Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ja sam zajebo

Kaže se greškom, iz najbolje namere.

Jbt to se obezobrazilo, neće ni da slaže. fantom

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

Just now, Zaboravan said:

Kaže se greškom, iz najbolje namere.

Jbt to se obezobrazilo, neće ni da slaže. fantom

U skladu sa pdf, i predsednikom mu fantom

1 hour ago, radisa said:

Jbt, ukucam Vucic, ajde da vidim jel' se spominje, i spominje se u jednom dokumentu...

Jesi li probao sa Alex Vuch happy

kada se klikne na ove fajlove pita da li ste 18+ , Epstein se u ladnom grobu grohotom smije

16 hours ago, Midžeta said:

Ou jes, trenutno je sin kraljice (iz prvog braka, pre nego sto se udala za jelte crown princea) na suđenju za silovanja

Jezivo

Midzi kaki brak,doticna Pepeljuga je bila konobarica u lokalnoj Raginoj Glavi i imala dete sa kriminalcem opste prakse iz kraja.Tako da je Marius trece koleno dripac,kao otac,deda po ocu a i MetteMarit otac nije bas neko cvece.Mette inace ima fibrozu pluca,pa ako iskljucimo mogucnost da je to zakacila u rudniku ili fabrici gipsa ili daleko bilo kao pekarka,onda ostaje da mu ga je davala po nosu i vise nego sto je priznala .

Edited by askeladden

4 hours ago, pt 2.0 said:

Bravo za link, ovo što priča ovaj lik jeste poenta. Ja nemam problem da se maže govnima Chomsky ili bilo ko drugi ko je bio blizak sa monstrumom, all poznata je flood the zone taktika narandžastog kad ga se satera u ćošak, gde se napravi haos i onda vrati sebe u prvi plan sa nekim drugim narativom.

Ali ovo je problem koji nikako ne uspevaju da reše, jer šta god da urade vraća se u još intenzivnijem obliku. Čak i kad je izgledalo da su uspeli, pojavila su se ona dva pit bula Thomas Massie i Ro Khanna da grizu i vuku slučaj nazad u fokus.

Inače njih dvojica su uradili jednu fantastično inteligentnu stvar kad su insistirali da se donese zakon (Epstiein Transparency Act) koji za razliku od sapine neće da istekne nego je tu da ostane. A zakon je jasan, objaviti sve i bez redukcija osim imena žrtava. A oni su objavili tek 50% i rekli da u ostatku nema ništa zanimljivo. Aha, važi.

@Roger Sanchez Rekao bih da ima tu još dosta toga osim Lex Wexnera. Tokove novca nije lako ispratiti kod tajnih računa.

49 minutes ago, askeladden said:

Midzi kaki brak,doticna Pepeljuga je bila konobarica u lokalnoj Raginoj Glavi i imala dete sa kriminalcem opste prakse iz kraja.Tako da je Marius trece koleno dripac,kao otac,deda po ocu a i MetteMarit otac nije bas neko cvece.Mette inace ima fibrozu pluca,pa ako iskljucimo mogucnost da je to zakacila u rudniku ili fabrici gipsa ili daleko bilo kao pekarka,onda ostaje da mu ga je davala po nosu i vise nego sto je priznala .

Confused Trailer Park Boys GIF

4 hours ago, dunja said:

Sana Alajmovic

She is a fireball of energy and ideas. Brave, fierce, and generous, her track record speaks for itself. With a relentless drive for business and a deep compassion for people, she is one of the world’s top ten life science innovators under 40. Sana Alajmovic is the bridge that connects essential research with inventive entrepreneurship.

gospode

Ali deep compassion for people...kakva su to govna.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

2 hours ago, askeladden said:

Ne znam da to moze da bude uzrok? Jel ima neki link?

Mala je bila slatka kao mlada, verujem da je princ bio bas zaljubljen u nju i malo mi je krivo sto im je inicijalna romansa otisla na losu stranu. Isto mi nije jasno kako je dete koje je sa 3 godine uslo u palatu i odraslo sa ono drugo dvoje koji deluju skroz regularno odgajeni, ispalo tako nakrivo nasadjeno i nista bolje nego kao da ga je bioloski otac gajio.

Ta Mette Marit je onako tukica prosto, izgleda da je pre 10ak i kusur godina uhvacena u nekoj prevari, i da joj je tad brak sa Hakonom pukao. Meni licno nesto bilo krivo.

Epstein je živ!

gospode

“There’s a hunger, or a thirst, for information that I don’t think will be satisfied by the review of these documents,” said Deputy Attorney General Todd Blanche.

Kakva je to džukela

Ove zene bukvalno doksuju objavljujuci im gde zive? Ali koja je ovo kolicina slepaca i grebatora na sav jad maltertiranja dece.

Ovaj je izgleda pustao pipke na sve strane da bukvalno sve i svakog zakaci, pa onda da moze da ucenjuje. Da li postoji neko medju tom uticajnom ekipom koga je otkacio na keca? Verovatno ne.

Uzgred, kada sam noćas mrtva umorna, jer me je mrzelo da guglam sve opet, postavila ChatGPT-ju ovo pitanje o Epstinovim zločinima, prvo je izašao dug odgovor, sistematizovan kako to ChatGPT obično radi, numerisano po temama i stavkama, a onda, manje od minut kasnije, odgovor se pretvorio u ovo ispod.

Sada sam probala ponovo sa istim pitanjem, da budem sigurna da nisam od umora umislila:

No Epstein.png

1 hour ago, pt 2.0 said:

Uzgred, kada sam noćas mrtva umorna, je sigurna da nisam od umora umislila:

Meni je sad odgovorio:

image.png

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.