Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

4 minutes ago, 3opge said:

bas, isto je aktivno ucestvovati u jebanju 13-godisnjakinja i tupiti s epsteinom o politici.

svi su oni isti.

Sorry ono što znamo je da su se i jedan i drugi družili s Epsteinom. Verovatnoća da je kod Chomskog bila intelektualna radoznalost ili kako je to već formulisao je veća, ali principijelno su se obojica družili s njim. To je prosto neukusno, pogotovo što nisi pao s kruške da ne znaš čime se bavio. Možda i nije znao, ali to ne menja mnogo stvar. Kao što bi sam Chomsky rekao, svi o sebi pričaju da imaju dobre namere.

7 minutes ago, vememah said:

Ne znam samo kojim izrazom ti nazivaš osobu kojoj praviš omiljene kolače kad dođe kod tebe kući, jednom prilikom sastavljaš knjižice-spomenare za rođendan, a drugom se izvinjavaš što si joj zaboravio rođendan najavljujući zdravicu uskoro? To je po tebi poznanik?

ptDcGcQ.png

https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA00693258.pdf

https://www.theguardian.com/us-news/2025/nov/22/noam-chomsky-jeffrey-epstein-ties-emails

Mada ruku na srce, ove piše "Valeria". Ko zna da li je Chomsky uopšte znao za sve to. Ali opet, ne menja mnogo, kontakte nije krio.

"Dragi Jeffrey, u prilogu pronađi rezimee i fotografije nekih od djevojaka koje će doći na sutrašnji brunch. Sve su studirale na Stockholm School of Economics i starosti su od 23 do 28 godina. Poslat ću ti dodatne rezimee kada ih dobijem. Nadam se da će tvoje putovanje proći sigurno.

Uz ljubazne pozdrave, Sana."

Sana Alajmovic

She is a fireball of energy and ideas. Brave, fierce, and generous, her track record speaks for itself. With a relentless drive for business and a deep compassion for people, she is one of the world’s top ten life science innovators under 40. Sana Alajmovic is the bridge that connects essential research with inventive entrepreneurship.

gospode

1 minute ago, vememah said:

Ne znam samo kojim izrazom ti nazivaš osobu kojoj praviš omiljene kolače kad dođe kod tebe kući, jednom prilikom sastavljaš knjižice-spomenare za rođendan, a drugom se izvinjavaš što si joj zaboravio rođendan najavljujući zdravicu uskoro? To je po tebi poznanik?

ptDcGcQ.png

https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA00693258.pdf

https://www.theguardian.com/us-news/2025/nov/22/noam-chomsky-jeffrey-epstein-ties-emails

Kao sto rekoh, to je potpuno nebitno. Ono sto je bitno je ko je gostovao na tom njegovom ostrvu i ucestvovao u raznim krivicnim ili moralno neprihvatljivim delima. Upravo o tome sam govorio kad sam napisao da ce naivne budale uciniti da se svi ti zlikovci izvuku jer ce fokus biti na tome ko je sve poznavao Epstina ili nije, sto nije krivicno delo, i cela ova igranka sa fajlovima ce posluziti iskljucivo za smearing kampanje protiv svih i svakoga ko se u tim fajlovima nalazi, u zavisnosti od toga ko kakav javni i politicki interes ima.

Apsolutno me zabole za Comskog ili bilo koga drugog, svi oni su pripremili krevet u koji su legli sa Epstinom iz nemara, neznanja ili lose namere pa neka se vade kako znaju i umeju ako mogu, sustina je da je neophodno odvojiti ljude koji su poznavali Epstina od onih koji su se licno okoristili mogucnostima koje im je on obezbedjivao i ucestvovali u tim orgijama ili sta su vec sve radili na tom ostrvu. Mi ovde ne pricamo, ili makar ne bi trebalo da pricamo, o mejlovima koje su supruge poznatih naucnika slale Epstinu vec o organizovanom pedofilskom i human trafficking lancu u kojem su ucestvovale ili ga koristile, neke mocne javne figure koje za to moraju da odgovaraju pred zakonom.

A to sto ce neki low level NATO buzdovani iz susedne nam drzave da koriste mejlove Valerije Comski da dezavuisu njegovu naucnu karijeru i politicke stavove na srpskom forumu je potpuno irelevantna stvar. Svi mi gledamo filmove Vudi Alena pa to opet ne znaci da smo pedofili.

• Author

Epstin nekome poslao mejl naslovljen "Umrli su ga" o Gilejninom ocu, britanskom medijskom mogulu, političaru i Mosadovom špijunu. Lik je inače umro 1991. tako što je pao sa svoje jahte, po nalazima istrage tako što je imao srčku dok je stajao na ivici i udavio se padom u more.

3SNXCdd.png

https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%2011/EFTA02507843.pdf

Edited by vememah

1 minute ago, dunja said:

gospode

Ugledna Bosanka, porijeklom iz Olova, zvuči kao početak vica. D

Verujem da će sada biti toliko šuma, AI đubreta, da će svi na kraju dići ruke.

Al Jazeera Balkans
No image preview

Sana Alajmović: Bosanka koja je uspjela u Švedskoj

Obrazovanje je najbolji lijek protiv nacionalizma, kaže mlada i nagrađivana inovatorica koja je rođena u Bosni i Hercegovini.

Bosanka koja je uspela u Švedskoj ima neki creepy Elizabeth Holmes vajb

• Author

Svako ime i ključna reč može se za 2 s proveriti pretraživanjem na https://www.justice.gov/epstein

Jbt, ukucam Vucic, ajde da vidim jel' se spominje, i spominje se u jednom dokumentu...

Ništa bitno oko toga, ali dokument je prestaršan u smislu kakve budale vode ovu planetu... Ambasador EU u Ukrjini, zove iz kafane, sa ručka, predsednika USA, na neosiguran telefon, i pričaju rečnikom mađarskog kočijaša, pred konbarima, ljudim za okolnim stolovima...

Pa jebt...

pročitao sam samo prvih par starana, ima dole još dosta budalaština, nemam stomak...

https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA00046963.pdf

Edited by radisa

16 minutes ago, Zaboravan said:

Verujem da će sada biti toliko šuma, AI đubreta, da će svi na kraju dići ruke.

Ja sad brinem da ne procuri mejl koji sam svojevremeno poslao Dinku Gruhonjicu da mu se zahvalim na kvalitetu studenata, a bogme i studentkinja, iz "Rotari kluba" koje mi je poslao na seminar i citava ta prepiska prepuna fraza kao sto su "dragi Dinko" i "dragi Harpere". Nece mi se Rodja skidati sa grbace do kraja zivota.lolol

2 minutes ago, radisa said:

Jbt, ukucam Vucic, ajde da vidim jel' se spominje, i spominje se u jednom dokumentu...

Ništa bitno oko toga, ali dokument je prestaršan u smislu kakve budale vode ovu planetu... Ambasador EU u Ukrjini, zove iz kafane, sa ručka, predsednika USA, na neosiguran telefon, i pričaju rečnikom mađarskog kočijaša, pred konbarima, ljudim za okolnim stolovima...

Pa jebt...

pročitao sam samo prvijh par starana, ima dole još dosta budalaština, nemam stomak...

https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA00046963.pdf

Ne mogu da se setim sad bez guglanja cija je fraza ali interpretiracu je zbog toga sto sam vise puta posvedocio njenoj istinitosti, kad biste vi zaista znali kakvi umisljeni idioti, intelektualni bednici i moralne nakaze donose odluke koje se ticu zivota, interesa i blagostanja miliona ljudi nista drugo u zivotu ne biste radili osim sto biste panicili od jutra do sutra. Sreca je da ne mogu da uticu na to sto se planeta okrece oko Sunca jer da mogu niko od nas danas ne bi bio ziv.

21 hours ago, svashtabezneshto said:

lako bi bilo da se samo imena članova jedne stranke nalaze u fajlovima, međutim svi su tu + akademici + ceo-i krupnog kapitala + rojalitija. jezivo je ovo i najmanji problem su bunga bunga žurke na usa način

Ja kapiram da oni imaju i lokalni suplaj i nadam se da ce makar u nekom paklu goreti, a ovo im je nadnacionalni networking i zabava usto.

Juce citam za onu glupu norvesku princezu i nije mi jasno kako njoj nije imao neko iz skjuriti ko im radi da provuce kroz procedure i kaze ovaj ne moze

28 minutes ago, harper lee said:

Ja sad brinem da ne procuri mejl koji sam svojevremeno poslao Dinku Gruhonjicu da mu se zahvalim na kvalitetu studenata, a bogme i studentkinja, iz "Rotari kluba" koje mi je poslao na seminar i citava ta prepiska prepuna fraza kao sto su "dragi Dinko" i "dragi Harpere". Nece mi se Rodja skidati sa grbace do kraja zivota.lolol

lolol Jeb'o si čvorka, ako ne zbog studentkinja onda zbog Gruhonjića.

1 hour ago, 3opge said:

@Midžeta @Hamlet Strašni

zasto ste, moderatori, stavili ovaj topik na Drustvo umesto da bude na USA temi gde normalno pripada?

Ja sam zajebo

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.