Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Otimanje Grenlanda

Featured Replies

6 hours ago, Krampa said:

U intervjuu za američki CNBC u sredu uveče, Tramp je rekao da pretpostavlja da je dansko gledište zastupljeno kroz Marka Rutea. Gde je stav Danske? Da li su izneli svoje mišljenje o tome šta žele i na šta bi bili spremni da pristanu? - Pretpostavljam da jesu, jer on predstavlja i deluje kao jak lider u velikoj meri. Mark Rute. I pretpostavljam da je razgovarao sa njima, rekao je Tramp.

pa odgovor danskog ministra odbrane:

"Mark Rute nije pregovarao o sporazumu u ime Danske, nije. Takođe znam to iz dijaloga koje sam vodio sa Markom Ruteom, razgovarao sam i sa njim kasno sinoć, kaže Troels Lund Poulsen."

trump predpostavlja D

https://x.com/SteveAuffant/status/2014034985930395934/photo/1

• Replies 1.1k
  • Views 66.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mogu Danci da im podmetnu sitne lego kocke svuda po Grenlandu..pa da se Ameri nabadaju kad hodaju bosi..i tako ih odvrate. Mom klincu uspeva savrseno protiv mene.

• Tribun_Populi
    Tribun_Populi

E, da se razumemo, SAD preti invazijom na deo teritorije suverene zemlje, jer joj se može i treba trenutnom državnom vrhu da bi MAGAo. Nemojte da vam briga za prava 60.000 eskima, ili koja god smrdlj

• ovo je jedna od najgorih stvari koje su se mogle dogoditi danskoj. danci su vezani pupcanom vrpcom za ameriku i ne samo u poslovnom smislu, vec i kulturnom. imaju dugu istoriju kolonizacije amerike i

Posted Images

Dnevni list Danas
No image preview

Kiparski model: Otkriveno šta sadrži „vrlo dugoročni“ i „...

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u sredu da je postigao okvir dogovora sa NATO-om o budućnosti Grenlanda. To se desilo nekoliko sati nakon što su zvaničnici Alijanse zasebno razgovarali o mogućn

2 hours ago, dragance said:

Ja bih pre rekao da su mu Makron i ekipa rekli da će da sjebu US bondove, i da bi ekonomija otišla u kurac i on bi bio krivac. Ne znam.

Šveđani su nešto slično uradili bukvalno juče.

https://www.reuters.com/business/swedish-pension-fund-alecta-cuts-us-treasury-holdings-citing-us-politics-dagens-2026-01-21/

Naravno, ovaj fond predstavlja kap u moru US finansija i pitanje je da li ovaj potez uopšte može da predstavlja najavu šire akcije...ali uklapa se u ispreddragstorsko prqćenje situacije nobles

Vesti o mogućem okviru dogovora stigle su nekoliko sati nakon što je Tramp rekao evropskim liderima u Davosu,da se neće zadovoljiti ničim manjim od toga da Sjedinjene Države preuzmu vlasništvo nad Grenlandom.

Capture.JPG

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Dogodine Danci na Korculi umesto da u tisini citaju Murakamija natezu lozu direktno iz flase i pucaju iz pistolja uz zvuke gusala Djoka Koprivice ,pardon.

Edited by askeladden

Sta ja znam, nekako su uspjeli da odvrate narandzastog makar na neko vrijeme umjesto da ga posalju u picku materinu i on uzvrati bombama. Ko prizivao rat u kuci mu se vodio.

Ja sam bacila pogled, inicijalne vesti po lokalu tamo slike Trampa kako pognute glave ide kuci.

Mozda sad taj trabunja dalje ali meni ipak nekako deluje da je palo nesto tipa necemo se bas toliko sajebavati sa NATOom.

I opet nikako mi nije jasno kako bi ta invazija izgledala, kapiram da na ostrvu postoje 3 stvari, nekoliko Inuita u svojim kolibama, americke baze uz americki aerodrom, i sante leda. Kako bi odredili prioritet gde prvo da udare...

Tramp blefira, svi su ga već provalili.

1 hour ago, Lord Protector said:

Tramp blefira, svi su ga već provalili.

Pa mislim nije klasicni blef pa app. On se stvarno zaletao na ove i pokusavao da ih primora i pod pretnjom da ce da ih napada dok mu neko nije objasnio da to ne ide bas tako medju NATO zemljama. Zato ostali kusur...

2 hours ago, Mel said:

Pa mislim nije klasicni blef pa app. On se stvarno zaletao na ove i pokusavao da ih primora i pod pretnjom da ce da ih napada dok mu neko nije objasnio da to ne ide bas tako medju NATO zemljama. Zato ostali kusur...

Videćemo, mislim da će Greenland postati jedna velika vojna infastuktura pod plaštom: mora se, čuva nas.

Očekujem da domaćini popizde, Danska/EU kaže to je i za vaše dobro i tako...

Tramp opisao pre sto godina svoju taktiku u knjizi, ljudi se i dalje pecaju.

Traži što više da bi na kraju kad ti daju bilo šta ljudi mislili da su pobedili, a u stvari ti si dobio nešto što nisi imao a oni su to nešto izgubili. Net gain.

A sta je dobio? Jel se zna?

6 minutes ago, Mel said:

A sta je dobio? Jel se zna?

Rano je, verovatno kao i svaki pijačar, obrne par krugova cenkanja i na kraju on srećan, mušterija srećna i još ga preporuči.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.