Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

LAL?

• Replies 6.7k
  • Views 288k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

jedna od mogucih destinacija u tekstu su lakersi, takodje i kingsi i jos neko

Ispod radara je prošla vest da ce Trej Jang dobiti 4x53 milje od Wizardsa.

Zanimljiv mi je potpis jer ga Wizardsi sad guraju kao svog max/franchise igrača, što je otprilike kako ova NBA liga sa keceljama treba da funkcioniše. S druge strane, mislim da nije postojalo tržište da Jang bilo gde drugde dobije iole slične novce, jako malo timova ima prostora u kepu, a ko ga ima ne treba im Jang.

Slična situacija ko prošle godine sa Ingramom.

Ne znam šta je tu sve iza kulisa, dal usluge menadžerima i slično, ali mi se čini kao pitanje trenutka kada će neki tim početi da koristi to.

21 hours ago, Calavera said:

kako šta rade, pa dobar posao hihi

Ne dobar nego vrhunski posao, posle dugo vremena su na tržištu napravili konkretan iskorak. Dobili su Naza, igrača kakav im baš treba, produžili Whitea i sklanjanjem Lamela i Josh Greena mislim da imaju još pregršt prostora manevar. Pik 1 runde + čak 3 swapa + onaj resto pikova 2 runde...ma top.

Srećno bilo Minesoti sa staklenim pajacem. Ne kažem da ne mogu da kliknu, ali su daleko veće šanse da budu šala komika onda kad najviše bude trebalo. Njih tu vadi samo onaj drvoseča Mekdenijels koji celoj ekipi unosi preko potrebnu ozbiljnost i čvrstinu.

17 minutes ago, goofs said:

Ne znam šta je tu sve iza kulisa, dal usluge menadžerima i slično, ali mi se čini kao pitanje trenutka kada će neki tim početi da koristi to.

ovako napamet, mislim da im je bitan kako bi izvukao najbolje iz dyabantse, pa dok on dodje n naplatu, trajchetov ugovor je prosao ili je u poslednjoj sezoni

taman i da rese da trejduju neratka mladica ranije, mislim da im samo ide u prilog golem ugovor, da mogu da dobiju ovo i ono zauzvrat

nece wizardsi imati neke stete od toga, cini mi se. dace i daviesu paretine sigurno

..hocu da kazem, charobnjacima je najvaznije da zoung-dzabantsa/davies osovina fercera i bude zdrava, da se odmaknu sa dna kace i budu zanimljivi medijima. to je pocetak

2 hours ago, kralj said:

A možda i Spursi reše da unovče Vembija sad kad ima jaku cenu, ko Šarlota Lamelu.

Šarlot jeste igrao zabavnu košarku, ali nisu dogurali dalje od plej-ina. Lamelo je pre ove sezone u kojoj je bio relativno zdrav imao tri sezone gde je odigrao 105 utakmica, od mogućih 243. Spursi su ušli u finale preko šampiona, a tamo poklonili dve tekme.

Meni je zanimljivije razmišljanje Minesote. Očigledno da nakon laganog izbacivanja Denvera ne vide isti (posebno AG-a) kao pretnju i fokusiraju se na njihov najveći nedostatak koji ih prati kroz regularnu sezonu i plej-of, izostanak pleja koji može da kreira šut. Biće zanimljivo gledati kako će Finč, koji je tokom prošle sezone na konferencijama za štampu govorio za svoje igrače da su neozbiljni, da se izbori sa Lamelom. Ostao je i bez prvog asistenta, Nori je dobio posao glavnog trenera u Blejzersima.

Baš ti hvala što si me podsetio da su se produžavanjem ugovora sa Kobijem ranili, ovim su se dokusurili. Imali su mlad, poletan tim sa jednim od najoriginalnijih napada u ligi. Bez Lamela taj identitet nestaje. Sve i da rezultatski napreduju, što bi za ovako mladu ekipu bilo očekivano (a ne verujem da hoće), više neće biti ona prepoznatljiva i najsimpatičnija ekipa koju je bilo zadovoljstvo gledati. Plus, na stranu što su rezultatski rasli kako je sezona odmicala i što bi bili treći da je potrajala još mesec dana, nije sve u tome, ova liga je posebna dobrim delom zbog simpatičnih anderdogova kalav je prošle godine bio Šarlot.

A Naž Rid kapiram da će da igra kao kuvana noga.

videćemo, gotivim lamelu od automobila ali je očigledno da su zaključili kako im je doktor kon glavni prospekt i da im treba ozbiljniji centar i svakako racionalniji plej

coby nije loš igrač a u šarlotu je odigrao i bolje nego što sam zamišljao

21 minutes ago, Scouser said:

Srećno bilo Minesoti sa staklenim pajacem. Ne kažem da ne mogu da kliknu, ali su daleko veće šanse da budu šala komika onda kad najviše bude trebalo. Njih tu vadi samo onaj drvoseča Mekdenijels koji celoj ekipi unosi preko potrebnu ozbiljnost i čvrstinu.

osim zdravlja, kod lamela je jedini problemmajndset sa kojim vozi tekmu.

mislim, nije mali problem ali je bolje imati lika koji može puno toga samo da se fokusira. ant izgleda kao karakter koji to može da kanališe kod lamela, makar na par sezona

6 minutes ago, uini said:

videćemo, gotivim lamelu od automobila ali je očigledno da su zaključili kako im je doktor kon glavni prospekt i da im treba ozbiljniji centar i svakako racionalniji plej

coby nije loš igrač a u šarlotu je odigrao i bolje nego što sam zamišljao

Pre će biti da će da grade oko Brende. Kon je efikasni floor spacer, njemu su kreativci poput Lamele kiseonik, a plejmejkeri poput Kobija duct tape.

A Nazu je sve potonulo, kažu da je kupio cisternu šljivovice i napravio Hornets plejlistu na kojoj su isključivo Sinanove pesme.

šta je s ovim pistonsima, prvi playoff posle 20 godina i odmah rasprodaju ceo tim. okej, duren je usrao motku u playoffu ali bilo im je prvo doigravanje, ima tu prostora za napredak.

Ajzea Džo iz Tandera u pomenute Pistonse za dva pika druge runde. Dobar trejd za Detroit, fali im šarpšutinga.

btw. ukucajte u gugl pretragu "tyler herro" i pritisnite enter

weirdest shit I've ever seen

14 minutes ago, goofs said:

btw. ukucajte u gugl pretragu "tyler herro" i pritisnite enter

weirdest shit I've ever seen

Rece covek koji zivi u Srbiji D