February 11Feb 11 Italija duplo zlato u luge... blago rečeno neočekivano. Ovo je Nemačko tradicionalno igralište. Ovi došli i odneli im sanke
February 11Feb 11 13 minutes ago, arheolog1981 said:Italija duplo zlato u luge... blago rečeno neočekivano. Ovo je Nemačko tradicionalno igralište. Ovi došli i odneli im sankeu tim talijanskim timovima nije bilo talijanskih prezimena, samo nemacka
February 11Feb 11 Meni su svi super. Dugo nisam gledala i sve mi je lepo. Salu na stranu stvarno su majstori u ovom finalu.
February 11Feb 11 ma daja ne umem da napravim razliku medju poslednja tri para, to samo sudije mogumada, emocija mi je bila kod kanadjana najupecatljivija, amerikanac previse usiljene face (chok bi zenio ), a francuzi, ne znam, majsori, ali u odnosu na kanadjane mi deluje kao savrseno odradjen posao
February 11Feb 11 Prvi Francuzi Kaze komentator najbolje i najizjednacenije finale puno godina unazad. Edited February 11Feb 11 by Moonwalker
February 11Feb 11 Author Pogledah one tri epizode što je @Tolaa pisala, valjda će sad biti i nastavak
February 11Feb 11 Kako je Francuz elegantno izvukao dve greške koje je napravio.Edit: Radost Kanadjana je predivna. Edited February 11Feb 11 by Tolaa
February 11Feb 11 19 minutes ago, theanswer said:Šta li misli Nik Sorensen dok ovo gleda?Nadam se da misli kako se usrao sebi u život seksualnim napastvovanjem, ali verovatno ne misli to. Zbog njihovih komentara o tome u dokumentarcu sam se nadala da će da izgube. Jbg.
February 11Feb 11 Pade mi na pamet da pogledam šta radi Gabriela Papadakis,Cizeronova bivša,bogami teška drama ...napisala i memoare