May 1May 1 Daj samo da izbace ova govna iz Minesote užasno mi idu na kurac, ogavni su svi redom. Da li zaslužuju, naravno da ne... Košarkaški Minesota je bukvalno level iznad.
May 1May 1 Ne znam sto su ogavni, lik gurne Jokica minimalno s ledja i jos mu se svira faul a ovaj se opet kao zalece. Srecom pa ga uvek neko otrese, smesan je jako kad glumi nekog zajebanog fajtera+4 na osam minuta do kraja, bice krvarenje za svaki kos verovatno. Mora se neko jos pojaviti, ne moze Mekdanijels sam
May 1May 1 Ogavni su jer njih 3, 4 skače na Jokića sa leđa da ga gura jer su valjda face. Onaj primat Rid ga najviše gurne pa se pita zašto tehnička. Uopšte, baš su onako sirovinčuge, ne volim to. Plus im se sve jebene lopte odbijaju u ruke kad ovi jadnici uspeju da odbrane nešto, pa mi i zato idu na onu stvar.
May 1May 1 Sam je kriv jer je burno reagovao, on je tu najveci slepac ispao opet jer je iniciraoRendl i dalje nula, napad generalno zastekao ali sreca pa i Nagetsi bacaju cigle pa imamo ovih +3 i napadJedini sam gadjao 4-2 za Minesotu, igrajte za mojih 25 poena u pogadjalici jbg
May 1May 1 Adelman otkaz, Jamal trade. Jokic trade. AG trade. Za trade CB-a nemaju dovoljno pickova da daju ne bi li neko uzeo njegov albatros ugovor.
May 1May 1 11 minutes ago, Zli Gli said:Sam je kriv jer je burno reagovao, on je tu najveci slepac ispao opet jer je iniciraoNe, ovaj lik je Jokića prvi gurnuo sa leđa doduše slabo pošto su se istrgli iz faula, pa je valjda Jokić hteo da vrati šta li.Drago mi je što je Denver ispao, ovo je sramotna, bukvalno sramotna predstava i očigledno je da je ekipa u velikim problemima, rekao bih da ni odnosi nisu najbolji, da li pizde na trenera ili jedni na druge ali vatre nema na terenu, nema srca, a to je nešto najgore. Očekivao sam mnogo više od njih u Play Offu kada se malo ustali tim posle bukvalno cele sezone povreda ali mrka kapa je ovo, baš neprijatno za gledati. Jedan od glavnih razloga za ovo je nekonstantnost Jokića, previše je van reketa, loše se koristi u napadu, prečesto je izolovan iz igre u dugim periodima, budalaština prosto. Čak i da su prošli bilo bi to mlaćenje prazne slame koje bi morao da ispratim live a potom budem sjeban dan posle od nespavanja tako da najbolje ovako.
May 1May 1 Natrpao ih igrac koji je u regularnom delu sezone belezio pet poena u proseku. Edited May 1May 1 by Micko8