May 4May 4 Ako se ne varam, Roj Kin je bio suspendiran, a možda još neko od jačih (Gigs?) ŠmajhelNevil Stam Jonsen IrvinBekam Bat Skols GigsKol Jork
May 4May 4 Author Mislim da je Bekam čak igrao centralnog veznog, on i Bat dva centralna, levo Giggs, a desno je bio neki relativno nepoznati, možda Blomkvist ili tako neki panj.
May 4May 4 To je to, Blomkvist je falio jedino. Skols i Kin nisu igrali. Gigsa Fergi stavio desno, Blomkvista levo Rezerve svi znamo ko su, ne moramo da se bakcemo dalje
May 4May 4 Bio sam inicijalno stavio Skols da mi je upitan, pa sam promenio u Gigs. Ove štopere sam opalio bzvz, nisam bio siguran da je Stam bio u Junajtedu tad, a Jonsen mi je ostao u pamćenju kao nekakav bekap s klupe
May 4May 4 Ja stalno mesao Jonsena i Heninga BergaSecam se revansa protiv zvalavog Juventusa, gledali smo pod sirenama. Na 2-0 smo vec hteli da prebacimo na Kasandru a onda krece junacki povratak i verovatno utakmica karijere Roja Kina Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Roj Kin prebio Juventusa u polufinalu, kakva šteta što nije igrao.I Blomkvista sam imao negde u uglu mozga, planirao sam da stavim njega ili Fortunea ako mi Rata nekog precrta
May 4May 4 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Hajde da probamo Lacio sa JNA 1998Gde to jebem mu..moram da otvorim flasu rakije kad se prica o toj tekmi..
May 4May 4 MarkedjaniNegro Miha Nesta FavaliVeron Almeida Stankela NedjedSalas i stao mi mozak ko je bio drugi spic tada. Boksic mozda?To je otprilike bio tim, bilo je tu jos 5-6 igraca u rotaciji u zavisnosti od protivnika, Stankeli je to prva sezona i mislim da nije ni bio standardan. Tad je bio ofanzivniji nego posle u Interu3-2 je bilo, Stankela i Salas su dali po gol, ne mogu da se setim ko je dao treci. Mozda je Stankela dao 2. Krstaja je dao s druge stative pod precku na pocetku za 1-0, a na 3-2 je mislim neko smanjio neko iz penala, mozda Ilic ne secam se tacno. Lacio igro u zutim dresovima, a prva kodnji u Rimu bila 0-0Bilo blato i tezak svinjac od terena, valjda je padala kisa a i to je bila vec skoro zima, novembar nekiTo je posle Njukasla? KPK je bio zadnje izdanje, Lacio ga je i uzo na kraju protiv Majorke Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Mozda i Pankaro umesto Negra/Favalija, igro je na obe strane. Nema sanse da se setim na keca sviju
May 4May 4 Markedjani, pankaro, kouto, mihajlovic, nesta, favali, nedved, konseisao, salas, mancini, boksicRecimo...Stankovic je usao kasnijeVeron je mozda jos bio u parmi? Edited May 4May 4 by MocaVukotic