December 24, 2025Dec 24 Uživo je delovalo užasno, ako prodje samo sa contusionom da zasadi neko drvo, donira milion meksičkoj boginji zdravlja, tako nešto
December 24, 2025Dec 24 10 hours ago, reg said:Šteta, jeste bio sam Votson, ali bih više voleo da je Jokić uzeo šut. Baš im ne leži Dalas, dobar deo tekme su potpuno dominirali u reketu.Ne samo da je bio sam, nego je iz ćoška drugi u ligi sa 56% za corner trice. Mada mislim da je iz onog drugog ćoška bolji, ali ovo je po sećanju.Naravno, može se postaviti i pitanje Jokićevih procenata sa četiri metra od koša, ali to bi bio baš težak šut. Drugo, do tada PW nije dao koš, ali opet su ostavili najboljeg šutera u idealnoj poziciji. Desi se, dobra akcija.
December 24, 2025Dec 24 Занемарио си фактор притиска, шут који одлучује о победи па макар била и небитна текма регуларног дела сезоне.Јокић има сумануте проценте из оваквих неких позиција, да је шут за титулу рецимо било би сулудо да он не покуша.
December 24, 2025Dec 24 ma ok je odigrao debeli, posle je utesio malog da je sve ok itd. neka se kali klinjo, treba za plejof.
December 24, 2025Dec 24 2 hours ago, johan nagel said:Занемарио си фактор притиска, шут који одлучује о победи па макар била и небитна текма регуларног дела сезоне.Јокић има сумануте проценте из оваквих неких позиција, да је шут за титулу рецимо било би сулудо да он не покуша.Realno, on retko i uzima šuteve kad mu ovako skupe odbranu, pa treba biti oprezan sa tim procentima. Naprotiv, ceo koncept igre je da u ovakvim situacijama razigrava. Na njemu je bio Martin koji je izuzetan defanzivac na visokim igračima, čekao ga Gafford koji veoma dobar zaštitnik obruča, a od pozadi ga peca AD. Po meni je eventualno mogao da traži igrača u drugom ćošku ukoliko je to bio THJ koji je spakovao brdo trojki. I on je bio sam jer je i Martin valjda skupio, ali sve u svemu za standarde poslednjeg napada, ovo je bio maltene zicer.Meni je ova poslednja odbrana Dalasa potpuno kukavička.
December 24, 2025Dec 24 Za Johnsona niko nije objavio da je ACL. Ima samo clickbait naslov svuda "concerning update", u tekstu onda piše da je Adelman rekao da je concerning. Watsonov šut je bio ok, lopta ušla i izašla. Shit happens.
December 24, 2025Dec 24 Додавање у овом моменту је више него океј, показујеш да верујеш у саиграча (мада то Јокић показује стално), ако погоди супер, ако не јбг ништа страшно пораз ко пораз.Али да је битнији меч мислим да би више смисла имало да Јокић ипак шутне, мада познајући њега, додао би и да је шут за тајтулу.
December 24, 2025Dec 24 12 minutes ago, Venom said:Za Johnsona niko nije objavio da je ACL. Ima samo clickbait naslov svuda "concerning update", u tekstu onda piše da je Adelman rekao da je concerning.Watsonov šut je bio ok, lopta ušla i izašla. Shit happens.štagod da bude, ono je izgledalo užasno, jer mu se koleno savilo u kontra smerune izgleda kao nešto što će proći za mesec-dva
December 24, 2025Dec 24 Taj update je od odmah posle utakmice i nema nikakav info osim Adelmanovog šacometrijskog nadanja da nije loše kako izgleda. Nema danas tekmi pa je malo mrtvo, ali biće danas neka približnija dijagnoza.
December 24, 2025Dec 24 Nego, ako Spursi uspeju da dovedu Marfija trećeg, biće totalno konkurentni ako sad već nisu.Nola ima stvarno slepački menadžment. Denveru bi brt legao...
December 24, 2025Dec 24 41 minutes ago, uini said:štagod da bude, ono je izgledalo užasno, jer mu se koleno savilo u kontra smerune izgleda kao nešto što će proći za mesec-dvaDesilo se to meni skoro, proklizao u (za mene) solidnoj brzini i sopstvenom težinom opteretio koleno pa se slavilo u pogrešnom smeru. Kod njega su to mnogo veće brzine i opterećenja, al s druge strane jači je i spremniji od mene. Više me mučilo u prednjem delu kolena (patela? patelar?) ali je prošlo bez težih posledica.
December 24, 2025Dec 24 52 minutes ago, kralj said:Nego, ako Spursi uspeju da dovedu Marfija trećeg, biće totalno konkurentni ako sad već nisu.Nola ima stvarno slepački menadžment. Denveru bi brt legao...nemaju pelsi nikakvog razloga da trejduju murphyja sada. pre ce to biti herbert.
December 24, 2025Dec 24 1 hour ago, Venom said:pa se slavilo u pogrešnom smerubome cu i ja da proslavim u pogresnom smeru posle ovih dobrih vesti
December 24, 2025Dec 24 45 minutes ago, 189- said:nemaju pelsi nikakvog razloga da trejduju murphyja sada. pre ce to biti herbert.Slažem se, ali to ih ne sprečava da to urade. Ja bih radije i Ziona dao, Murphy je strašan igrač, sve ima.