February 13Feb 13 2 minutes ago, Stela said:Sad je onaj Japanac valjda treci?a bio je spreman da izvrši sepuku
February 13Feb 13 Puno losih nastupa i ovaj grande los. Kazahstanac totalno zasluzeno Edited February 13Feb 13 by Sandradjer
February 13Feb 13 3 minutes ago, Fakundo Sava said:a bio je spreman da izvrši sepukuMislim da je mislila na drugog koji je bio 9. posle kratkog programa, i popeo se do bronze.
February 13Feb 13 Meni je bas zao Yuma-e… Smesko pukao pod pritiskom. Malinin je pre ili kasnije morao da se spusti na zemlju, samo da je otklizao svoje standardno njegovo bi bilo zlato. Usao mu u glavu
February 13Feb 13 https://www.reddit.com/r/olympics/s/3q4YDsIJuChttps://www.reddit.com/r/olympics/s/zb0Y5DbEcSkanadjanin uhvacen kako vara i posle kako laze u komentarima kazu:The ref didn't know what the rules were according to aninterview with the Swedish player after the game.sudija Edited February 13Feb 13 by 189-
February 13Feb 13 Sudije su na početku takmičenja mix dublova dodelile švedskom paru pobedu dok je još postojala teoretska mogućnost da protivnici (mislim da su bili Japanci) stignu rezultat… Švedjani ponudili Japancima da nastave, ali oni nisu hteli. Ko bi rekao da sudije u karlingu na OI nivou mogu da budu tako loše.
February 13Feb 13 Author 1 hour ago, Tolaa said:Jedno od najvećih iznenadjenja ovih OI.Jbt nisam hteo ni da gledam, kao rešeno je sve i sad uđem da vidim rezulate i ne mogu da verujem. Sreća u NBC i njihov primetime što kreće u 2.Ovo je na neki način kosmička pravda za ono mix takmičenje a i na kukanje od plesnog para koje traju od poraza od Francuza. Malinin je baš podbacio, videlo se i u tom timskom. Edited February 13Feb 13 by theanswer
February 14Feb 14 Drago mi je za Sato-a jer je bio zakinut u timskom, ali ovo celo finale je bilo jadno i nije licilo na olimpijadu. Najcistiji i sveukupno najuskladjeniji i najlepsi program je otklizao Gumenik
February 14Feb 14 9 hours ago, Hubris said:Meni je bas zao Yuma-e… Smesko pukao pod pritiskom. Malinin je pre ili kasnije morao da se spusti na zemlju, samo da je otklizao svoje standardno njegovo bi bilo zlato. Usao mu u glavuNeko je tu ozbiljno podbacio oko vaganja (klizaj kao sampion vs psihofizicka procena trenutnog stanja). Bas je zveknuo najgore moguce 56 minutes ago, Katikon said:Drago mi je za Sato-a jer je bio zakinut u timskom, ali ovo celo finale je bilo jadno i nije licilo na olimpijadu. Najcistiji i sveukupno najuskladjeniji i najlepsi program je otklizao GumenikSkroz saglasna
February 14Feb 14 Muškarce ne pratim maltene od kako su malečki azijski arlekini uzeli da ripaju savršene skokove. Ilija je ovde napravio fantastičnu propagandu i šteta što bar nekom medaljom nije materijalizovao. Ja čekam žene, u sklopu priprema gledao sam pola sata Karolinu Kostner na nekom smrznutom norveškom lago ghiacciato, teško da neko to može da nadgornja.