May 27May 27 On 27. 4. 2026. at 23:04, Djuro said:Captain my captain.Bas sam danas, na jednom poslovnom sastanku, imao priliku da pogledam ai app koji koriste najveci svetski fudbalski klubovi.Svi vec placaju desetine/stotine hiljada usd godisnje, kako bi imali milion (besmislenih?) podataka o svakom igracu na svetu. Softver iz video snimka meri brzine, reakcije, body talk, ulogu u odbrani i jos milion podataka, pa sve to ukrsta sa physio podacima i gps. Kazu da su neki klubovi iz CL vec ove godine imali ceo tim sastavljen iskljucivo od strane ai. Dakle nista scouti, nista menadzeri, nista sastanci i pregovori uzivo. Samo goli data i odluke na osnovu njega.I sta se dogadja? Pa nista. Niko ne ostvaruje nikakvu prednost, posto svi koriste isto i vide isto.I dalje ne moze nista bez coveka. Ovaj se na terenu usere, onaj se posvadja, ovaj ustane na levu nogu, onaj se ne vraca u odbranu, ovaj stane kad izgubi loptu.A sudija ce ionako da svira nepostojeci penal za Real.:shrugni nije stvar u tome sto se nista ne dogadja zbog toga sto svi imaju isti softver, nego sto bi onaj ko ga nema zaostajao buduci da ga svi imaju. to je pandan trke u naoruzanju.vazi i za ai.haha, kasnim, sad vidim. Edited May 27May 27 by morgana
May 27May 27 Author On 27. 4. 2026. at 10:04, Mel said:Meni nije smesno, bukv mogu da zamislim da te hapse jer pise da si mrtav a ocigledno si ziv znaci terorista.Da nisi komunista ko što jesi, znala bi da to može da znači i da je Moća (or…?) grof Drakula. Edited May 27May 27 by pt 2.0
May 27May 27 17 minutes ago, pt 2.0 said:Da nisi komunista ko što jesi, znala bi da to može da znači i da je Moća (or…?) grof Drakula. Kad preuzmu roboti i ja jednog dana odem na onaj svet, a onda onaj glavni robot pogleda u citap i izda da mi 3D odstampaju kamence sa petokrakom, (da me ispostuju) brrr... Edited May 27May 27 by Mel