December 25, 2025Dec 25 Zapad ima taj papir, kamen, makaze momenat. Sto je super za regularnu sezonu ali ne toliko za plejof.
December 25, 2025Dec 25 Ne znam zasto, ali ne deluje mi trenutno da je jaka liga. Nije da je pokolj na zapadu, ono da ima masa jakih ekipa a neko ce da izduva za PO.
December 25, 2025Dec 25 I meni, pritom nije da je epidemija povreda, da izvine svaki osetljivi fantasy pregalac. I kod ovih crkavica od odsustava pola otpada na predostrožnost.
December 25, 2025Dec 25 Jedan od razloga su neispunjena ocekivanja onih koji bi sad trebalo da ulaze u prime i da budu okosnica contender ekipa (Zion i Ja mi prvo padaju na pamet). Plus matoriji a kleti Embid. Generalno, nije se desilo da all star veterane zamene omladinci na slicnom nivou. Nebitno sto ovi i dalje igraju (KD, LBJ, Stef, Harden, Ras, PG13...).
December 25, 2025Dec 25 39 minutes ago, 1n54jd3r said:Jedan od razloga su neispunjena ocekivanja onih koji bi sad trebalo da ulaze u prime i da budu okosnica contender ekipa (Zion i Ja mi prvo padaju na pamet). obojica u fantazi rosteru :/promenila se kosarka, mora da se revidira tempo tekmi
December 25, 2025Dec 25 Što se mene tiče i ne mora, retko kad kada se desi da prilikom NBA bdenja ne naletim na bar jednu spektakularnu tekmu. Neretko i mora da se prebacuje.
December 25, 2025Dec 25 ovaj tyler kolek je drugi dolazak jeremy lina, samo da trejdujemo brunsona za duranta i vozi
December 25, 2025Dec 25 2 minutes ago, kralj said:I likom i delom podseća na Mavericka.dallas mavericka. tako je i brunson krenuo a vidi ga sad:Concrete jungle where dreams are made of (Oh, come on)There's nothin' you can't do (Come on)
December 25, 2025Dec 25 Od smor tekme i -17 NYK, zakuvalo se pred kraj tekme...zanimljive clutch sekvence
December 25, 2025Dec 25 Da je neko odmah šakom u glavu Mitca, eto nove drame. I bez toga ludnica. Kakva trojka Mitchella.