Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Pre nekog vremena je bila neka fora za Atlantu kako su najrandom osrednji NBA tim i kako u zadnjih 1500 meceva imaju skor 750-750

Usao sad da proverim, ima ta tema na reditu a evo skor se ipak za nijansu pomerio

https://www.statmuse.com/nba/ask/atlanta-hawks-record-in-the-last-1500-games

Edited by Zli Gli

• Replies 6.3k
  • Views 266.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

To je poznata stvar. Često se i ovde koristio naziv "Atlanta zapada" kad hoćeš da proglasiš neki tim prosečnim. Verovatno je gledaocima ok da ne gledaju kako im tim tankuje 10 sezona, al opet s druge strane nikako da izbiju na zelenu granu.

takva je i indijana bila od cca 1998e do pre par sezona, takvi ce biti do 2045e.

Hardavej junior je mnogo veci indijanac od Bartona.Barton je nekada i umeo da doda loptu saigracima, ovaj indijanac cim primi loptu prangija, iz svih mogucih i nemogucih situacija. Za njega nema loseg suta.

"Indijančevi" procenti ove sezone: 91/58/41.

to mu je pos'o. kada promašuje, izvadiš ga iz igre, kada trpa, igra tih 25mins ili koliko treba

Niko nije gledo reptorse? Ljepo su osasavili voriorse. Ako ovako nastave nece morati ni plej in da igraju.

Ja sam počeo, ali bilo dosadno u PM, delovalo je da će da ih GSW izrutinira, pa uzeo da slušam Drobnjaka. Sad vidim šta Skadi počini.

Ma matorani iz gsw su pocrkali, nisu gradili, pa im uzeo sve skokove u poslednjim minutima regularne igre i produzetaka. Plus gsw nema krstenog centra.

1 hour ago, precog said:

Ma matorani iz gsw su pocrkali, nisu gradili, pa im uzeo sve skokove u poslednjim minutima regularne igre i produzetaka. Plus gsw nema krstenog centra.

Zato razmisljaju da uzmu AD-a...koji nece da igra centra D

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Zato razmisljaju da uzmu AD-a...koji nece da igra centra D

Nisam to video, ne znam sta oni mogu da ponude mavsima, kumingu, podrziemsiovhrnfskog i pikove (ako imaju ista)?

ja sam video za dubse kul likove ali tipa timelord, ne sad davies i sta znam

Nece se, previse, ni sa time lordom usreciti, ispovredjivao se, bice dosta u civillki, mada manje nego obrva.

Kaminga i Podžemski za LaMelu. Vreme je da neko donese taj swag medju matore midžete.

59 minutes ago, Amos said:

Kaminga i Podžemski za LaMelu. Vreme je da neko donese taj swag medju matore midžete.

mogli su lepo onomad da biraju lamelu od automobila na draftu ali su se uplasili