February 11Feb 11 25 minutes ago, Svemir Zeka said:Vrh pjesme Ahhh, danak ljetovanju u CRO, znam osjeÄaj. Efekat je naiaÄi ako si vozaÄ, pa kad te na putu kuÄi pukne refren onako pripeÄenog i osoljenog na rajskim plažama, desnica sama trza sa volana prema visinama, hoÄe u pozdrav Gospi Å”ta li.. umalo skrenuh u Dugopolje.
February 11Feb 11 12 minutes ago, autsajder said:Ahhh, danak ljetovanju u CRO, znam osjeÄaj. Efekat je naiaÄi ako si vozaÄ, pa kad te na putu kuÄi pukne refren onako pripeÄenog i osoljenog na rajskim plažama, desnica sama trza sa volana prema visinama, hoÄe u pozdrav Gospi Å”ta li.. umalo skrenuh u Dugopolje.Å”to kaže seve: dalmatinka tri ljubavi svoje ima, prva mi je gospe moja, druga mi je ljubav tvoja, a treÄa je bila boja. Edited February 11Feb 11 by Sandens
February 11Feb 11 29 minutes ago, autsajder said:Ahhh, danak ljetovanju u CRO, znam osjeÄaj. Efekat je naiaÄi ako si vozaÄ, pa kad te na putu kuÄi pukne refren onako pripeÄenog i osoljenog na rajskim plažama, desnica sama trza sa volana prema visinama, hoÄe u pozdrav Gospi Å”ta li.. umalo skrenuh u Dugopolje.Izdanak Jandrinih jata i Mare i lola, osetio buÄenje rvackog gena vozeÄi kroz Herceg Bosnu
February 11Feb 11 20 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:Svakom svoje, ali ovi su verovatno maloletni, pa je i bukvalno guilty.
February 11Feb 11 On 9. 2. 2026. at 0:29, pt 2.0 said:Pratim "Kad mi kažeÅ” paÅ”a" i podižem za pesmu ova dva govnara u kojima su takoÄe neke od najlepÅ”ih žena ovog grada Prepoznajem Irenu Misovic i Olju Beckovic, ima li jos neka poznata onomad ili danas?
February 11Feb 11 27 minutes ago, Greek Freak said:Svakom svoje, ali ovi su verovatno maloletni, pa je i bukvalno guilty.trebalo bi da imaju >18