February 12Feb 12 Ja cu to da gledam kad se igre zavrse…Francuskinja sto je «ubila» mesovitu stafetu u biatlonu i uzela solo zlato kaznjavana jer je koleginici iz tima maznula platnu karticu i opusteno trosila.Jos materijala za Netflix…Kakvu tabloidnu stvarnost, izbace te dokumentarce bas kad su igre u toku . Edited February 12Feb 12 by Moonwalker
February 12Feb 12 Zato je Hbo pošteno pustio ranije gej hokejašku seriju Heated rivalry(kod nas Vatreni rivali na Hbo max), Kanađanin i Rus hokejaši, čitao sam da se i u Rusiji baš gleda (piratski naravno, valjda premašila i igru tronova, sopranove) , na imdb 8,9 ocena..Inače Gabriela Pspadakis je trebalo da komentsriše za NBC igre ali su joj otkazali posle objavljivanje knjige Edited February 12Feb 12 by sasha
February 12Feb 12 12 hours ago, cedo said:u tim talijanskim timovima nije bilo talijanskih prezimena, samo nemackaSve Italijani Nemačkog porekla iz Južnog Tirola... ništa uvoz Takmiče se od prvog dana za Italiju
February 12Feb 12 10 hours ago, Moonwalker said:Prvi Francuzi Kaze komentator najbolje i najizjednacenije finale puno godina unazad.True story... kad sam prvi put čuo za njih morao sam da guglam ko je žensko Riba se zove Laurence što je muško ime u engleskom govornom području
February 12Feb 12 Dobro..nije bas da cuce jedan drugome na...Kako je uopste nastao ovaj sport u dublu..to je pravo pitanje.
February 12Feb 12 Švedjanke ponovo zlato i srebro u kros kantriju. Diggins bronza, ovo su joj poslednje OI.
February 12Feb 12 Author Anja Ilić je bila 106. od 111 takmičarki u Kros Kantriju danas. Iza nje su po vremenu bile Maltežanka i Meksikanka, Bosanka i Brazilka nisu završile trku dok je Islanđanka diskvalifikovana.
February 12Feb 12 3 hours ago, SNARC said:Dobro..nije bas da cuce jedan drugome na...Kako je uopste nastao ovaj sport u dublu..to je pravo pitanje.Ti ko da se nisi sankao nikad. No su ovo manje sanke i ne mogu da se usprave na 150km/h u onom zaledjenom koritu. Edited February 12Feb 12 by Moonwalker
February 12Feb 12 25 minutes ago, Fakundo Sava said:Jel u krlingu osvaja poen ekipa čiji kamen je na kraju najbliži centru?Da. Jedan kamen ili više njih, jedna ekipa može da osvoji više poena po rundi, ako više njihovih leži bliže centru od najbližeg protivničkog kamena. Ako kamen leži van velikog kruga, on se ne računa. U jednoj rundi samo jedna ekipa može da osvoji poen(e), nikad obe. Ili može da bude 0-0.
February 12Feb 12 Lolobriđida zlato i na 5000m... za 10 stotinkiPrve 4 u 30 stotih, ludilo Edited February 12Feb 12 by arheolog1981
February 12Feb 12 Kaze komentator da je ona izvorno bila trkac na rolerima i da su oni koji se prebace sa rolera na klizaljke imaju drugaciji stil i klizaju energicnije.