February 8Feb 8 ih to je još lakše, silikonske sise i malo silikona na kukovima i da vidiš koliko bi se povećala površ odela
February 8Feb 8 5 minutes ago, Milošica said:Filmska industrija dobija ideju za svoju verziju 4 skakaoniceVier schwanzen
February 8Feb 8 Author Kanađani koštali Japance zlata. U parovima podbacili ispod Amerikanca, Amerikanci uzeše bod više tu nego što su trebali i sad će Malinin da donese zlato.
February 8Feb 8 @Mindaugas Žukauskas Hoćemo da napravimo potforum ZOI 2026 - Milano / Cortina a ovo što je do sad pisano da se stavi u Opšta tema? Pa ćemo onda mi otvoriti još nekoliko tema po potrebi a po ugledu na tri prethodne zimske olimpijade...Greota da nema svoj potforum kao i sve zimske olimpijade pre
February 8Feb 8 Nisam strucnjak, ali moj je utisak da je Japanac bio bolji od Malinina malopre. Sigurniji u nastupu (mada je Malininov bio mozda malko zahtevniji, to ne mogu da procenim), ali glavni utisak je da mu je sâm nastup bio tecniji i prijemciviji.
February 8Feb 8 Sramotna odluka blago rečeno. Dobio je manju ocenu na kraju od Malinina koji je imao greške u izvedbi. Engleski komentatori na Eurosportu su baš iznenađeni
February 8Feb 8 Author Baš šteta za Japance, Malinin nije ovde na nivou koji je sam postavio. Biće odlična individualna takmičenja. Japanci bi ovde možda i dobili samo da su im se poklopile neke druge stvari tipa onaj poen u parovima ili da su Francuzi dobili ples i onda još i ne prođu u 5. Mada generalno zasluženo Amerikanci, poenta timskog takmičenja je da imaš sve kombinacije jake a Japanci baš nemaju ples.
February 9Feb 9 13 hours ago, arheolog1981 said:@Mindaugas Žukauskas Hoćemo da napravimo potforum ZOI 2026 - Milano / Cortina a ovo što je do sad pisano da se stavi u Opšta tema? Pa ćemo onda mi otvoriti još nekoliko tema po potrebi a po ugledu na tri prethodne zimske olimpijade...Greota da nema svoj potforum kao i sve zimske olimpijade preOk. Javite ako ima potrebe da se otvaraju zasebni topici po disciplinama, mada rekao bih da će ovo biti dovoljno
February 9Feb 9 Fala. To je to, možda odvojiti skijanje i ski skokove, eventualno hokej. Al to možemo i sami... ako neko ima vremena može sa nekim malim uvodom da to odradi. @theanswer ako stigneš a ako ne ja ću kad dođem s posla posle 4
February 9Feb 9 Svaki put kad padne ona americkokineska manekenka oni iz modne agencije mole boga- da nije samo lice,da nije samo lice
February 9Feb 9 U toku je 1000m za žene u brzom klizanju, ulazi se u sam finiš. Da vidimo u kakvoj je formi Jutta Leerdam
February 9Feb 9 Olimpijski rekord Holanđanke Kok... skoro 2.5 sekunde ispred druge. Sad slede poslednja dva para Edited February 9Feb 9 by arheolog1981