Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

5 hours ago, Djuro said:

Smešno

nije smesno jer je izvesno radjeno u trenutku kad je oklahoma imala 1 ili 2 poraza gde su vecinu tekmi resavali pre pocetka poslednje cetvrtine

sad je vec kontekst sasvim drugaciji

• Replies 6.3k
  • Views 266.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Jeste smesno.

Jokic mesecima igra bez 2 startera, sad vec bez 3.

Nije smesno, OKC je igrala pocetak sezone bez Williamsa i izjednacili su rekord lige sa 24-1, ali nije samo sto su imali taj skor vec su odvaljivali sve protivnike.

Btw, Williams je odigrao manje utakmica od Gordona.

Williams pritom skroz luta sa formom, da se nije vratio ko zna gde bi bili.

Kakva igračina je JB.

Brook Lopz je sibnuo 14 trojki veceras, od toga ubacio 9!

12 hours ago, 1n54jd3r said:

Gde si @Micko8 analiticare nas ) ceka se jos @Zli Gli

Sve ide po planu, jos jedna statisticki dominantna sezona u timu gde je igrac trener i Bogotac i jos jedno ispadanje u najavi zbog povreda, zbog nema s kim da igra, zbog sudije guraju Oklahomu, zbog uvek augodnih Murinena i kompanije i tako dalje i tako blize

Bice jako zanimljivo pratiti ovu temu o Nagetsima dok god su u igri a i kasnije novo temeljno analiziranje svakog loseg ugovora i koga treba da dovedu da ne igra Jokara sam, jedva cekam

Deder i ti slično sa Memfisom i bratom Temetriusom ako kojim slučajem ne osvoje. Ja bih takvo štivo i iz biblioteke uzeo.

Šta bi s Bogijem?

Vidim da je igrao minut i po.

Povreda opet? :/

Je l' ja ovo dobro čitam da Hawksi imaju pravo na swap prvog pika sa Pelicansima?

Dakle, na ove zverove će dodati AJ Dybantsu ili Petersona? Trejduj tršavog odma sada odma ako je tako.

4 hours ago, Amos said:

Je l' ja ovo dobro čitam da Hawksi imaju pravo na swap prvog pika sa Pelicansima?

Dakle, na ove zverove će dodati AJ Dybantsu ili Petersona? Trejduj tršavog odma sada odma ako je tako.

Da, to je onaj trade za Queena. Koji je eto ispao dobar igrač, al i dalje je glup trejd. Doduše ne znam da li je swap, čuo sam u nekom podcastu da uzimaju bolji pik od Pelicansa i još nekog tima, tako da je realno da će biti visok pik.

Realno, treba da trejduju Traea. Ne uklapa im se timeline. Ako dobiju još nekog dobrog igrača za njega i ubodu na sledećem draftu, mogu da budu top tim na istoku narednih desetak godina...

3 minutes ago, Venom said:

Da, to je onaj trade za Queena. Koji je eto ispao dobar igrač, al i dalje je glup trejd. Doduše ne znam da li je swap, čuo sam u nekom podcastu da uzimaju bolji pik od Pelicansa i još nekog tima, tako da je realno da će biti visok pik

Tako je. Biraju izmedju pika Pelicansa ili Bucksa, a Spursi biraju da li će njihov ili svoj.

Kakva komedija da će dobiti top 2-5 pik dok će svoj 15-19 dati Sparsima.

Svakako bolje oni nego mrtvi Pelicansi. Još Reptil da namesti Torontu prvi pik umesto crnoj rupi Washingtonu i polećemo.

20 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Nije smesno, OKC je igrala pocetak sezone bez Williamsa i izjednacili su rekord lige sa 24-1, ali nije samo sto su imali taj skor vec su odvaljivali sve protivnike.

Btw, Williams je odigrao manje utakmica od Gordona.

Raspored im je bio popriilicno lagan ali trebalo je dobiti te utakmice. Na primer Denver gubi od raznih indijanaca i deluje kao ekipa koja opet nece dalje od druge runde plej ofa.

Edited by Micko8

kakva anahrona ekipa su sakramenćani, otprilike je to dovoljno da se navija

startna postava - šuteri za tri: keon ellis, defanzivci: keon ellis

Spencer Jones sada vec ima naviku pravljenja bas glupavih faulova na sutu za tri. Nije to overextension da bi vise zasmetao, vec se zalece bezvezno na suteve na kojima debelo kasni i daleko je od sutera.