December 26, 2025Dec 26 Šta je ovo, u poslednjem minutu ako nije 40 poena palo.Kakav Christmas, samo su vašljivi lejkersi prodali.Edit: ja da iskarikiram, a ono 18:12 Edited December 26, 2025Dec 26 by kralj
December 26, 2025Dec 26 Author termin do jaja, taman ustanem malo ranije i gledam pre posla... a tekma neobjasnjiva.
December 26, 2025Dec 26 1 hour ago, freakns said:termin do jaja, taman ustanem malo ranije i gledam pre posla... a tekma neobjasnjiva.Odgledah snimak, danas imam slobodan dan Suluda tekma apsulutno, kako se Sota vratila sa -15 u poslednjoj cetvrtini. I to kada je Jokic bio na terenu. OT napetiji nego PO tekme neke.
December 26, 2025Dec 26 Ја реко мора да је грешка нека ал изгледа да није, Днвр је у последња 2 минута и 53 секунде продужетка дао 27 поена.. 15 поена у последњем минуту хаха
December 26, 2025Dec 26 13 minutes ago, johan nagel said:.. 15 поена у последњем минуту хахаsvaka čast svakako, međutim, koliko vidim na pbp, u poslednjem minutu je jokara ubacio 10 slobodnjaka, payton watson 2, jamal jedno bacanje za tehničku (i jokara je izvodio jednu tehničko), plus je jamal ubacio jednu tricu.ne znam šta su timbervučići radili ali baš su se nafaulirali
December 26, 2025Dec 26 @uini Edvards poludio i pozitivno i negativno (napravio tri ciste tehnicke od kojih su mu dvije svirali i iskljucili ga)
December 26, 2025Dec 26 Pa gubili su pet ralzike na oko 35s do kraja, moras da fauliras u tom slucaju i nadas se da ce promastiti bacanja. Mogli su da dignu ruke od tekme i bilo bi manje poena.
December 26, 2025Dec 26 Ma kurac, 11 bacanja i 3 trojke, floper + ga usralo... 1 minute ago, uini said:svaka čast svakako, međutim, koliko vidim na pbp, u poslednjem minutu je jokara ubacio 10 slobodnjaka, payton watson 2, jamal jedno bacanje za tehničku (i jokara je izvodio jednu tehničko), plus je jamal ubacio jednu tricu.ne znam šta su timbervučići radili ali baš su se nafauliraliTukli Jokaru kao da sutra ne postoji (sudija ih iznervirao, kad je u jednom trnutku svirao faul Jokuiću, pa na čelendžu svirao faul nad Jokićem, posle toga, kad ne mogu da biju sudiju tukli Joksu)...Daje ovako suđenje bilo prošle godeine u G7 protiv OKC, OKC bi završila utakmicu sa 3-4 igrača na terenu... Bukvalno su svirali sve što jeste bio faul, što (pre)često Jokari ne sviraju... Edited December 26, 2025Dec 26 by radisa