Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Otimanje Grenlanda

Featured Replies

U intervjuu za američki CNBC u sredu uveče, Tramp je rekao da pretpostavlja da je dansko gledište zastupljeno kroz Marka Rutea. Gde je stav Danske? Da li su izneli svoje mišljenje o tome šta žele i na šta bi bili spremni da pristanu? - Pretpostavljam da jesu, jer on predstavlja i deluje kao jak lider u velikoj meri. Mark Rute. I pretpostavljam da je razgovarao sa njima, rekao je Tramp.

pa odgovor danskog ministra odbrane:

"Mark Rute nije pregovarao o sporazumu u ime Danske, nije. Takođe znam to iz dijaloga koje sam vodio sa Markom Ruteom, razgovarao sam i sa njim kasno sinoć, kaže Troels Lund Poulsen."

trump predpostavlja D

• Replies 1.1k
  • Views 66.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mogu Danci da im podmetnu sitne lego kocke svuda po Grenlandu..pa da se Ameri nabadaju kad hodaju bosi..i tako ih odvrate. Mom klincu uspeva savrseno protiv mene.

• Tribun_Populi
    Tribun_Populi

E, da se razumemo, SAD preti invazijom na deo teritorije suverene zemlje, jer joj se može i treba trenutnom državnom vrhu da bi MAGAo. Nemojte da vam briga za prava 60.000 eskima, ili koja god smrdlj

• ovo je jedna od najgorih stvari koje su se mogle dogoditi danskoj. danci su vezani pupcanom vrpcom za ameriku i ne samo u poslovnom smislu, vec i kulturnom. imaju dugu istoriju kolonizacije amerike i

Posted Images

47 minutes ago, vememah said:
The Irish Times
No image preview

Danish app urging shoppers to boycott US goods surges in...

Barcode-scanning tool is helping Danes identify American products amid rising tensions

3 minutes ago, Krampa said:

sve se drzi u tajnosti za sada. interesanto je da nato ocigledno izigrava posrednika u ovim pregovorima.

Pa EU nema kapacitet treba biti realan, ne mogu se dogovoriti međusobno šta i kako po mnogim pitanjima, Ukrajina, sankcije, migranti itd

Ali svima je bitno da nato opstane, ovakav kakav je.

12 minutes ago, vememah said:

Tramp misli da će tako lako, na buku i bacanje prašine u oči, da izađe na kraj sa ekipom koja je stvarala zemlju čiji je on predsednik...iznajmili su mu Grenland kao forever, da ga malo smire, a kada dođe trenutak i Tramp ode, nova američka administracija će svakako hteti da popravi odnose sa EU. Lepo će se naći neki zakon iz doba kralja Ulriha Triesšestog po kome lendliz ne može, ili neku sličnu glupost i sve će se vratiti na staro. Naravno, pod uslovom da su detalji iz tvita tačni i do liza uopšte dođe.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Odakle Ruteu Čmaraljubnom pravo da pregovara oko Grenlanda? Odobrio mu danski paralemnet?

Meni je ovo malo glup, juče nisma sve ispratio, ali meni ovo deluje da je našao budalu da mu potvrdi nešto i sad maše time... A dance i Grenlanđane niko nije pitao ništa...

4 minutes ago, radisa said:

Odakle Ruteu Čmaraljubnom pravo da pregovara oko Grenlanda? Odobrio mu danski paralemnet?

Meni je ovo malo glup, juče nisma sve ispratio, ali meni ovo deluje da je našao budalu da mu potvrdi nešto i sad maše time... A dance i Grenlanđane niko nije pitao ništa...

Možda mu je neko i odobrio, možda nije...u svakom slučaju su, kako se čini, izbegli vojnu intervenciju. Sad će lepo pozivi na bojkot američke robe (što je već počelo) i dalje zatezanje, pa će to da se proširi i na ostale zemlje EU, a ovome podrška u USA samo pada...trajaće ta igranka.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Pregovara se o bazama, to je nadleznost NATO-a.

N1 Info RS
No image preview

"Kiparski model" za Grenland: Vašington će dobiti kontrol...

Vašington će dobiti kontrolu nad vojnim bazama na Grenlandu po uzoru na britanske objekte na Kipru, piše nemačka štampa.

Prema izvorima u NATO, Rute je o planu već razgovarao s danskim ministrom odbrane Troelsom Lundom Poulsenom i grenlandskom ministarkom spoljnih poslova Vivijan Mocfeld. Kako navodi Frankfurter algemajne cajtung, razgovor je „prošao dobro“.

Just now, Rudolf Pingvinoglu said:

Možda mu je neko i odobrio, možda nije...u svakom slučaju su, kako se čini, izbegli vojnu intervenciju. Sad će lepo pozivi na bojkot američke robe (što je već počelo) i dalje zatezanje...trajaće ta igranka.

MA trajaće, jasno je...

Nago zamisli da recimo o srpskoj teritoriji pregovara Orban? Ili o Hrvatskkoj Merc? Ili ne znam, bilo šat tako bizarno...

Mislim, poznato je ko je izbacio Beneša iz sale, dok su mu delili zemlju, zar ne? fantom

Edited by radisa

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Pregovara se o bazama, to je nadleznost NATO-a.

N1 Info RS
No image preview

"Kiparski model" za Grenland: Vašington će dobiti kontrol...

Vašington će dobiti kontrolu nad vojnim bazama na Grenlandu po uzoru na britanske objekte na Kipru, piše nemačka štampa.

Prema izvorima u NATO, Rute je o planu već razgovarao s danskim ministrom odbrane Troelsom Lundom Poulsenom i grenlandskom ministarkom spoljnih poslova Vivijan Mocfeld. Kako navodi Frankfurter algemajne cajtung, razgovor je „prošao dobro“.

Pa čekaj, kao do sad nisu imali kontrlu nad bazama? Kontam da sad ovo znači da će u bazama da važe USA zakoni (tj. da ne važe nikakvi zakoni), ali, kao da ih je ranije sprečavalo da to bude tako?

Edited by radisa

Pa pise ti u tekstu..

21 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Tramp misli da će tako lako, na buku i bacanje prašine u oči, da izađe na kraj sa ekipom koja je stvarala zemlju čiji je on predsednik...iznajmili su mu Grenland kao forever, da ga malo smire, a kada dođe trenutak i Tramp ode, nova američka administracija će svakako hteti da popravi odnose sa EU. Lepo će se naći neki zakon iz doba kralja Ulriha Triesšestog po kome lendliz ne može, ili neku sličnu glupost i sve će se vratiti na staro. Naravno, pod uslovom da su detalji iz tvita tačni i do liza uopšte dođe.

Da, sigurno ce sledeci predsednik vratiti Grenland ako ga ovaj ludak uzme na bilo nacin - da li kroz dugorocni zakup ili kako god .. to vise nece ni biti tema, bice zavrsen posao i nova realnost

tramp je juce rekao da je takodje dogovoreno sve u vezi minerala i rude, danas ruto(tm) kaze da nisu razgovarali o tome. ko zna o cemu su razgovarali i sta je receno na tom sastanku. meni izgleda da su posalali ljigavca da trampu nesto ponudi a ovaj nije ni slusao pa sam sastavio ponudu u glavi.

D

1 minute ago, Krampa said:

tramp je juce rekao da je takodje dogovoreno sve u vezi minerala i rude, danas ruto(tm) kaze da nisu razgovarali o tome. ko zna o cemu su razgovarali i sta je receno na tom sastanku. meni izgleda da su posalali ljigavca da trampu nesto ponudi a ovaj nije ni slusao pa sam sastavio ponudu u glavi.

D

Pa i meni to tako izgleda...

Ovaj mu lizao čmar sve vreme i odobravao, a posle svi iznenađeni... Na starnu što Trump i istina lolol, ako nema snimak razgovora, ne treba nijednom ni drugom ništa verovati...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.