December 28, 2025Dec 28 11 minutes ago, Amos said:Kakav keeper za sledeću godinu Sigurno nećeš Giddeyja.
December 28, 2025Dec 28 Da se sapleo i pao prema Blake-u dobili bi faul. Ovako su izgubili jer su probali da daju kos.
December 28, 2025Dec 28 meni je isto logicno da se ide na ulaz i faul, ali su seprtljavo uveli loptu u igru
December 28, 2025Dec 28 Šta je Jokić na nogama izgurao, ja bih morao u banju na mesec dana. Najjače što ću sutra da slušam kuknjavu Obradovića o potrošnji Cody Miller Mcintyrea.Ovog McCullara iz Knicksa se sećam sa koledža, inače bih pomislio da na svakoj tekmi žrebaju po jednog navijača da odigra malo.
December 28, 2025Dec 28 Ali kako je Trea Young rešio Atlantu. Kad god bi izašao, Atlanta ih stigne, kad je na kraju pripretilo da ipak bude preokreta, izvadio je poslednji trik iz rukava i prodao loptu.Pre par dana sam čitao da su Hawksi dok su bili bez njega bili 9. odbrana lige, a sa njim poslednja, 30.Kako bi im neki Mitchell/Booker legli umesto njega, makar dali i Porzingisa i Francuza za nekog takvog. Edited December 28, 2025Dec 28 by kralj
December 28, 2025Dec 28 32 minutes ago, kralj said:Ali kako je Trea Young rešio Atlantu. Kad god bi izašao, Atlanta ih stigne, kad je na kraju pripretilo da ipak bude preokreta, izvadio je poslednji trik iz rukava i prodao loptu.Pre par dana sam čitao da su Hawksi dok su bili bez njega bili 9. odbrana lige, a sa njim poslednja, 30.Kako bi im neki Mitchell/Booker legli umesto njega, makar dali i Porzingisa i Francuza za nekog takvog.Čak i kežualac kao ja vidi koliko tršavi ne ide sa ostalima. Okongwu je zato zlato, vadio je sve što ovaj upropasti trojkama. Super su simpatičan tim.