Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

21 minutes ago, zorglub said:

Nije on prepričavao nešto što je video iza zgrade dok se parkirao, u real-time-u je iskomentarisao trešenje pred tih 50M ljudi.

komentar je direktiva sa ibarske magistrale.

beyveye mi je ta logika call it like you see it, jer moze da se primeni na bilo sta i ugrozava osobu kojoj su komentari upuceni

prosto nije okej.

• Replies 6.6k
  • Views 282.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 minutes ago, goofs said:

izmedju toga uini priča sam sa sobom i pravi strategije kako do prstena hail

images?q=tbn:ANd9GcTasXi_ch7Us-seSTvDY5a

2 minutes ago, uini said:

i ugrozava osobu kojoj su komentari upuceni

Ne, ovo moram da čujem - kako je Čakov komentar ugrozio Cardi B?

PS: Bezveze je logika - nazovi stvari pravim imenom isuse

Edited by zorglub

Just now, zorglub said:

Ne, ovo moram da čujem - kako je Čakov komentar ugrozio Cardi B?

komentar je VII/4 iz 1983 godine, ako treba da se normalizuje vidi kol'ke su joj sise posred prenosa finalne nba utakmice, kako ce to uticati na ove gorepomenute sedmake i odnos prema devojcicama.

u pravu si, ne ugrozava cardi b, ugrozava neku no name decu a drugoj deci formira percepciju sta je normalno.

evo, mozda sledeci put, tj veceras, da kaze za perfprmera / performerku 'uff al bi ga/je jebo', sta fali, nije kao da ce zaista jebati tu osobu a samo je rekao sta oseca i to izrazio u real timeu

prosto treba imati neku svest gde sta i kome pricas

nije najstrasnija stvar koja se desava ove godine ali nije ni okej.

1 minute ago, uini said:

ugrozava neku no name decu a drugoj deci formira percepciju sta je normalno.

Ok, decu isuse dakle ne ugrožavaju sise i dupe Cardi B, ugrožava ih Čakov najzaokolniji mogući komentar istih. Makes sense.

pa dobro, tako ja mislim. da gole sise i dupeta ne ugrozavaju, vec maliziozni macho komentari, npr.

3 minutes ago, uini said:

maliziozni macho komentari

Kako je Čakov komentar maliciozan?

ti ćeš da postavljaš ove klifhenger onelinere a ja ću da ti odgovaram 5i put

odlično je barkley reagovao, zaboravi na prethodno napisano, tripujem.

Ne nego ću da te iskreno pitam jer me iskreno zanima. Prvo komentar ipak nije ugrozio Cardi, sada je komentar "mačo" i "maliciozan". Ovo je mogla da izjavi i neka žena bez problema, beli vitezovi poput tebe ne bi trepnuli. Žena je izbacila sise, neka se skine i komplet gola, kul - ali maliciozno je iskomentarisati trešenje koje će pritom nastati, msm stvarno.

4 minutes ago, zorglub said:

Ovo je mogla da izjavi i neka žena bez problema, beli vitezovi poput tebe ne bi trepnuli. Žena je izbacila sise, neka se skine i komplet gola, kul - ali maliciozno je iskomentarisati trešenje koje će pritom nastati, msm stvarno.

izbegavao sam ovaj momenat ali ako imaš u svojoj porodici ćerku ili ženu, pitaj ih, bolje će ti one objasniti nego ja. kul ako ti zvučim kao žena na ovoj temi, to mi je mos def kompliment.

29 minutes ago, uini said:

izbegavao sam ovaj momenat ali ako imaš u svojoj porodici ćerku ili ženu, pitaj ih, bolje će ti one objasniti nego ja. kul ako ti zvučim kao žena na ovoj temi, to mi je mos def kompliment.

Ta Cardi B prva ima eksplicitne reference i stihove u svojim pesmama a imala je izjavu tipa ne pustam svoje pesme sa eksplicitnim govorom sopstvenoj deci. Mozda je Barkli to rekao javno a zabranio svojoj deci da ga gledaju tako da je to ok.

Just now, glibav said:

Ta Cardi B prva ima eksplicitne reference i stihove u svojim pesmama a imala je izjavu tipa ne pustam svoje pesme sa eksplicitnim govorom sopstvenoj deci. Mozda je Barkli to rekao javno a zabranio svojoj deci da ga gledaju tako da je to ok.

53 minutes ago, uini said:

odlično je barkley reagovao, zaboravi na prethodno napisano, tripujem.

1 hour ago, uini said:

izbegavao sam ovaj momenat

Mogao si baš i da nastaviš da ga izbegavaš.

1 hour ago, uini said:

kul ako ti zvučim kao žena na ovoj temi

A mogao bi i pažljivije da čitaš.

zena potrosila ko zna koliko stotina hiljada dollara u sise i dupe i u ko zna sta jos jer tako prodaje svoju trash muziku i sada treba svi da se sokiramo kada neko komentarise njen izgled

anyways knicks in 5