February 9Feb 9 Ode sminka , ali zlato i olimpijski rekord su tu. Edited February 9Feb 9 by Moonwalker
February 9Feb 9 Author @arheolog1981 ne znam gde udaram trenutnoJuta pokidala, Džejk Pol u suzama. Amerikanka koja je bila četvrta na kraju je u vezi inače sa onom što je kapitenka hokejaškog tima
February 9Feb 9 Just now, theanswer said:@arheolog1981 ne znam gde udaram trenutnoJuta pokidala, Džejk Pol u suzama. Amerikanka koja je bila četvrta na kraju je u vezi inače sa onom što je kapitenka hokejaškog tima Opušteno, otvoreno je manje više sve što treba...
February 9Feb 9 Author 8 minutes ago, Moonwalker said:Plesni parovi u klizanju, kvalifikacije rekla bih.Da, Francuzi i Amerikanci su top favoriti. Amerikanci u stvari al su Francuzi vrlo blizu.
February 9Feb 9 13 minutes ago, theanswer said:Da, Francuzi i Amerikanci su top favoriti. Amerikanci u stvari al su Francuzi vrlo blizu.Ja bih rekla da su Francuzi ipak veći favoriti. Brzina im je plus u odnosu na Amerikance.Ima na Netflixu dokumentarna serija o američkom, francuskom i kanadskom paru. I o plesnim parovima uopšte, kako se partner traži na nekom sajtu koji je kao dejting sajt, kako se menjaju državljanstva kad se nadje podoban partner, ima i intriga oko promene partnera, npr. oko francuskog para.
February 9Feb 9 Francuzi izgledaju kao starogrcki bogovi, da ne kazem kiborzi, ona amerikanka djavolak. Detalji ce odlucivati, u timskom mi izgledalo da amerikanci imaju bolji flow, mozda je do koreografije.
February 9Feb 9 Biće super slobodni program. Baš je mala razlika, oba para su fantastična. Ja navijam za Amere, jer je Madison Chock nestvarna. 😍