Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poznate dobre stvari koje vam iz nekog razloga opasno idu na nerve

Featured Replies

Mladenović u tri života ne bi napisao pesmu kao što je Majdan, to su za njega nedostižna polja

• Replies 111
  • Views 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

lolol

Malo je i Vranjković ostao bez inspiracije. Veronautika ima filera, a EP od pre 4-5 godina je baš tanak i nijedna pesma nije dobra.

Screenshot-from-2026-05-08-21-55-58-(cop

On 4. 5. 2026. at 19:38, aram said:

Sve od jebenog Fila Kolinsa.

Ne kažem ovo da nekome menjam mišljenje, sve cool, samo da u Philovu odbranu kažem da je to jedan od najjačih likova u istoriji muzike i da ga OBOŽAVAM.

On 4. 5. 2026. at 19:57, zorglub said:

E da, Foo Fighters i njihova popularnost su mi potpuna misterija. Njih kao chatgpt da je napravio, forma bez suštine, jedno ogromno isprazno ništa.

Oni imaju dobru energičnu muziku, fine aranžmane, nisam neki preterani fan ali može kompilacija od jedno 15ak vrhunskih stvari lako da se napravi. Moja omiljena - Rope.

O pljuvanju Pepersa da ne pričam kapiram da su ljudima ispizdeli jer su mašina za hitove i jedno vreme ih nisi mogao izbeći sve da si gluv ali brate.......

Napisao bih nešto što je on topic ali ne ide mi, ja sam čovek pozitivac ne ide mi ništa na qrac. D /to je naravno šala, napisaću samo dok se setim nečeg reprezentativnog/.

Edited by Mil@n

Pesme koje sam do sada nabrojao na temi verovatno nisu dobre, niti me opasno nerviraju - više su nenormalno popularne, a dosadne mi i nikakve. Pre bih rekao da me nervira njihova sveprisutnost. Poput:

Plus gomila stvari i bendova sa samog kraja 90ih i početka 2000ih - overproducirana, naparfemisana i uglačana govanca, poput Nickelbacka, Coldplaya i Linkin Parka.

Uh, ovo:

Ok mi je, al mi izaziva neku nelagodu.