Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Obustavljaj sve, Vestbruk u Kingsima hail

• Replies 6.3k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Krčkalo se nedeljama. Jebi ga, ja se nadao da će u Zvezdu da donese cirkuski šator.

• Author

5 hours ago, Amos said:

Tvrdoglavi su da ovo bude final roster (verovatno malo glejzuju ego BBa). Ja bih rekao da je njima pitanje svih pitanja da li mogu konačno da okrenu ritam protiv Minesote koja ih je prošle sezone gazila bez milosti. Verujem da se ne plaše mogo OKCa. To i da su zdravi za PO.

nema to veze sa BBjem

Nuggetsi su 3 godine u nizu luxury tax team. ako udju u cetvrtu, penalties postaju uzasni. prosle godine su platili 20M luxury tax, ove bi bio dupli cak i da su imal jeftiniji roster. sa ovim timom su ispod luxury tax, sa cime resetuju counter, i sledece sezone mogu bez puno brige da idu ne samo u luxury tax, vec i preko first apron.

takodje, njima novi play ne treba. dok je Jamal zdrav, to nije problem. ako Jamal ne bude zdrav, nikakav play im nece pomoci. za sada dosta stvari izgleda traljavo ne zbog nedostatka playa, vec zato sto se implementira novi sistem i daju se sanse igracima. mi vidimo Watsona na lopti sada, sto je pod Maloneom bilo nezamislivo. takodje, Jokic ne iskace na PNR i Denver radi max na tome da ne ulazi u rotaciju. to je sad mac sa dve ostrice, jer moze da ti se desi Minnesota u prvoj preseason tekmi, i zaprimis 40 poena u cetvrtini jer ovi sve ubace. takodje AG ne ide na perimetar, vec je on preuzeo korekciju ispod kosa a Cam ostaje spolja. testiraju matchup zonu, sto nisu radili u playofu. ako Adelman uspe da izgura sve ovo, ocekujte Nuggetse u gornjoj polovini odbrane nakon Bozica.

btw, prva petora izgleda brutalno. Jamal nikada nije bolje izgledao u preseasonu. AG izgleda zdravo, prvi put od sampionske sezone. CB je nestvaran. on je nakon prosle sezone napravio dodatni iskorak u napadu... klupa ce se malko muciti tokom sezone, ali ako ostanu zdravi, gledacemo ponovljenu 2023. u playoffu.

Russillo napustio Simmonsa i otišao kod onog MAGA retarda Portnoja :(

Kakav downer.

Simmons valjda ide na netflix

rece da ce biti i tu i tamo, sto se tice netflixa. tj nastavice kao i do sada, samo ce biti i na netflixu od sada.

a russillo je bas steta sto je otisao. istina da ga slusam samo kada je sa simmonsom ali ce bas nedostajati iako nije neki bogzna kakav ekspert.

Edited by 189-

Kapiram da je ideja ga Love sada potpuno zameni. Mada je gotivan Russillo, navija za sikserse, ali je bez dlake na jeziku prema njima.

Meni je Love ranije bio odlican, a sada me nekako iritira nastupom. Russilo je bio dobar match sa Simonsom.

Nagetsi bez prve petorke zamalo dobili OKC u punom sastavu. 9 minuta pre kraja vodili 85-69.

I opet se ništa ne može zaključiti iz toga jer su pripremne utakmice.

Durantula produžio Rokice, 2x45M, druga godina je player option

Dubsi otpustili Seta Karija, potpisaće ga ponovo sredinom novembra, a razlog za šenenigens je što smeju da preuzmu 85% minimalca u svoj kep i da ostanu ispod kecelje. Smehotres.

Zar nije tako neka priča sa onim malecnim što je osvojio takmičenje u zakucavanju? Tipa potpisao za Orlando pa ga otpustili posle 3 sata.

Kris Braun 5x25 milja

Braun (beli) 5 godina, 125 milki.

Ja sam lepse srocio, edituj se goofse.

Rockets will start Thompson, Durant, Smith Jr., Sengun, Adams on Tuesday, per coach Udoka.

jerry