February 8Feb 8 Meni ide mesovita stafeta u biatlonu. Vrlo zanimljivo.@arheolog1981 Edited February 8Feb 8 by Moonwalker
February 8Feb 8 23 minutes ago, theanswer said:Bugarin u polufinalu snoubordaJbg vodio tri četvrtine trke i izgubi.Uze Bugarin bronzu u fotofinišu. Edited February 8Feb 8 by Cash
February 8Feb 8 Author U snoubodru kod žena ispala u četvrtfinalu Ester Ledecka, Čehinja ubedljivo najveća favoritkinja ali druga Čehinja Maderova je osvetila u finalu pobedivši Austrijanku koja je izbacila Ledecku. Dve Italijanke se borile bronzu. Kod muškaraca za bronzu Bugarin dobio Slovenca u fotofinišu a 40godišnji Benjanin Karl Austrijanac odbranio zlato protiv Korejanca u finalu, skinuo se do pojasa i flexovao. Najuzbuljdiviji event do sada i verovatno jedan od najuzbidljivijih na Igrama i naravno da hoće da ga iseku za sledeće izdanje.
February 8Feb 8 20 minutes ago, Moonwalker said:Meni ide mesovita stafeta u biatlonu. Vrlo zanimljivo.@arheolog1981 Ja pustio mix,nista mi nije jasno,a ovaj lik samo melje
February 8Feb 8 Kako žene odvezoše dve izmene za Francusku, brutalno. Od minusa do debelog plusa. A poslednja izmena zakopa Norvešku. Mislim 5 promašaja u stojećem položaju, neverovatno... Edited February 8Feb 8 by arheolog1981
February 8Feb 8 Švedska na kraju peta, u prvoj izmeni ih zakopao lik sa 1:25 zaostatka... bili 20. u tom trenutku
February 8Feb 8 Norvezani su trebali ovu malu da stave u trecu izmenu. Ubila je trema.I Francuzima su lepe ova zimska odela. Edited February 8Feb 8 by Moonwalker
February 8Feb 8 49 minutes ago, theanswer said:Najuzbuljdiviji event do sada i verovatno jedan od najuzbidljivijih na Igrama i naravno da hoće da ga iseku za sledeće izdanje.Sad gledah u reprizi . Kakav lik !
February 8Feb 8 5 hours ago, Fakundo Sava said:Ja pustio mix,nista mi nije jasno,a ovaj lik samo melje2 muškarca pa dve žene. Svako pored skijanja ima 2 gađanja, jedno iz ležećeg i jedno iz stojećeg položaja. Iz ležećeg je manja meta 4,5 cm a ovde je 11,5 cm. Ima 5 meta u gađanju a 8 metaka. 5 metaka je u šaržeru i ako ne pogodi svih 5 meta sa tih 5 metaka onda ručno dopunjuje metak po metak (i tu se malo gubi vreme) dok ne pogodi svih 5 meta. Ako ne pogodi sve mete iz tih 8 metaka onda trči kaznene krugove, koliko meta je ostalo nepogođenih toliko krugova ide, jedan krug je 150 metara tako da se gubi mnogo vremena, pogotovo ako ih ima ima više.
February 8Feb 8 BBC News na srpskomInjekcije u penise postale tema na Zimskim olimpijskim ig...Skijaški skakači sumnjiče se, za sada bez bilo kakvih dokaza, da ubrizgavanjem hijaluronske kiseline u penise povećavaju obim odela, što im pomaže da duže ostanu u vazduhu i beleže bolje rezultate.