October 20, 2025Oct 20 On 19. 10. 2025. at 15:21, Amos said:Zar nije tako neka priča sa onim malecnim što je osvojio takmičenje u zakucavanju? Tipa potpisao za Orlando pa ga otpustili posle 3 sata.Sad videh ovo, da, za Čikago je potpisao, mislim da to nema veze sa SC već time uzimaju na sebe prava na njega u G ligi, uzeće ga u Windy City Bullse (lol, morao sam da guglam ovo). Valjda i G liga ima neki svoj all-star i takmičenje u kucanju, pa je zato ovaj atraktivan, a kvalitetom def nije za NBA.
October 20, 2025Oct 20 Deluje da je visoka cifra ali to je negde za startera, iako je role player, u skladu sa prosekom lige. Povecao se cap space, CB ce imati negde oko 15%. Nisu zeleli da rizikuju i prepuste bilo sta slucaju.
October 20, 2025Oct 20 Ne razumem se u cap space tehnikalije, ali SB je backbone Denvera. Pogotovo što je home grown.
October 21, 2025Oct 21 Author ja to napisah jos kada sam napravio, ali @radisa ne slusa. on samo umetnicko klizanje prati kanda...inace, veceras krece zurka. OKC-Houston u pola 2. ko god da izgubi, odlicno. ko god da pobedi, ne valja.
October 21, 2025Oct 21 @freakns Pinovano...Inače, Radiša prati samo NFL, kako je krenulo... :( PL me smorila, NBA, nikako da počne, a ionako do Božića je dosada svakako, CL me smorila na kvdrat...Bukvalno mi zanimljivije da gledam u excel nego neki sport... Poludeo sam očigledno... :(
October 21, 2025Oct 21 Predugo je trajala ova pauza izmedju sezona. A i veci trejdovi i potpisi, manje vise su gravitirali do 2 sedmice nakon drafta. Dosta je bilo praznog hoda i zavrsilo se tako sto je Vestbruk konacno otisao u klete Kingse. Edited October 21, 2025Oct 21 by 1n54jd3r
October 21, 2025Oct 21 Zanimljivo da je Ras izašao iz plejer opcije kod Nagica (navodno) jer je mislio da može negde drugde da namakne malo veće pare, a onda je završio kod Kangza za milion manje od onoga što je imao u Koloradu, što je u cent ista suma koju Brus Braun dobija umesto njega. Na kraju se ispostavlja i da su Nagici imali dovoljno da ga isplate po važećem ugovoru.Verovatno nećemo znati šta se tu dešavalo, jesu li ga potajno terali, jel se posvađao sa nekim ili je jednostavno sam presekao, ko zna. Ja bih voleo da je ostao, imao bi finu priliku za prsten.
October 21, 2025Oct 21 Author 1 hour ago, 1n54jd3r said:Predugo je trajala ova pauza izmedju sezona. A i veci trejdovi i potpisi, manje vise su gravitirali do 2 sedmice nakon drafta. Dosta je bilo praznog hoda i zavrsilo se tako sto je Vestbruk konacno otisao u klete Kingse.ne znam brate, meni ovo proslo brze nego poslednjih 10 pauza bome... zanimao se malo s poslom, malo s protestima, plus EP i odlican NFL ova dva meseca... @radisa poludeo si ti pre 10+ godina, nije to nista novo, tako da ne brines
October 21, 2025Oct 21 2 hours ago, goofs said:Zanimljivo da je Ras izašao iz plejer opcije kod Nagica (navodno) jer je mislio da može negde drugde da namakne malo veće pare, a onda je završio kod Kangza za milion manje od onoga što je imao u Koloradu, što je u cent ista suma koju Brus Braun dobija umesto njega. Na kraju se ispostavlja i da su Nagici imali dovoljno da ga isplate po važećem ugovoru.Verovatno nećemo znati šta se tu dešavalo, jesu li ga potajno terali, jel se posvađao sa nekim ili je jednostavno sam presekao, ko zna. Ja bih voleo da je ostao, imao bi finu priliku za prsten.Ras je dobio svoje. Nema šanse da bi bio ikakav doprinos u pohodu na titulu, naprotiv. Da jeste, uzeo bi ga neko od 14 pretendenata. Ovako, završio je kod mučenika koji ne znaju šta će sa sobom.Super karijera, ja bih se povukao na njegovom mestu, al Kingsi su toliko jadni da ih je i on ovakav oplemenio.
October 21, 2025Oct 21 15 minutes ago, Milošica said:Jedva čekam da vidim visoku postavu Hjustona.Ma kurčenje klasično. Posebno što ne igra Ison umesto Džabarija/Adamsa. Tad bi još i imalo smisla
October 21, 2025Oct 21 19 minutes ago, kralj said:Ras je dobio svoje. Nema šanse da bi bio ikakav doprinos u pohodu na titulu, naprotiv. Da jeste, uzeo bi ga neko od 14 pretendenata. Ovako, završio je kod mučenika koji ne znaju šta će sa sobom.Super karijera, ja bih se povukao na njegovom mestu, al Kingsi su toliko jadni da ih je i on ovakav oplemenio.Da, ali ono što je on pružao prošle godine vredi više nego novac koji je dobio, nije njegova krivica što je igrao znatno više no je zamišljeno. A i nije kao da će BBraun biti epohalno bolji.