February 14Feb 14 Pratim usput trku stafeta, kakav je ovo sneg kao da ima leda ispod, par puta se skrsise pogotovo na nizbrdici. Izgubi Svedjanka prvo mesto posle otklizavanja.
February 14Feb 14 6 hours ago, kralj said:Muškarce ne pratim maltene od kako su malečki azijski arlekini uzeli da ripaju savršene skokove. Ilija je ovde napravio fantastičnu propagandu i šteta što bar nekom medaljom nije materijalizovao. Ja čekam žene, u sklopu priprema gledao sam pola sata Karolinu Kostner na nekom smrznutom norveškom lago ghiacciato, teško da neko to može da nadgornja.Prvo parovi (pocinje sutra) pa na kraju zene (pocinje 17, pa dan pauze, pa finale) .Jos sam pod utiskom od sinoc (Yuma istorijska sansa, a on drugi) Edited February 14Feb 14 by Sandradjer
February 14Feb 14 Kakav je breakdown imao na kraju kad se uhatio za glavu i kamikazirao u ogradu.Biće ovo spektakularan rivalitet.
February 14Feb 14 Inače, meni nešto ćef da gledam na RTSu kad prenose šta me zanima. Rale tranzistor ima idealno stenjanje u glasu za potrebe prenosa skokova.Druga vrsta zabave je kad Denda ispoljava death metal refrene i očekuje prvo mesto na klizanju iako svi parametri sugerišu da će dva mučenika da budu 11. i 15. sa 20 minuta zaostatka.
February 14Feb 14 Rale tranzistor ima pomoćnika koji je izgleda u materiji, ali ne opterećuju se trivijalnostima kao poeni za vetar i kapiju
February 14Feb 14 46 minutes ago, kralj said:Druga vrsta zabave je kad Denda ispoljava death metal refrene i očekuje prvo mesto na klizanju iako svi parametri sugerišu da će dva mučenika da budu 11. i 15. sa 20 minuta zaostatkaJoj bre, nije valjda da su njega stavili na umetnicko klizanje…
February 14Feb 14 Ne preteruj. Brzo klizanje - pa recimo vodeći ulaze u poslednju krivinu sa 61 km/h na sat, završe, sledeća dvojica ulaze sa 55 i on urla mogu li do zlata, ipak ne... 12. i 13. mesto.
February 14Feb 14 A joj da, pozurih, pomenuo si vreme zaostatka na kraju Edited February 14Feb 14 by Moonwalker
February 15Feb 15 Kako su lepi ovi italijanski Dolomiti na snimcima iz dronova... Radim nesto uz biatlon na TV. Edited February 15Feb 15 by Moonwalker