October 23, 2025Oct 23 League Pass je 7.500 dinara godišnje, to se baš isplati.Edit: Za 10.300 može da se uzme premium koji omogućava gledanje na tri uređaja istovremeno, što znači da tri čoveka za po 3.400 dinara gledaju cele godine. Edited October 23, 2025Oct 23 by napadaj
October 23, 2025Oct 23 Kolko će Vembi da usere ligu vrlo brzo, ju ju juPar ranih iznenađenja sinoć, Juta tukla Kliperse, Čikago Pistonse, a Rajaković oplodio u sred Atlante.Od jakih nastupa valja izdvojiti i 41p Edvardsa, 40p Maxeya (on i Embid 44p zajedno!), Janis 37p i 35p Dža Moranta.
October 23, 2025Oct 23 Edžkomb ipak ukrao šou. Nadam se da neće moj fantazi pulen PG kad se oporavi da mu ulazi u minutažu i usage.
October 23, 2025Oct 23 Author ovo sto je Wemby uradio je cao dovidjenja... nema dalje. posrace se i po Jokicu ako bude hteo.
October 23, 2025Oct 23 Neće. Jokić ga je upropastio u jednom duelu prošle godine i bio bolji u drugom, ne vidim zašto se to ne bi nastavilo i ove. Edited October 23, 2025Oct 23 by napadaj
October 23, 2025Oct 23 Sad gledam komentare, treći najbolji učinak na debiju u istoriji NBA, više poena su dali samo Wilt i izvesni Frenk Selvi '54. Ludilo.
October 23, 2025Oct 23 Evo uzmem da pogledam i prvi poen kad vidim kakve je korake u polasku napravio zabole me oči i evo ne znam da li da nastavim sad.Nastaviću
October 23, 2025Oct 23 Vembi je sasvim moguće preuzeo na sebe najveći rizik u istoriji sporta.Moje mišljenje je i dalje da bi trebao da iskulira, igra više pod košem i manje se lomata.Nema preteranog smisla da toliko telo izdrži sav taj napor, pokrete, promene pravca, skokove...Ali videćemo.Nadam se samo da se radi stručno i da su izračunali da to može tako, a ne da ga tamo neko loži da može, a ne može.
October 23, 2025Oct 23 2 hours ago, freakns said:ovo sto je Wemby uradio je cao dovidjenja... nema dalje. posrace se i po Jokicu ako bude hteo.Neće izgledati tako dobro kao što je izgledalo protiv Lajvlija, Vošingtona i Dejvisa, pošto se Jokić neće pomerati lateralno, pokušavati da isprati finte, a posebno neće praviti glupe faulove kada Vembi šutira sa poludistance. Edited October 23, 2025Oct 23 by reg
October 23, 2025Oct 23 Moraću da pogledam Boston i Fili kad budem stigao. Velika je ipak razlika istok zapad. Na zapadu se pokušavaju i donekle uspešno i igraju odbrane, na istoku u naznakama. Takođe, procenat kretenskih šuteva koji igrači uzmu u prvih 6,7 sek poseda je veći na istoku i uzimaju ih lošiji igrači, utakmice se vrlo brzo pretvore i kretensko ispucavanje, na zapadu mi sve nekako više ima logike. Nema šta da se priča više o Vembenjami. Ako ostane zdrav lice lige u narednih 10 godina. MVP kandidat već ove godine. Sjajna utakmica Kesla, ugušio je Flega potpuno a i svakog drugog koga je čuvao. Fleg se vidi da nije divljak, naučio je da igra košarku na pravi način ali u ovoj ligi teško će tako da eksplodira. Zato je uzeo 3,4 šuta za 2min treće četvrtine posle čitava 2 u prvom poluvremenu. Mada, ne pomaže i što svaki put kad krene da napadne koš stvori se ovaj čudak od nekud pa ovaj mora da pivotira i podeli pas. Harper isto počeo bojažljivo ali se pronašao u nastavku. Mič Džonson mi deluje kao odličan trener. Ima za koga da se navija ove sezone.
October 23, 2025Oct 23 Author 3 hours ago, goofs said:da, da, Edžkomb rekord dosadašnje karijere!decko je cudo. na debiju, i to u sred Bostona dok Embiid jede banane, utrpa boga oca... ima sut, plus ide na kos, ne jebe. ono kucanje u kontri kada su mu 3 igraca Bostona na ledjima, uffff on i Maxey, to bog otac nece stici... plus kad McCain bude zdrav, imaju bekovsku liniju za narednih 10 godina... i sve im dzaba jer ce Embiid da im jede 60+ milki naredne 4 godine, a George preko 50 naredne 3 godine. proslogodisnji offseason ce biti upisan crnim slovima u istoriji Sixersa.