Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kultni klupski bend MENOPAUZA ft. BabaKata & TetaManda

Featured Replies

zašto niko ne priča o drugačijem gojenju u perimenopauzi, skupljanju sala oko struka. to nikad nisam imala, butine i dupe da, ali stomak do skoro uvek ravan kao daska, sad stomačinu imam i kad smršam. zaboravnost, sveteškoje, svenervirame, na to sam se navikla. na ovo salo na novom mestu nikako

• Replies 101
  • Views 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I ja sam tako furala neolit, nema se ni vremena za drugacije, te kovid te ovo te ono, dok me odlivi nisu prisilili da se eto bavim. A i to, sramim se da kazem, nije bilo samosvesno kao Nera, nego mi p

• Registrovah se samo da doprinesem ovde, za nauk onima što neće hormone nego će kao ja, na suvo, jer to je, zaboga prirodno. Aha, kako da ne. Dakle, da dodam na spisak: dva panična napada sa par nedelj

• destiny
    destiny

Kol'ko baba ovde, a ja mislila ja jedina! Neka nas!

Posted Images

3 hours ago, Svemir Zeka said:

Mene je doktorka rekla da Femisani i slično neizvesno da radi, ali ako radi onda mora puna doza. Što znači jedno 50+ evra mesečno. Tako da nisam ni probavala. Moji hormoni koštaju 180 dinara mesečno evilsmile

femisan mi je izazvao najjacu migrenu ikad, a adaptirana sam na glavobolje od dosadnih, preko jakih do u picku materinu; nema smislen popis nuspojava i kontraindikacija sto bi znacilo da nije dobro istrazen i ne vidim zasto bi ga iko koristio pored hormonske terapije koja je danas prilicno sigurna, narocito transdermalna.

imala sam preporuku od dr, ali se po vise osnova ispostavilo da je kreten.

20 minutes ago, morgana said:

femisan mi je izazvao najjacu migrenu ikad, a adaptirana sam na glavobolje od dosadnih, preko jakih do u picku materinu; nema smislen popis nuspojava i kontraindikacija sto bi znacilo da nije dobro istrazen i ne vidim zasto bi ga iko koristio pored hormonske terapije koja je danas prilicno sigurna, narocito transdermalna.

imala sam preporuku od dr, ali se po vise osnova ispostavilo da je kreten.

Nije ova moja ni preporučivala, ja sam je pitala. Ona mi je, nakon više pokušaja da ne pijem, a posle dosta mučenja (jedno 2-3 godine progresivnog pogoršavanja cisti i pratećih pojava), prepisala Cyclo-proginovu, i ona šljaka super. Em živim normalno, em nemam ciste, em nisam anemična više. Tako da hvala farmaceutskoj mafiji

• Author
1 hour ago, svashtabezneshto said:

zašto niko ne priča o drugačijem gojenju u perimenopauzi, skupljanju sala oko struka. to nikad nisam imala, butine i dupe da, ali stomak do skoro uvek ravan kao daska, sad stomačinu imam i kad smršam. zaboravnost, sveteškoje, svenervirame, na to sam se navikla. na ovo salo na novom mestu nikako

uopshte necu da pricham o tome i pravicu se da te nisam videla dry lol

zakoni fizike i hemije cao zdravo, samo se biologija drnda neshto okolo s_w

2 hours ago, gospa buba said:

uopshte necu da pricham o tome i pravicu se da te nisam videla dry lol

zakoni fizike i hemije cao zdravo, samo se biologija drnda neshto okolo s_w

Biologija je najjaca, to sam izucila naknadno, u malo starijim godinama.

Nisam sigurna da stomak ima veze s menopauzom tj da je neki čest pokazatelj

4 minutes ago, Svemir Zeka said:

Nisam sigurna da stomak ima veze s menopauzom tj da je neki čest pokazatelj

Ima. Klasicno se pojavljuje kod zena kojima se pre salo gomilalo drugde tek sa pocetkom tih hormonskih promena posle 40te.

Odjednom umesto u dupe pojavi se stomak.

evo AI kaze:

image.png

Edited by Mel

Onda sam ja oduvek u menopauzi

Izmišljate neke uzroke i obmanjujete sebe jer vam je teško priznati da je to salo na stomačini u stvari- pivski stomak. Smanjite pivčuge ispred dragstora!

Napusti topik

Ja se bacam na ove vezbe, ako istrajem na ovu vrucinu 🥵 javljam rezultate.

Mislim da je stomak vezan što za genetiku, što za način života i ishrane. I hormone, ali se to tokom menopauze samo facilitira.