Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

11 minutes ago, Krampa said:

ko je ovaj fantom?

Fukara iz edicije "Srbi, narod najgrozniji". Ti ce da brane i relativizuju bilo sta sto dolazi iz "civilizovanog sveta" da im se ne bi srusio Snesko iz prve recenice. To je poseban nivo beskicmenjastva.

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

1 hour ago, copkillah said:

Pročitaj opet šta smo ovde pisali, ali sa ovaj put sa razumevanjem, unapred hvala.

Koncentriši se na to što ističemo koliko je bizarno da su qanoni ipak bili u pravu da postoji organizovani pedofilski lanac i to je sve.

mislim da ne treba nikakav qanon da kaze da postoji organizovani pedofilski lanac kao i trgovina ljudima.

Mislim da je Kjubrik ipak "crtao" sta se desaava u "Sirom zatvorenih ociju". Posle svega dosta toga se poklapa sa radnjom filma.

• Author

Rusi finansiraju stranku Marin le Pen, Majkl Vulf tvrdi u mejlu Epstinu da mu je to rekao Stiv Benon nakon sastanka sa njenim mužem (treća tačka na slici dole).

SB = Stiv Benon (potvrđeno tako što sam našao spomenutu Henitijevu emisiju od 11.7.2018)

aGbnelx.png

Izvor:

https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%2011/EFTA02601535.pdf

To bi mogao biti ovaj Majkl Vulf.

https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Wolff_(journalist)

Edited by vememah

55 minutes ago, Krampa said:

ko je ovaj fantom?

Mrzi Srbe

Capture.JPG

Inace ne vidim sta je nelogicno rekao. Govorimo o konkretnom pedofilskom lancu samo zato sto je dokumentovan i snimljen. To postoji svuda gde postoji ta vrsta moci i ne razumem cemu ovo zgrazavanje i iznenadjivanje nad ljudima koji rade mnogo gore stvari od ovoga.

BTW. ne govorim o PPP nego o globalnom iscudjavanju i ju ju komifo komifo zgrazavanju.

To su zivotinje bas kao nas Palma i Ivica, mene vise cudi sto je ovo skandal a sravnjavanje Gaze sa zemljom i masovno ubijanje civila je deo obicne svakodnevice razidji se narode.

Edited by Caligula

44 minutes ago, harper lee said:

Fukara iz edicije "Srbi, narod najgrozniji". Ti ce da brane i relativizuju bilo sta sto dolazi iz "civilizovanog sveta" da im se ne bi srusio Snesko iz prve recenice. To je poseban nivo beskicmenjastva.

Ne znam ko je niti ga pratim.

Ali ovaj tvit mi je bio baš zgodan kao odgovor na tvrdnju "kako je ovo nas zaobišlo"

Ostaje pitanje zašto? Npr. Bill Gates, u to vreme verovatno i dalje najbogatiji čovek na svetu, ili makar top 5... Ne može da nađe kurve? Weird.

3 minutes ago, Caligula said:

Mrzi Srbe

Capture.JPG

Inace ne vidim sta je nelogicno rekao. Govorimo o konkretnom pedofilskom lancu samo zato sto je dokumentovan i snimljen. To postoji svuda gde postoji ta vrsta moci i ne razumem cemu ovo zgrazavanje i iznenadjivanje nad ljudima koji rade mnogo gore stvari od ovoga.

Jel imaš neku drugu temu u životu osim Srbije? Ako nemaš, jel možeš da ideš na recimo Televizore da pričaš o Ei Niš proizvodima.

3 minutes ago, Venom said:

Ostaje pitanje zašto? Npr. Bill Gates, u to vreme verovatno i dalje najbogatiji čovek na svetu, ili makar top 5... Ne može da nađe kurve? Weird.

Zato što biti tamo nije bilo samo pitanje seksa, nego, izgleda, pitanje prestiža...

Što dodaje još jednu bolesniju crtu (ako je ikako moguće) na sve to...

Nešto kao Super Adventure Club iz Southparka, smao nisu putovali po svetu, nego su imali svoje ostrvo...

The Super Adventure Club ("S.A.C." for short) is a group of exploitative child molesters who travel the world to molest native children in various third-world countries. They first appeared in as the main antagonists of the South Park episode; The Return of Chef.

Edited by radisa

Nemojte da se svađate.

Just now, Caligula said:

Odjebi bre stalkeru vise, nisam ja pomenuo srbiju nego onaj midzit gore. Procitaj sta sam napisao, odnosi se na globalnu situaciju i svakodnevicu.

Voleo bih da te ne stalkujem ali je teško jer na svakom kutku foruma lamentiraš kako nije Milošević kriv, mi smo govna

Neverovatno da i na ovakvoj temi uspevate da se posvađate

Pedofilometrija. U pičku materinu lepu

Just now, Venom said:

Voleo bih da te ne stalkujem ali je teško jer na svakom kutku foruma lamentiraš kako nije Milošević kriv, mi smo govna

Esi procitao sta sam rekao? Sa cime se ne slazes?

2 minutes ago, radisa said:

Zato što biti tamo nije bilo samo pitanje seksa, nego, izgleda, pitanje prestiža...

Što dodaje još jednu bolesniju crtu (ako je ikako moguće) na sve to...

Pa realno, nažalost deluje da je jedini odgovor, da se radi o nekoj gadosti koju nije tako lako kupiti...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.