Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

8 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Čovek je bivši FBI agent, zašto bismo mu verovali na reč? Možda je sve što priča tačno, ali FBI već dugo poseduje dokumente i nisu uradili apsolutno ništa...

Ne moras nikome da verujes na rec. Razmislis sta je rekao pa donesi svoj zakljucak. On je pojedinac, ne moze da bude odgovoran za rad cele institucije, samo za svoje delovanje..

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ne moras nikome da verujes na rec. Razmislis sta je rekao pa donesi svoj zakljucak. On je pojedinac, ne moze da bude odgovoran za rad cele institucije, samo za svoje delovanje..

Sve je to jasno i ok, samo mi je malo pun kufer tih bivših koji se javljaju iz penzije da mrsomude, a dok su bili u mogućnosti da nešto urade nisu uradili ništa.

Just now, Rudolf Pingvinoglu said:

Sve je to jasno i ok, samo mi je malo pun kufer tih bivših koji se javljaju iz penzije da mrsomude, a dok su bili u mogućnosti da nešto urade nisu uradili ništa.

Pa pitanje da li je bio u mogućnosti da deluje i pitanje da li ej mogao da bude deovoljno hrabar da deluje protiv sistema, znajući šta se dešava ljudima koji to rade...

Sa druge strane, evo, ovaj je delovovao protiov sistema, izmislili mu zakon po kom je robijao, prejebali ga da ne robija u zatvoru sa minimumom sigurnosti, kako je bila presuda, pa mu opet sad skoro niko ne veruje...

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Kiriakou

3 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Ne znam zasto se bavis njime, jer ne mozes ni da znas da li je licno bio u mogucnosti da nesto uradi pa nije. Bitno je ono sto govori..

17 minutes ago, vememah said:

Ovi mejlovi su iz 2016. Epstin je priznao krivicu za podsticanje na prostituciju i seksualno zlostavljanje maloletnica u dilu s tužilaštvom 2008, osam godina ranije.

No image preview

Jeffrey Epstein non-prosecution agreement

The 2008 non-prosecution agreement between federal prosecutors in Florida and Jeffrey Epstein.

Da. I?

11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ne znam zasto se bavis njime, jer ne mozes ni da znas da li je licno bio u mogucnosti da nesto uradi pa nije. Bitno je ono sto govori..

Zato što mi je bitno i ko govori nešto, u kom trenutku, ne samo šta govori. Ako za 30 godina koliko ovo traje niko od tih vajnih agenata nije bio u mogućnosti da uradi ništa, bolje da raspuste tu agenciju...my 2 cents, naravno.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

• Author
1 hour ago, harper lee said:

Interesantan pokusaj smokescreen-a za pedofile, zatrpati javnost informacijama ko je sve poznavao Epstina kako bi svi oni bili predstavljeni kao isti.

Dakle, nije ko je sve poznavao, nego ko je sve bio kućni prijatelj s njim nakon što je postalo potpuno jasno da je podvodač i seksualni zlostavljač maloletnica.

Edited by vememah

Mandelsonova odvjetnica jučer: teško da će se ikad saznati gdje je moj klijent uslikan u gaćama okružen curetkima, moglo je bit bilo gdje bilo kad

Sky News danas: potvrđujemo da je Mandelson uslikan u Epsteinovom stanu u Parizu

9 minutes ago, vememah said:

Dakle, nije ko je sve poznavao, nego ko je sve bio kućni prijatelj s njim nakon što je postalo potpuno jasno da je podvodač i seksualni zlostavljač maloletnica.

Imamo razlicito tumacenje sta znaci "kucni prijatelj" ali to nije ni bitno. Mi ovde pricamo o nekim ljudima koji su bili ukljuceni u teska krivicna dela i ako se uopste nesto ocekuje od objavljivanja ovih fajlova, osim javnog blacenja svih koji se u njima pojavljuju, takvi moraju biti odvojeni iz gomile i procesuirani. Ako se to ne desi bice pojeo vuk magarca. Ceo Holivud je znao sta radi Henri Vajnstin ali i pored toga mu se svako malo na dodelama Oskara neko zahvaljivao zbog necega. Pretpostavljam da su svi oni imali razloga da se zahvaljuju jer taj Vajnstin nije bio samo seksualni predator-pedofil vec i mocan producent koji je pomagao neke karijere. Sta god ja i ti mislili o njihovom moralu, sa stanovista zakona oni nisu isto kao neki drugi koji su mozda ucestvovali u njegovom predatorstvu i zajedno s njim radili stvari koje su na kraju njega odvele u zatvor.

Ova stvar sa Epstinom je mnogo gora jer su ljudi koji su u svemu ucestvovali mocni ljudi na vaznim pozicijama i ne sme se dozvoliti da promaknu zakonu i da se izvuku samo na opsti moral outrage a cini mi se da ide u tom pravcu.

Lijepo je od tebe da ti je Čomsara tako nježno prirasto srcu i da ga braniš iz bešike, ali Čomsara se nastavio družit s Epstajnarom kad je potonji već godinama bio registered sex offender

1 hour ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Čovek je bivši FBI agent, zašto bismo mu verovali na reč?

Ne shvataš poentu mog komentara.
Ja njemu niti verujem niti ne verujem, nije u tome poenta - moj utisak o stvarima se prosto poklapa sa ovim što on priča.
Zato sam, umesto da napišem: meni deluje da se milionima stranica samo daje izduvni ventil masi da se čerupa oko toga nađe novu morbidnu igračku za metar dana ili dok ne počne novi rat, i da ovo neće imati važan i presudan epilog - samo okačila video.

Potpuno mi je nebitno ko je taj lik, mogao je biti i no name čovek iz Urugvaja.

Chomsky je tu vezu odavno komentarisao, da je Epstein odslužio svoje i da je imao intelektualne prepiske s njim (morao bih da guglam kako je tačno formulisao). Ipak, ovoliki nivo drugarstva prelazi sve moguće granice. To od njega ne pravi Epsteina, ali principijelno nije drugačiji od Trumpa. Ne znam šta je bilo u vodi na tom ostrvu, kad je uspeo svakom caru da sašije odelo.

Just now, Venom said:

Chomsky je tu vezu odavno komentarisao, da je Epstein odslužio svoje i da je imao intelektualne prepiske s njim (morao bih da guglam kako je tačno formulisao). Ipak, ovoliki nivo drugarstva prelazi sve moguće granice. To od njega ne pravi Epsteina, ali principijelno nije drugačiji od Trumpa. Ne znam šta je bilo u vodi na tom ostrvu, kad je uspeo svakom caru da sašije odelo.

bas, isto je aktivno ucestvovati u jebanju 13-godisnjakinja i tupiti s epsteinom o politici.

svi su oni isti.

• Author
20 minutes ago, harper lee said:

Imamo razlicito tumacenje sta znaci "kucni prijatelj" ali to nije ni bitno.

Ne znam samo kojim izrazom ti nazivaš osobu kojoj praviš omiljene kolače kad dođe kod tebe kući, jednom prilikom sastavljaš knjižice-spomenare za rođendan, a drugom se izvinjavaš što si joj zaboravio rođendan najavljujući zdravicu uskoro? To je po tebi poznanik?

ptDcGcQ.png

https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA00693258.pdf

The prominent linguist and philosopher Noam Chomsky called it a “most valuable experience” to have maintained “regular contact” with Jeffrey Epstein, who by then had long been convicted of soliciting prostitution from a minor, according to emails released earlier in November by US lawmakers.

https://www.theguardian.com/us-news/2025/nov/22/noam-chomsky-jeffrey-epstein-ties-emails

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.