December 30, 2025Dec 30 52 minutes ago, uini said:mislim da je jokara u fazonu, najbolji božić ikad.Jedino mu bezveze što nije dva meseca, da ne mora na all-star.
December 30, 2025Dec 30 Nista od MVP nagrade i izbora u prvu petorku. Mada, bas ga briga, ima od ranije uslov za supermax ugovor te ga ne tangira.
December 30, 2025Dec 30 36 minutes ago, kralj said:Vidim ja da ga samo ja ovde imam u fantaziju.Kako grdne fore.kako nehttps://parapsihopatologija.com/topic/21965-kk-crvena-zvezda-202223/page/271/#findComment-5559048 Edited December 30, 2025Dec 30 by levi
December 30, 2025Dec 30 41 minutes ago, kralj said:Vidim ja da ga samo ja ovde imam u fantaziju.Kako grdne fore.ja igram protiv njega hehe
December 30, 2025Dec 30 ja ga imam u obe lige koje igram, prvi put da mi se poklope visoki pikovi i sve ostaloovo je valjda poruka da ne treba da igram više
December 30, 2025Dec 30 27 minutes ago, 1n54jd3r said:Nista od MVP nagrade i izbora u prvu petorku. Mada, bas ga briga, ima od ranije uslov za supermax ugovor te ga ne tangira.aj to, nego što Denver u tih mesec dana igra otprilike dve tekme dnevno, a 4/5 startera su neporketni.
December 30, 2025Dec 30 Author mesec dana out... u januaru imaju 18 tekmi. ako dobiju 5, a Jokic se vrne za februar, i vise nema povreda(a stvarno je vala previse), mogu se docepati 48-50 pobeda i top 8 seed. treba biti top 8, time imaju sansu izbeci OKC, ali moraju prvo CB i AG da se vrnu. pre toga nema sanse da dobiju ikoga
December 30, 2025Dec 30 3 hours ago, Amos said:Jedino mu bezveze što nije dva meseca, da ne mora na all-star.Dabogda crko janis.
December 30, 2025Dec 30 4 hours ago, 1n54jd3r said:Nista od MVP nagrade i izbora u prvu petorku. Mada, bas ga briga, ima od ranije uslov za supermax ugovor te ga ne tangira.Nek' uzme MVP finala da nadoknadi :)
December 30, 2025Dec 30 Realno koliko je malerozan Denver? Igraju prvo bez 2 pa bez 3 igrača dok ih nosi jedan na leđima, i na kraju se i on sjebe.Ako ima neke karme, vratiće im se sve u play off-u. Zaslužili su, dobro skockan tim, prelazni rok skoro pa savršen. Jokara igra kao... Jokara. Džamal od početka sezone našpanovan dobro.
December 31, 2025Dec 31 6 hours ago, freakns said:mesec dana out... u januaru imaju 18 tekmi. ako dobiju 5, a Jokic se vrne za februar, i vise nema povreda(a stvarno je vala previse), mogu se docepati 48-50 pobeda i top 8 seed. treba biti top 8, time imaju sansu izbeci OKC, ali moraju prvo CB i AG da se vrnu. pre toga nema sanse da dobiju ikogaMožda bi OKC u prvoj rundi bio i idealan scenario, bolje nego kasnije kad se ovi lockuju u plejof mod i usaglase sa sudijama. OKC će svakako laditi jaja zadnjih 2 nedelje pred PO dok će Denver ako se kompletiraju morati da gazi mart i april da izjuri pobede i ući će u PO red hot (u nekom idealnom scenariju).