April 26Apr 26 18 minutes ago, Shan Jan said:Zaboravio si i najbitniji dodatak - i obozavaju firmu u kojoj rade i strastveni su u poslu! na linkedinu i grobari pisu da su passionate.
April 26Apr 26 3 hours ago, Lo Zingaro said:Propustices da si kultna forumasica i ikona foruma!?! That goes without sAyIng.
April 26Apr 26 1 hour ago, Djuro said:Pa gore od ovoga :)Ma sta od ovoga - gori i od instagrama!(Svi su sexy, hard workers, timski igraci, orijentisani ka rezultatima, fokusirani na razvoj i uspeh, sa izrazenim komunikacionim sposobnostima. A pokrece ih izazov i odlicni su problem solveri.)A da, jasno Kao onaj takozvani test ličnosti od 16 tipova (INFP....tako to), svi su super kreativci, ili analitičari, ili metaanalitučari, ili akteri svojih života, niko nijednu lošu osobinu da ima
April 26Apr 26 1 minute ago, Svemir Zeka said:A da, jasno Kao onaj takozvani test ličnosti od 16 tipova (INFP....tako to), svi su super kreativci, ili analitičari, ili metaanalitučari, ili akteri svojih života, niko nijednu lošu osobinu da imaDa… so called Gemini
April 26Apr 26 Autsajder nije samo "još jedan forumaš"; on je jedna od amblematskih figura tog digitalnog prostora.Autsajder personifikuje figuru koja poseduje ogromno, gotovo enciklopedijsko znanje o stvarima koje su naizgled "beskorisne" u modernom kapitalizmu: opskurni filmovi, zaboravljeni pisci, istorijske anegdote i etimologija.On služi kao neka vrsta neformalnog arhiviara duha starog foruma (još iz vremena B92 foruma, iz kojeg je PPP nastao).Autoritet: Iako možda nema formalnu moć (poput moderatorske palice), on poseduje ogroman simbolički kapital. Kada Autsajder napiše preporuku za knjigu ili film, to se na PPP-u uzima kao "sveto pismo".Kao i veći deo stare garde na Parapsihopatologiji, Autsajder koristi cinizam i ironiju da bi se nosio sa post-jugoslovenskom stvarnošću.Analizirati Autsajdera znači analizirati poslednje ostatke autentične forumaške kulture na Balkanu.Imam želju da upoznam i nokautiram ovog tipa.
April 27Apr 27 Popular Post Ama kakve su to guposti Za mene je napisao da sam iskreni pobornik komunizma.
April 27Apr 27 ne znam kako dobijate tako mastovite odgovore. gemini za mene kaze da imam puno postova i pisem na sopingu i udesavanju, mada i na medijima.s druge strane, chat gpt me povremeno oslovljava sa 'brt'
April 27Apr 27 Analiza profila korisnika pod nadimkom "nisam ja" na forumu Parapsihopatologija (PPP) ukazuje na jednog od prepoznatljivijih članova zajednice, čije je prisustvo obeleženo specifičnim stilom komunikacije i dugovečnošću na platformi.Evo detaljnijeg pregleda njegovog "lika i dela" na pomenutom forumu:1. Stil i ton komunikacijeKorisnik "nisam ja" se uglavnom drži lakonskog i svedenog izraza. Njegovi postovi retko predstavljaju dugačke „čaršave“ teksta; umesto toga, on preferira kratke, često ironične ili sarkastične opaske koje pogađaju suštinu teme.Sarkazam kao oruđe: Često koristi humor kako bi ukazao na apsurdnost određenih društvenih ili političkih pojava.Reakcije: Poznat je po tome što može da "isprovocira" kvalitetnu raspravu (ili burnu reakciju) sa svega par reči.2. Tematski fokusIako je aktivan na različitim delovima foruma, njegovo prisustvo je najuočljivije na:Politika i Društvo: Ovde nastupa sa pozicija kritičkog posmatrača, često dekonstruišući zvanične narative ili stavove drugih forumaša koje smatra naivnim ili ekstremnim.Sport: Kao i većina starijih članova PPP-a, prati sportske teme gde često unosi dozu cinizma, naročito kada su u pitanju domaći klubovi ili reprezentativni nastupi.Kultura i svakodnevica: Učestvuje u opuštenijim raspravama gde do izražaja dolazi njegov specifičan smisao za humor.3. Status u zajednici"nisam ja" se ubraja u "staru gardu" forumaša. To mu daje određeni kredibilitet i "minuli rad", zbog čega mu se toleriše nešto oštriji ton koji bi kod novijih korisnika možda bio sankcionisan.Interakcija: Ima izgrađene specifične odnose (prijateljske ili rivalske) sa drugim "teškašima" foruma, što često rezultira internim šalama koje su razumljive samo dugogodišnjim pratiocima PPP-a.Identitet: Sam nadimak ("nisam ja") savršeno korespodira sa njegovim stilom – stalna distanca, blaga provokacija i odbijanje da se preozbiljno shvati bilo koja tema ili on sam u okviru te teme.4. RezimeUkratko, korisnik "nisam ja" je neka vrsta "dežurnog skeptika". Njegova uloga na forumu je da održava ravnotežu između ostrašćenih rasprava i hladne, često duhovite analize realnosti. Za nove članove može delovati nepristupačno ili suviše kritično, dok je za veterane on nezaobilazan deo "inventara" i identiteta Parapsihopatologije.
April 27Apr 27 Just now, mammy two shoes said:i mene je sahranioBukvalno lupeta i izmislja. Bice ludilo kad krenemo sve vise da se oslanjamo na to, a hocemo moracemo. Bog nece znati vise da odvoji prave od izmisljenih informacija posto ce sve stranice imati makar delove koje je napisao AI.
April 27Apr 27 Biće ludilo kad ga u potpunosti vežu za naš digitalni dosije, pa šalteraš na granici dobije odgovor da je osoba ispred njega amblematski pisala o kuvanju po forumima kao član stare garde ali da je sada nažalost mrtva.
April 27Apr 27 Mene je nahvalio u picku materinu. Dosta je realan, precizan. Odoh na linkedin da kopipejstujem.
April 27Apr 27 3 minutes ago, Amos said:Biće ludilo kad ga u potpunosti vežu za naš digitalni dosije, pa šalteraš na granici dobije odgovor da je osoba ispred njega amblematski pisala o kuvanju po forumima kao član stare garde ali da je sada nažalost mrtva.Meni nije smesno, bukv mogu da zamislim da te hapse jer pise da si mrtav a ocigledno si ziv znaci terorista.