Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

I ja mislim da bi radije dali njega nego Desperadosa, ali da su Bucksi morali negde da povuku ručnu. Iskreno ne razumem da nisu hteli Jaylena Browna nakon sezone karijere. Mogli su makar da ga proslede dalje i opet dobiju gomilu ničega kao od Miamia, u najgorem slučaju.

• Replies 6.7k
  • Views 288k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, goofs said:

Pa ulaziće s klupe s_d

Majami ima sad sasvim dobru startnu petorku, pod uslovom da prodže Pauela, ali onda je na klupi blagi užas, Bobi Portis, Jović i džakovi krumpira. Aseta nemaju, salary cap pun, živ nisam da vidim šta će Rajli da iskopa.

Takođe, vrlo je (nažalost) moguće da Baksi ne smatraju Jovića kao koristan aset, pa zato nije bio deo trejda.

sa akvizicijon djane, trebaju im 3&D igraci u buljucima a toga makar moze da se iskopa

Iza svakog ugla vreba, 3&D i dragan kojic keba.

svakako se moze lakse naci takav specijalac ovih dana, nego npr defanzivni i agilni centar, dobar plej ili sta ti ja znam

ne bi me zacudilo da nakupe nesto takvih likova za sitne pare

10 hours ago, goofs said:

Bruklin formira ekipu otpadnika, MPJ i Rendl, šteta što je Trej Jang produžio sa Vizardsima, no Zion je još uvek na tapetu, a tu negde je i Dža

MPJ i Claxton su dobro funkcionisali zajedno, Rendl im odgovara poziciono, jer kubure sa igračima na krilu, kao poenter, pošto osim MPJ nemaju nikoga ko može u kontinuitetu da postigne 20+ poena.

Žao mi je zbog trejda, očekivao sam da ima dugoročne vizije u Netsima, a sve ide ka trejdu obojice za još pikova.

Navodno Majami neće obnoviti Pauela, nego će pojuriti Derozana kojeg Kingsi nameravaju da vejvuju i strečuju.

Jadni Gemini - krenuo da pakuje neki trade deal (sa strane Denvera) - pa prvo predlaze MPJ-a a posle (upozorenja) dodaje Vlatka... Zavrsava sa "If we use Denver's realistic, updated roster...".

Hvala, brate, u redu je.

završava se prva runda, dallas kao 30-og bira mog omiljenog igrača s ovogodišnjeg drafta, idem u krevet da malo odspavam, jutros se budim, odem na twitter i bam! koa peat trejdovan u moj phoenix. čarobni svet košarke i nba drafta.

Edited by Sandens

Niksi i Nagici trejdovali pika prve runde za neku bagatelu druge runde. Beže od kecelje. Nagici će verovatno i završiti Jonasa za manje od 2M$, što ostavlja neki prostor da se Votson zadrži.

11 minutes ago, goofs said:

Niksi i Nagici trejdovali pika prve runde za neku bagatelu druge runde. Beže od kecelje.

ako sam dobro razumeo juče, kod knicksa nije puko bežanje od kecelje, već je to jedini način da se eventualno zadrži mitch lobinson, pošto na taj način štede 3.300.000

i alvarado je uz dogovor sa FO odložio svoju odluku oko player opcije za petak, pošto sada imaju valjda 3 pika druge runde, koja će verovatno dalje dilovati

videćemo, bilo bi lepo da svi ostanu na okupu, ne zato da bi se sad nešto jurilo, nego da opiče još jedan krug.

Pa to, isto radi i Denver zbog Votsona. Pik prve runde ima garantovan ugovor i jede salary cap, pik druge runde može da ide na one bulja two-way ugovore, što je mnogo fleksibilnije glede capa. Ja nekako računam da će oba platiti svoje makar po cenu kecelje, to bih ja radio.

25 minutes ago, uini said:

ako sam dobro razumeo juče, kod knicksa nije puko bežanje od kecelje, već je to jedini način da se eventualno zadrži mitch lobinson, pošto na taj način štede 3.300.000

i alvarado je uz dogovor sa FO odložio svoju odluku oko player opcije za petak, pošto sada imaju valjda 3 pika druge runde, koja će verovatno dalje dilovati

videćemo, bilo bi lepo da svi ostanu na okupu, ne zato da bi se sad nešto jurilo, nego da opiče još jedan krug.

Nije. Jeste.

😁

38 minutes ago, Hele said:

Nije. Jeste.

😁

moguće hahah ja sam nešto uvrteo sebi u glavu da nije samo puka strah od trošenja love, nego da postoji i još tu prepreka oko konstrukcije rostera, kome koliko možeš da ponudiš od igrača koje hoćeš da produžiš / ponovo potpišeš

verovatno tripujem

• Popular Post

stop the count

IMG_6851.jpeg

Nadam se da ovo znaci zbogom za Lebrona