Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kultni klupski bend MENOPAUZA ft. BabaKata & TetaManda

Featured Replies

@Serena gde si, sestrololol

• Replies 82
  • Views 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Registrovah se samo da doprinesem ovde, za nauk onima što neće hormone nego će kao ja, na suvo, jer to je, zaboga prirodno. Aha, kako da ne. Dakle, da dodam na spisak: dva panična napada sa par nedelj

• I ja sam tako furala neolit, nema se ni vremena za drugacije, te kovid te ovo te ono, dok me odlivi nisu prisilili da se eto bavim. A i to, sramim se da kazem, nije bilo samosvesno kao Nera, nego mi p

• destiny
    destiny

Kol'ko baba ovde, a ja mislila ja jedina! Neka nas!

Posted Images

Moram da podelim sa vama🤗❤️

Kupih ranije neku haljinu, obozavam dezen i kakva je. Al naravno, stoka je to kupila samo sa vesalice skinula i naravno da mi je bila mala u grudima. Nisam onaj rajfeslus do kraja mogla da povucem. Anyway, sada od ovih 48 dana posta i izgubljenih 6-7kila, napokon uspeh. Al ko za djavo sad mi spoljsri grudi pa kao da ih nemam. A ekstra je haljina, vatra ziva, Guess by Marciano, onaj ko je smislio dezen, mislim na boje, je cist genije. I ne znam sad sta da radim sa njom. Zao mi je da ne uspem da je nosim, mnogo mi se svidja, al ne ide ovako. Imate neki predlog? 🤔

Znam da sam trebala na haljine, al ovde mi se druzi 😁❤️

Edited by mustang

Ja imam dvoje dece, bolesne roditelje, bolesnu sebe, 4 posla, i imam vremena da se bavim simptomima rolleyes

Ispada da su muke koje neko ima produkt imanja mnogo slobodnog vremena. Kao i depresija, eto da kopaš na njivi ne bi bio depresivan.

@mustang Ja nosim sve sto mogu da zakopcam😂😂 i ja bih je svakako nosila takvu kakva je. A moze li mozda da se malo prosiri duz rajsferslusa ako je on pozadi? Ne skroz, nego samo u gornjem delu? Lupam napamet, ali mozda bi dobra krojacica to mogla diskretno da resi ako ti je bas stalo?

Edited by Marta

@Marta ne znam jel moze 🤷🏼‍♀️

Odnecu je u Srbiju mozda tamo mogu nesto ako ne, poklonicu je nekoj cici 😁

@Svemir Zeka nemam ja slobodnog vremena ako si se meni obratila, radim dva posla, doduse za mene, al to znaci non stop sam u nekim shemama. Jedino kad se iskljucim od svega je kada sam napolju sa psom. Retko nosim telefon tada.

Ali manjak slobodnog vremena svakako doprinosi stresu. Nemas vremena da udahnes ko covek, stanes, razmislis, planiras, odlucis. Ovako sa jedne stvari na drugu na trecu a gde jentvoj well being i ko ce tebe da cuje? I ti bi trebala da pricas sa nekim kolegom o svom zivotu, neki luft da nadjes za sebe ❤️

A jesi cula mozda za ibogaine? Ja bih to prva uradila. Dobro me podseti ovo sad na onu thc sa pecurkama cokoladu da dovrsim 😊...

Edited by mustang

Just now, mustang said:

@Marta ne znam jel moze 🤷🏼‍♀️

Odnecu je u Srbiju mozda tamo mogu nesto ako ne, poklonicu je nekoj cici 😁

@Svemir Zeka nemam ja slobodnog vremena ako si se meni obratila, radim dva posla, doduse za mene, al to znaci non stop sam u nekim shemama. Jedino kad se iskljucim od svega je kada sam napolju sa psom. Retko nosim telefon tada.

A jesi cula mozda za ibogaine? Ja bih to prva uradila. Dobro me podseti ovo sad na onu thc sa pecurkama cokoladu da dovrsim 😊...

Nisam tebi, pisala je duda, a pisano je i pre toga, pa zato bez oznake kome odgovaram. Pa ti si pisala o haljini, kako tebi odgovaram bokstobom gospode

Pardoniram. Odoh na spavanje. Sa cepovima za usi, sa headphones i white noises, sa maskom za mrak. Znaci katastrofa totalna. Jebem ti shish mish usi.

• 2 months later...
  • Author

joj zene (ja ko onaj sa tashnama) lol

svratimo na pice sad posle koncerta i ja na kraju vec, kao u toalet cu i krenem da udjem u kafich - kroz staklo. ne malo, nego sam samouverena ful i zaustavim se bukvalno nosom dodirujem staklo ohmy ljudi unutra umrli, danas se valjda neko vec osakatio, jedna mi kaze svaka chast gospodjo, kakvi refleksi rolf

i tu se setim da sam bash mislila kad je to sve krenulo sa simptomima, da napishem jedno delo koje bi se zvalo rage against the door. znachi moze da pishe shta hoce guraj vuci, mogu ja i da prochitam, ali ja odnedavno sa vratima radim shta ja hocu i to mogu da radim i duze vreme, kao shta kojmoj ovo nece da se otvori. guram di pishe vuci, izlazim na ulaz, posle sam isto probala iz maksija nekog da izadjem kroz izlog, kao shto se ovo ne otvara jebeni senzor im se ne odaziva lolol

znachi chuvajte sva zdravlja i pazite na bezbednost in dzeneral i neka nas kosmos chuva prostorno izazvane ph34r