 4May 4 Ne, nemaju kvalitet. Vranjković je za Milana Mladenovića Steve Vai u sviračkom smislu, a Jesenjin u pesničkom. Edited May 4May 4 by Nikodije