May 6May 6 22 minutes ago, precog said:E te stvari nikad nisam kapiro. Mozda budem trazio jednom, geminiju da mi pojasno.pa ako se izglasaju nova pravila za par nedelja nece biti vise tankovanja kao prethodnih par sezona. okc je inace vrlo kratko vreme tankovao, samo neke dve-tri sezone. dobili su iz toga holmgrena i ajde giddeya i to je to otprilike.
May 6May 6 28 minutes ago, goofs said:Jbg, i debeli je šutirao bednih 20% trojku u plejofu. Pre povrede je imao nadrealnih 45%, nakon toga kuburi sa šutem, spustilo se maltene na 30%, a 30% znači da će protivnik rado da ga pušta da pripaljuje iz daljine, a da zatvara druge stvari.Kad već pričamo o problemima u igri Denvera.problema u igri ima kolko hoces, ali ja sam odgovarao na argument kako je "imao all star mareja u timu i cjorak": all star marej je sutirao 48%fg (protiv sote u regularcu 31.5ppg na 43.5%), a plejof marej ni 36%. najgora volume suterska serija od 90ih fazon, kolko je to serija i volume shootera jbt, bas je debelo podbacio.a debelo je podbacio i debeli, na svakom planu. mislim da ima tu i nekih stvari koje ne znamo, mentalno je bio predaleko od vrhunskog fokusa. nema logike da se ovako mucis protiv gobera kome si pre godinu dana sunuo 61/10/10, a i generalno si ih punio, evo recimo poslednjih 5 godina vs minny igrica stats bukvalno:31.8p12.2r9.1a1.3s0.6b11.5fgm19.2fga59.9%fgpritom su svi ocekivali da mentalno i fizicki spremno doceka plejof jer se naladio muda u poslednjoj trecini sezone. mares je recimo imao inside info da je nikad spremniji za plejof, da se dobro odmorio mentalno itd, tkd nikome nije jasno sasvim sta se desilo. mozda im ipak fali nadrndani maloumn da ih pritegne povremeno, ovaj fikus bas ispade filadendron
May 6May 6 juce je braun imao izjavu kako je on kao lider u ekipi, vokalni lider i da zna da je igrao kao kurcina i da je i on usput uspeo da povredi list na pocetku serije...mislim ako je on kao neki lider onda da jebes citavu fransizu. ajd da razumem gordona ili browna, millsapa ranije, posto jokic i murray izgledaju kao da ne zele da se cimaju previse, ali jebeni braun kome je prvi put pre sest meseci izrazla brada da bude lider...
May 6May 6 11 minutes ago, 189- said:juce je braun imao izjavu kako je on kao lider u ekipi, vokalni lider i da zna da je igrao kao kurcina i da je i on usput uspeo da povredi list na pocetku serije...mislim ako je on kao neki lider onda da jebes citavu fransizu. ajd da razumem gordona ili browna, millsapa ranije, posto jokic i murray izgledaju kao da ne zele da se cimaju previse, ali jebeni braun kome je prvi put pre sest meseci izrazla brada da bude lider...Čuo sam tu izjavu, ako on ima muda (na stranu debilizma) da izjavi takvo nešto to samo govori kakav su u stvari raspad iznutra i koliko nema hijerarhije, neke unutrašnje motivacije.Jer ako je stvarno ovaj Indijanac tamo najglasniji - a nije isključeno dok je takvo nešto izjavio, koliko god da glupo zvuči - oni su stvarno teška komedija.
May 6May 6 pa videlo se tu nakon utakmice 2 da je teska kurcobolja u ekipi. mcdaniels im se popisa po faci na utakmici, posle utakmice i oni sta urade, izgledaju jos gore u game 3. tu da ima nekog liderstva i nekoga sa mudima, to se nikad ne bi dozvolilo. npr westbrook to sigurno ne bi trpeo ma koliko je stetan na terenu, covek bi se sigurno pokacio i 'pobio' ako treba. nikakvog urgencyja kako kazu ameri nije bilo. kao da se i dalje igra regularna sezona.
May 7May 7 https://www.sportico.com/leagues/basketball/2026/2026-nba-playoffs-odds-76ers-lakers-1234891951/"Other data points corroborate the chaos theory. Not only has there been no repeat NBA champion in the 2020s, but there hasn’t even been a repeat conference champion.""Postseason injuries are now much more common. In nine consecutive seasons, at least 5 All-Stars missed a playoff game—that only occurred 5 times in the previous 40 seasons. The threshold was already hit in the first round this year: Luka, KD, Ant, Wemby, Ingram"."between 1984 and 1994, home teams won 20 consecutive Game 7s. Since 2017, however, home and away teams have evenly split Game 7s, 14-14.""In recent years, however, officials have swallowed their whistles in the playoffs, such as 2023 when the free-throw rate fell by roughly 5%."
May 8May 8 Ima pomalo od svega, ali rekao bih da najveći procenat odlazi na 2 stvari: injury menadžment koji postaje važniji od playoff seeda i na tezu sa kojom nas decenijama teroriše ovde Zli Gli: Nikad više talenta u ligi.Lejkersi obuzdavaju SGA, ali prokišnjava u ostalim prostorijama. Backcourt Denvera nije imao nikakve šanse protiv Sote, kad se ovi muče sa odbranom Lejkersa.Mnogo mi je drago zbog Detroita i Kejda prvenstveno, mada me pomalo grize savest što sam Amosa obeshrabrio da ga bira pre Janisa, naročito sad kad mu dajemo 40 dana. Edited May 8May 8 by kralj