Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Daj samo da izbace ova govna iz Minesote užasno mi idu na kurac, ogavni su svi redom.

Da li zaslužuju, naravno da ne... Košarkaški Minesota je bukvalno level iznad.

• Replies 6.3k
  • Views 265.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne znam sto su ogavni, lik gurne Jokica minimalno s ledja i jos mu se svira faul a ovaj se opet kao zalece. Srecom pa ga uvek neko otrese, smesan je jako kad glumi nekog zajebanog fajtera

+4 na osam minuta do kraja, bice krvarenje za svaki kos verovatno. Mora se neko jos pojaviti, ne moze Mekdanijels sam

Ogavni su jer njih 3, 4 skače na Jokića sa leđa da ga gura jer su valjda face. Onaj primat Rid ga najviše gurne pa se pita zašto tehnička. Uopšte, baš su onako sirovinčuge, ne volim to.

Plus im se sve jebene lopte odbijaju u ruke kad ovi jadnici uspeju da odbrane nešto, pa mi i zato idu na onu stvar.

23% sut iz igre Jamal. Na 17 uzetih suteva!!!

Sam je kriv jer je burno reagovao, on je tu najveci slepac ispao opet jer je inicirao

Rendl i dalje nula, napad generalno zastekao ali sreca pa i Nagetsi bacaju cigle pa imamo ovih +3 i napad

Jedini sam gadjao 4-2 za Minesotu, igrajte za mojih 25 poena u pogadjalici jbg

CB basketball IQ tezi nuli.

Marej "sabija" na obe strane terena.

A ovde su neki ozbiljno pričali o šansama Denvera za titulu grozan

All star Jamal...what a fuckin' joke

Utesno je sto ce SAS da razguze Sotu u 4, i idu odmorni na OKC.

Adelman otkaz, Jamal trade. Jokic trade. AG trade. Za trade CB-a nemaju dovoljno pickova da daju ne bi li neko uzeo njegov albatros ugovor.

Da ironija bude veca, McDaniels veceras zabo poenterski rekord karijere.

11 minutes ago, Zli Gli said:

Sam je kriv jer je burno reagovao, on je tu najveci slepac ispao opet jer je inicirao

Ne, ovaj lik je Jokića prvi gurnuo sa leđa doduše slabo pošto su se istrgli iz faula, pa je valjda Jokić hteo da vrati šta li.

Drago mi je što je Denver ispao, ovo je sramotna, bukvalno sramotna predstava i očigledno je da je ekipa u velikim problemima, rekao bih da ni odnosi nisu najbolji, da li pizde na trenera ili jedni na druge ali vatre nema na terenu, nema srca, a to je nešto najgore.

Očekivao sam mnogo više od njih u Play Offu kada se malo ustali tim posle bukvalno cele sezone povreda ali mrka kapa je ovo, baš neprijatno za gledati.

Jedan od glavnih razloga za ovo je nekonstantnost Jokića, previše je van reketa, loše se koristi u napadu, prečesto je izolovan iz igre u dugim periodima, budalaština prosto.

Čak i da su prošli bilo bi to mlaćenje prazne slame koje bi morao da ispratim live a potom budem sjeban dan posle od nespavanja tako da najbolje ovako.

Pih.. pa ni tripldabl nije došao

Natrpao ih igrac koji je u regularnom delu sezone belezio pet poena u proseku.

Edited by Micko8