February 15Feb 15 Francuzi su izbalansirani i pucaju dobro i skijaju. Nemce i muski i zenski tim zovu pucacka masina, ne mase. Ali nisu toliko dobri trkacki.
February 15Feb 15 Vetar je ubijao, očajno se pucalo, dobro da niko nije stradao.Francuz će bogami da zadrami opasno štafetu.
February 15Feb 15 17 minutes ago, kralj said:Vetar je ubijao, očajno se pucalo, dobro da niko nije stradao.Francuz će bogami da zadrami opasno štafetu.Klaebo se samo igrao... nije se oznojao u poslednjoj izmeni i na kraju 20+ sekundi prednosti. Četvrto zlato za njega na ovim igrama
February 15Feb 15 Norvežani lagano i očekivano do zlata u štafeti, a Klæbo je uzeo 4 zlato na ovim igrama i ukupno 9 zlato i tako postao najtrofejniji zimski olimpijac svih vremena.
February 15Feb 15 U toku je 500m brzo klizanje za žene, sad je na redu Leerdam... jača joj je 1000m al da vidimo
February 15Feb 15 Kakav start britanca u mix skeletonu, 25 stotinki skinuo nemcima u samom zaletu. Na kraju uzeli zlato.
February 15Feb 15 Što ne otvoriš za klizanje? Nisam baš dugo pratio, mislim da se Karolina još nije ni penzionisala kad sam prestao.Jel ove frejmove izvlače da bi ih upoređivali da ocene sinhronizaciju? Jbt, koje sranje, dajte sudijama da prosude odokativno-šacometrijski kako dolikuje.Ima li plesnih?
February 15Feb 15 Kakav peh za kanadjane, pad dame, totalno bzv. Uhhh sto mi je zao. Klizacica rodjena 1983. Deana Edited February 15Feb 15 by Sandradjer
February 15Feb 15 8 minutes ago, kralj said:Što ne otvoriš za klizanje? Nisam baš dugo pratio, mislim da se Karolina još nije ni penzionisala kad sam prestao.Jel ove frejmove izvlače da bi ih upoređivali da ocene sinhronizaciju? Jbt, koje sranje, dajte sudijama da prosude odokativno-šacometrijski kako dolikuje.Ima li plesnih?Proslo vreme sacometrije, uveliko krckamo 21 vek .Pa vec je klizanje vise od pola zavrseno za temu. Plesni prosli