May 2May 2 19 hours ago, Ratamahatta said:Jedina 2 pogotka u evrokupovima sam postigao protiv Radomira u sezoni kad sam igrao svoje prvo polufinale. U ostalih 65 tekmi nisam dao nijedanOvde nije bio Radomir nego Ranieri na klupi Atletika. Sreća pa mi na taj hint nije otišlo oko 80% vremena
May 2May 2 26 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ovde nije bio Radomir nego Ranieri na klupi Atletika. Sreća pa mi na taj hint nije otišlo oko 80% vremena Sad vidim da je zajeb, pardon. Radomir je preuzo ekipu posle te utakmice i vodio revans. Znam da je tog proleca ispo iz Primere Edited May 2May 2 by Ratamahatta
May 2May 2 25 minutes ago, kralj said:E svašta za taj Standard.Je l' ovo legendarni Sanibal? Ne kontam koji je klub, nije Koblenc. Lici na Majnc ali nije Edited May 2May 2 by Ratamahatta
May 2May 2 8 minutes ago, Ratamahatta said:Je l' ovo legendarni Sanibal? Ne kontam koji je klub, nije Koblenc. Lici na Majnc ali nije Mislim da je Vehen
May 2May 2 Odigrao sam 4 evropska klupska finala u 6 sezonaBilo bi i 5 u 7 da nisam promenio klub u pola sezone, pa nisam mogao da budem registrovan za takmicenje jer sam vec u njemu ranije igrao te sezone za bivsi klubU sva 4 finala sam bio starter, u jednom od tih finala sam bio strelac Edited May 2May 2 by Ratamahatta
May 2May 2 Stavio sam 5 komada na svetskim prvenstvima tokom karijere, a bilo bi i 6 da nije navlaceno da domacin prodje daljeNisam pozvan na evropsko prvenstvo koje se igralo nekoliko nedelja nakon sto sam dao zgoditak u gorepomenutom finalu. Bio sam zdrav, ali je selektor bio bolestanTokom karijere sam imao saigrace i konkurente za mesto u timu iz Zvezde i Partizana Edited May 2May 2 by Ratamahatta
May 2May 2 Od 4 pomenuta finala, 3 sam dobio, sve u istom klubuCetvrto sam odigrao na pozajmici u drugom klubu, s kojim sam tokom takmicenja izbacio klub koji me je poslao na pozajmicu. U obe tekme sam im stavio po zgoditak Edited May 2May 2 by Ratamahatta
May 2May 2 Sa seniorskom repstacijom sam putovao na samo 3 turnira i samo sam jednom prosao grupu. Na sva 3 turnira sam bio strelac Edited May 2May 2 by Ratamahatta
May 2May 2 Iako vrhunski fudbaler u svoje vreme, cesto sam bio u senci drugih saigraca i davano mi je manje kredita nego sto sam objektivno zasluzivaoU jeseni karijere rival za mesto u timu mi je bio 1 famozni emoticonA u prolece karijere 2 velika potrosaca gela za kosu Edited May 2May 2 by Ratamahatta
May 2May 2 Sva ta 3 rivala/saigraca su vec spomenuti - Zvezda i Partizan1 odnji je putovao na 2 svetska prvenstva, druga dvojica na jednoInteresantno - nikad nisam ukrstio koplja ni sa jednim odnji na repstativnom nivou, iako su nase repstacije tokom moje karijere imale 5 medjusobnih tekmi