December 31, 2025Dec 31 Baš, na sredini ruki sezone, morao bih da se pomučim da se setim bolje. A pitanje i tako bi li se setio. Pitali su i Drobnjaka, ali nije razumeo pitanje pa je odgovarao tipa treba još da se dokažu.Inače, najjače mi je kada Drobnjaka pitaju jel može taj-i-taj Evropljanin u NBA, tako ih brutalno oladi.
December 31, 2025Dec 31 3 hours ago, zorglub said:Edgecombe za pobedu - baš fino izgleda ova ruki klasa.A jos finije ruki odbrana Temetriusa u tom zadnjem napadu, prethodno ovo neko gubljenje nakon kosa za izjednacenje, nema njemu spasa definitivno cak i ako bude trejdovan
December 31, 2025Dec 31 dobra kežual novogodišnaj tekma malo izgubim fokus kada knueppel izađe ali sve u svemu, fin scrimmage za sada
December 31, 2025Dec 31 Brandon Miller je baš gotivan za gledanje. Sa kakvom lakoćom igra, kao PG u najboljim danima.
December 31, 2025Dec 31 2 minutes ago, kralj said:Brandon Miller je baš gotivan za gledanje. Sa kakvom lakoćom igra, kao PG u najboljim danima.meni je šarlot generalno gotivan ove godine, samo što nemaju kontinuitet.lamela od automobila mi je teoretski strava igrač, baš uživam kad mu je veče (nek se peče & okreće, što bi reko dejan ćaci podkaster), mada ove sezone igra ispod svog nivoa. ali bar ne guši one kojima ide
December 31, 2025Dec 31 6 minutes ago, kralj said:Šteta što su Williamsa dali.šta znam, nije on neki ludi pleja a i stalno je povređen. treba im neko bolji tu
December 31, 2025Dec 31 Delovalo je da je polumrtav kad su ga Lejkersi odjavili, ali ovo što igra ove godine je idealno za Šarlot. Strašan je Williams kad je fit.Kakvu Kon ima prangiju, haos.
January 1Jan 1 Izgleda se povredio i Valanciunas, izasao sepajuci 4 min do kraja trece na +3 za Nagetse. Kamera zumirala list, ili povreda ili samo grcNiksi vrlo augodni za Spurse, ovi drzali prikljucak do kraja trece i onda Branson koji se raspadao dve lagane trojke u 30 sekundi i +10Evo kazu right calf strain, realno od 1 do 6 nedelja zavisno od stepena, ako bas nije onaj treci najgori a nije delovalo prestrasno. Ostali na Daronu Holmsu od visokih Edited January 1Jan 1 by Zli Gli
January 1Jan 1 Gledajte bar zadnju cetvrtinu obavezno, teski kripl fajt i neki otprilike ABA2 kvalitet sa ovim povredama kod Nagetsa, odsutnim Marejem i jako ocajnim Reptorsima, jako zabavan mec