Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

League Pass je 7.500 dinara godišnje, to se baš isplati.

Edit: Za 10.300 može da se uzme premium koji omogućava gledanje na tri uređaja istovremeno, što znači da tri čoveka za po 3.400 dinara gledaju cele godine.

Edited by napadaj

• Replies 6.3k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kolko će Vembi da usere ligu vrlo brzo, ju ju ju

Par ranih iznenađenja sinoć, Juta tukla Kliperse, Čikago Pistonse, a Rajaković oplodio u sred Atlante.

Od jakih nastupa valja izdvojiti i 41p Edvardsa, 40p Maxeya (on i Embid 44p zajedno!), Janis 37p i 35p Dža Moranta.

Edžkomb ipak ukrao šou. Nadam se da neće moj fantazi pulen PG kad se oporavi da mu ulazi u minutažu i usage.

• Author

ovo sto je Wemby uradio je cao dovidjenja... nema dalje. posrace se i po Jokicu ako bude hteo.

Neće. Jokić ga je upropastio u jednom duelu prošle godine i bio bolji u drugom, ne vidim zašto se to ne bi nastavilo i ove.

Edited by napadaj

da, da, Edžkomb rekord dosadašnje karijere!

Jova

Ovako nisu debitovali ni Lebron, ni Luka ni Vembi.

Sad gledam komentare, treći najbolji učinak na debiju u istoriji NBA, više poena su dali samo Wilt i izvesni Frenk Selvi '54. Ludilo.

Evo uzmem da pogledam i prvi poen kad vidim kakve je korake u polasku napravio zabole me oči i evo ne znam da li da nastavim sad.
Nastaviću vlade

Vembi je sasvim moguće preuzeo na sebe najveći rizik u istoriji sporta.

Moje mišljenje je i dalje da bi trebao da iskulira, igra više pod košem i manje se lomata.

Nema preteranog smisla da toliko telo izdrži sav taj napor, pokrete, promene pravca, skokove...

Ali videćemo.

Nadam se samo da se radi stručno i da su izračunali da to može tako, a ne da ga tamo neko loži da može, a ne može.

2 hours ago, freakns said:

ovo sto je Wemby uradio je cao dovidjenja... nema dalje. posrace se i po Jokicu ako bude hteo.

Neće izgledati tako dobro kao što je izgledalo protiv Lajvlija, Vošingtona i Dejvisa, pošto se Jokić neće pomerati lateralno, pokušavati da isprati finte, a posebno neće praviti glupe faulove kada Vembi šutira sa poludistance.

Edited by reg

Moraću da pogledam Boston i Fili kad budem stigao.

Velika je ipak razlika istok zapad. Na zapadu se pokušavaju i donekle uspešno i igraju odbrane, na istoku u naznakama. Takođe, procenat kretenskih šuteva koji igrači uzmu u prvih 6,7 sek poseda je veći na istoku i uzimaju ih lošiji igrači, utakmice se vrlo brzo pretvore i kretensko ispucavanje, na zapadu mi sve nekako više ima logike.

Nema šta da se priča više o Vembenjami. Ako ostane zdrav lice lige u narednih 10 godina. MVP kandidat već ove godine. Sjajna utakmica Kesla, ugušio je Flega potpuno a i svakog drugog koga je čuvao. Fleg se vidi da nije divljak, naučio je da igra košarku na pravi način ali u ovoj ligi teško će tako da eksplodira. Zato je uzeo 3,4 šuta za 2min treće četvrtine posle čitava 2 u prvom poluvremenu. Mada, ne pomaže i što svaki put kad krene da napadne koš stvori se ovaj čudak od nekud pa ovaj mora da pivotira i podeli pas. Harper isto počeo bojažljivo ali se pronašao u nastavku. Mič Džonson mi deluje kao odličan trener. Ima za koga da se navija ove sezone.

Kesl jedan od gotivnijih igrača u ligi.

• Author
3 hours ago, goofs said:

da, da, Edžkomb rekord dosadašnje karijere!

Jova

decko je cudo. na debiju, i to u sred Bostona dok Embiid jede banane, utrpa boga oca... ima sut, plus ide na kos, ne jebe. ono kucanje u kontri kada su mu 3 igraca Bostona na ledjima, uffff hail

on i Maxey, to bog otac nece stici... plus kad McCain bude zdrav, imaju bekovsku liniju za narednih 10 godina... i sve im dzaba jer ce Embiid da im jede 60+ milki naredne 4 godine, a George preko 50 naredne 3 godine. proslogodisnji offseason ce biti upisan crnim slovima u istoriji Sixersa.