Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

• Author

https://x.com/AlanRMacLeod/status/2018128574255951896

https://x.com/AlanRMacLeod/status/2018139369387823524

wife knew what Epstein's favorite dessert was, and prepared it for him when Epstein was scheduled to visit their home.

Knowing something of Noam's social life, I'd go so far to say that Epstein was quite possibly his closest friend.

https://x.com/AlanRMacLeod/status/2018150047163056336

Edited by vememah

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

• Popular Post

ja ljudi čitajući sve ovo, vraćam se u svoju studenstku prošlost, moram ovo da podelim sa vama

ja sam kao studentkinja često putovala čuvenim vozom štutgart-kardeljevo

ko je ikad ušao u taj voz, a naročito vikendom, znaće o čemu pričam

tu se bukvalno stajalo na jednoj nozi, voz je bio pun šljakera izbosne koji su radili po njemačkoj

i nas, nešto malo studenata i učenika

kolikogod su ti šljakeri bili neobrazovani, polupismeni, sirovi, seljaci, štagod, čim bi čuli da smo mi studentkinje, menjali su svoje ponašanje

trudili bi se, koligod znaju, da se pristojno izražavaju, da nam pomognu sa stvarima, ako su sedeli, često bi nam ustupali svoje sedište

za 5 godina putovanja, od tih ljudi nisam nikada doživela niti jednu jedinu neprijatnost

i sad čitam sve ovo i pitam se šta je to i kako bi to neki sociolog objasnio ?

a kad sam ja jednom ovde napisala šta sam čula da su pevali u tom vozu (''mala moja brže gaće svuci, od štutgarta držim ga u ruci'' lolol ) neki su se ovde malo i zgražavali u fazonu ccc, šta to pišeš

pa jbt, to naspram ovoga što se ovde da pročitati, zvuči kao dečja pesmica, čovek peva svojoj devojci inn

Pa ni ova elita sto se pominje u fajlovima nije se javno ponasala nepristojno i bahato. Siguran sam da se i za vecinu njih govori kako su vrlo ljubazni i dzentlmeni na nekim prijemima i sl..

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa ni ova elita sto se pominje u fajlovima nije se javno ponasala nepristojno i bahato. Siguran sam da se i za vecinu njih govori kako su vrlo ljubazni i dzentlmeni na nekim prijemima i sl..

pa nije to baš isto

taj prosti svet ne ume baš da bude tako ''namazan'', ti ljudi su se iskreno trudili da budu što finiji u našem prisustvu

prepoznaje se tu iskrenost itekako

5 minutes ago, duda said:

pa nije to baš isto

taj prosti svet ne ume baš da bude tako ''namazan'', ti ljudi su se iskreno trudili da budu što finiji u našem prisustvu

prepoznaje se tu iskrenost itekako

To je individualno, ko je namazan, a ko nije. I prost svet ume da bude itekako. Ti ne znas nista o tim sljakerima, osim povrsnog utiska na osnovu tog kratkog druzenja iz voza, ali to je zanemarljivo iskustvo. To je vecita zamka u koju ljudi upadaju kada donose sud o drugima..

3 minutes ago, harper lee said:

Interesantan pokusaj smokescreen-a za pedofile, zatrpati javnost informacijama ko je sve poznavao Epstina kako bi svi oni bili predstavljeni kao isti.

To. Plus partisko brojanje, koliko je Trump ili Clinton tamo. Cenim da ce na kraju biti - tresla se gora, nije se rodio cak i mis. Politicki je opasno, a "narod" manje-vise gleda na ovo navijacki.

6 minutes ago, harper lee said:

Interesantan pokusaj smokescreen-a za pedofile, zatrpati javnost informacijama ko je sve poznavao Epstina kako bi svi oni bili predstavljeni kao isti.

Smookescreen za pedofile i Trampova sranja o istom trošku. Ovo objavljivanje treba da stoji u rečniku kao objašnjenje izreke flood the zone.

Just now, Jimmy Kowalski said:

To je vecita zamka u koju ljudi upadaju kada donose sud o drugima..

Da. Ljudi mahom u proceni drugih ljudi gledaju isključivo kako se neko ponaša prema njima,
umesto da gledaju kako se taj ponaša prema onima nad kojima ima neku moć ili nad onima koje nije zainteresovan da impresionira iz bilo kog razloga.

Na ovu (jezivu) temu: ovo što priča čovek sa linka u nastavku meni deluje tačno.
https://x.com/SpeakWithDeeDee/status/2018149603200118978?s=20

Međutim, ostaje pitanje - kako npr. Čomski nije uočio o kakvom liku je reč - a deluje da su bili, u najmanju ruku, dobri poznanici (za razliku od, na primer, Erika W. koji jeste, pri prvom susretu)?
Kako nikada nije ni načuo ništa čudno o njemu?
Meni je to stvarno za wtf, pošto se iz aviona vidi da je lik manipulator i prevarant (ne moraš čak ni da znaš za celu pedofilsku shemu da te podiđe jeza od samog razgovora sa njim). To su veštine koje imamo od detinjstva...

Edited by pt 2.0

4 minutes ago, pt 2.0 said:

Da. Ljudi mahom u proceni drugih ljudi gledaju isključivo kako se neko ponaša prema njima,
umesto da gledaju kako se taj ponaša prema onima nad kojima ima neku moć ili nad onima koje nije zainteresovan da impresionira iz bilo kog razloga.

Na ovu (jezivu) temu: ovo što priča čovek sa linka u nastavku meni deluje tačno.

Sto volim kada je neko u stanju ovako sazeto lepo da objasni..

16 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

To je individualno, ko je namazan, a ko nije. I prost svet ume da bude itekako. Ti ne znas nista o tim sljakerima, osim povrsnog utiska na osnovu tog kratkog druzenja iz voza, ali to je zanemarljivo iskustvo. To je vecita zamka u koju ljudi upadaju kada donose sud o drugima..

ljudi koji su ovde spominju, to visoko, aristokratsko društvo, to je od pelena sa etikecijom na ti

aristokratija (anglosaksonska) je tako vaspitavana od pamtiveka. etikecija + neispoljavanje osećanja u javnosti

sa druge strane, šljakeri o kojima sam pričala su sasvim druga priča (pa i mi, ostali južnjaci)

tu je sve mnogo više ''na videlu'', mnogi kada su gadovi, tako se ponašaju i u javnosti itd.

ali ok, nije to tema, pa prestajem ovde

26 minutes ago, pt 2.0 said:

Čovek je bivši FBI agent, zašto bismo mu verovali na reč? Možda je sve što priča tačno, ali FBI već dugo poseduje dokumente i nisu uradili apsolutno ništa...

• Author
53 minutes ago, harper lee said:

Ovi mejlovi su iz 2016. Epstin je priznao krivicu za podsticanje na prostituciju i seksualno zlostavljanje maloletnica u dilu s tužilaštvom 2008, osam godina ranije.

No image preview

Jeffrey Epstein non-prosecution agreement

The 2008 non-prosecution agreement between federal prosecutors in Florida and Jeffrey Epstein.
24 minutes ago, pt 2.0 said:

Međutim, ostaje pitanje - kako npr. Čomski nije uočio o kakvom liku je reč - a deluje da su bili, u najmanju ruku, dobri poznanici (za razliku od, na primer, Erika W. koji jeste, pri prvom susretu)?

To je stara tema, objasnjenje se svodi na to da covek moze da bude genije u struci ali da su mu socijalne vestine i pronicljivost kad su drustveni odnosi u pitanju skoro nepostojeci. Spisak velikih ljudi koji su ili bili fascinirani teskim nitkovima ili nisu imali pojma kakvi su nitkovi u pitanju je podugacak. Najslavniji primer je Hajdeger koji je bio "slab" na Hitlera. Psihopate umeju da budu veoma sarmantni ljudi, jos kad imaju auru moci oko sebe nije lako odoleti njihovom sarmu.

Ima malo krivice i kod obicnih ljudi koji su u vecini detinjasto fascinirani mocnim ljudima, onima koji su posezali za "velikim stvarima" ne razmisljajuci o posledicama. Napravi anketu na ovom forumu na kojem uglavnom pisu dobri, razumni i pametni ljudi o tome da li su, na primer, Napolen ili Cezar bili pozitivne ili negativne istorijske licnosti, garantujem ti da ce vecina da ih dozivi kao pozitivne. U skoro svakom od nas cuci ta mala fraza "eh, da se ja pitam" i skoro svako od nas je uveren da kad bi se ona ostvarila cinili bismo samo dobre stvari, u tom smislu moc je jako zavodljiva.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.