Friday at 15:573 days 39 minutes ago, goofs said:Ajzea Džo iz Tandera u pomenute Pistonse za dva pika druge runde. Dobar trejd za Detroit, fali im šarpšutinga.to vec drugi trejd okc za pikove? kad im je pre zafalilo pikova ne kapiram
Friday at 16:213 days 3 hours ago, kralj said:Baš ti hvala što si me podsetio da su se produžavanjem ugovora sa Kobijem ranili, ovim su se dokusurili. Imali su mlad, poletan tim sa jednim od najoriginalnijih napada u ligi. Bez Lamela taj identitet nestaje. Sve i da rezultatski napreduju, što bi za ovako mladu ekipu bilo očekivano (a ne verujem da hoće), više neće biti ona prepoznatljiva i najsimpatičnija ekipa koju je bilo zadovoljstvo gledati. Plus, na stranu što su rezultatski rasli kako je sezona odmicala i što bi bili treći da je potrajala još mesec dana, nije sve u tome, ova liga je posebna dobrim delom zbog simpatičnih anderdogova kalav je prošle godine bio Šarlot.A Naž Rid kapiram da će da igra kao kuvana noga.Izašao je članak u NY Timesu - Athleticu, gde autor tvrdi da upravu nije ubedilo tih 30ak utakmica u ligi gde je tankovala trećina timova.The other tell, I must say, is that nobody totally believes what happened in the second half of last season. So many teams were so uncompetitive that virtually everyone who was trying posted a winning record, if not a downright scintillating one. A 28-10 finish seems amazing until you realize an utterly unremarkable Atlanta Hawks team did nearly the same thing, as did several other underwhelming rivals. When it mattered, the Hornets barely beat an average Miami team in the first Play-In tournament game and then got smoked by the Orlando Magic in the second one.
Friday at 17:173 days Jasna mi je otprilike motivacija zbog čega su ovo uradili i logika koju su sproveli, samo je logika rđava. Ovo im je za deset koplja bolja godina od sledeće nabolje u poslednjih 15 godina, tim je mlad i perspektivan. Ne postoji zakonitost po kojoj bi ovo moglo da ih unapredi.Osim eventualno ako je tačno ovo što pominje uini - neki međuljudski kurcšlus koji ne mogu drugačije da reše, ali neće ga rešiti ni siroti Naz Rid koji je u nedelju dana prošao put od oslobođenog mesta startera u kontenderu do trejda u jednu od dve najgore franšize u poslednjoj deceniji.
Friday at 17:573 days Verujem da nije Šarlot gotov, ima mesta za još jedan trejd/akviziciju. Mislim da ih više od stagniranja brine Lamelovo zdravlje (a možda i izjave). Memfis bi sutra trejdovao Moranta za Rida i pikove.
Friday at 19:592 days 4 hours ago, spaceploitator said:to vec drugi trejd okc za pikove? kad im je pre zafalilo pikova ne kapirammislim da prazne cap jer idu produženja ovim teškašima, pa će menjati ove igrače s dna rotacije nekim ruki ugovorima
Saturday at 07:052 days 11 hours ago, goofs said:mislim da prazne cap jer idu produženja ovim teškašima, pa će menjati ove igrače s dna rotacije nekim ruki ugovorima
Saturday at 12:562 days ajd ovde, pošto je i onako mrtva sezona i čekamo novi topićSerijal kvizova na temu NBA, zabavno za ispratiti svoje znanje, ovi likovi su malo smarači, ali su nebitni u suštini. Ima jedna epizoda koja se tiče international players, tu bih ih ošurio sve, jedan patos bi bio pobrisantm
Yesterday at 18:301 day Radi metla u Šarlotu, sklanjaju pajace, malo reorganizuju prostor, malo uzimaju assete i najbitnije - daju pravu šansu momcima čijim dolaskom su se zapravo i podigli iz mulja u kom su tavorili godinama.
23 hours ago23 hr Da, a Finiks skraćuje čišćenje capa za godinu dana i uzima raniji pik, pretpostavljam da su izvukli najbolje što su mogli. Jbaće ih Bredli Bil još 4 godine.
21 hours ago21 hr Bridžisu isticao ugovor od 22 miliona sledeće godine, zauzima 6 miliona manje od dvojice dovedenih kojima ističu ugovori 2028-e (18+10). Izgleda da im je bio prioritet da ga se otarase. Čeka ih novi ugovor sa Milerom, koji je ext. eligible.
21 hours ago21 hr Da, Realno i jedni i drugi su dobili sta su hteli. Finiks sa Goodwinom i Gilespijem (koji ajd, nisu u cvetu mladosti bas ali su nasli svoje uloge), moze da se odrekne Alena zarad Bridzisa koji bi trebalo da im dobro legne. Nece on biti doduse jedina luda glava tamo ali sasvim korektan trejd za obe strane.Mada ga je preterao malo Sarlot sa tom 2033 godinom, ne znam jel imaju neku magicnu kuglu ljudi
21 hours ago21 hr 2 minutes ago, Scouser said:Da, Realno i jedni i drugi su dobili sta su hteli. Finiks sa Goodwinom i Gilespijem (koji ajd, nisu u cvetu mladosti bas ali su nasli svoje uloge), moze da se odrekne Alena zarad Bridzisa koji bi trebalo da im dobro legne. Nece on biti doduse jedina luda glava tamo ali sasvim korektan trejd za obe strane.Mada ga je preterao malo Sarlot sa tom 2033 godinom, ne znam jel imaju neku magicnu kuglu ljudiKoliko uopšte Sansi imaju prvih pikova na raspolaganju? Mislim da je limit najviše sedam godina od trejda, plus su možda već nekome dali 2031u, a zabranjeno je trejdovati pikove prve runde u uzastopnim godinama.Možda računaju i da će Buker da ode 30e, pa će Finiks biti u rebuildingu. Edited 21 hours ago21 hr by reg
20 hours ago20 hr 1 minute ago, reg said:Koliko uopšte Sansi imaju prvih pikova na raspolaganju? Mislim da je limit najviše sedam godina od trejda, plus su možda već nekome dali 2031u, a zabranjeno je trejdovati pikove prve runde u uzastopnim godinama.Ma da, to je ovo pravilo sa tim prestupnim godinama. Ali vise sam aludirao na to sto su i od Minesote uzeli unprotected pick iste godine ako sam dobro video.Inace , to sto Bridzisu istice ugovor sledeceg leta je plus za Finiks. Dakle on ce sad igrati za ugovor a Sansi ce da naprave prostor za resign ako kliknu. Bile su price i pre da su ga vijali.