April 21Apr 21 Da li se vodi statistika o pogođenim trojkama pod faulom?Pretpostavljam da je Njujork nakon promašaja hteo da iskoristi priliku protiv odbrane koja nije stigla da se postavi. Edited April 21Apr 21 by reg
April 21Apr 21 18 minutes ago, reg said:Gober ne može da reši Džonsona ispod koša i posle se pita zašto ne dobija loptu kad krene da maše rukama u situacijama kada ostane da ga čuva niži i lakši igrač.Ne moze da resi nikog, pretuzan je lik17-0 serija u jednom momentu, 26-7 trenutno, mislim da je tri puta bilo 3+1 za Nagetse mada Mareja niko nije pipnuo ali ne menja mnogo stvarJokic uleteo Edvardsu u onom duelu, nije bilo bas sportskiBouns vodi kontru 3 na 1 i zabada se kao bik u nekog, kakav tupson tupavi Edited April 21Apr 21 by Zli Gli
April 21Apr 21 Rekoše ovi na NBCji da ih je bilo 4. THJova reakcija bacakanja na podu kada je iznudio faul Bounsa u napadu.
April 21Apr 21 Koliko je Denver bezopasniji kad Jokic trpa svoje beskorisne brojke, tacno su trebali ovi da ga navuku na Gobera smotanog a zatvore sve ostaleOvo sa trojkama i divljanjem svih ostalih vodi u stoka razlike, zajebani Nagetsi ko kratko cebe kad im lignjoslav ne kontrolise svaki napad
April 21Apr 21 Just now, reg said:Kakvo je ovo sudjenje, nebulozni faulovi na sve strane. mislim da ni oni ne znaju sta sude.
April 21Apr 21 Upalio na +14, taman kad je Valančijunas stupio na scenu. Zajebi, vraćam se da spavam. Kolko je nesposoban, pakao.
April 21Apr 21 Imao je Litvanac -4 za tri minuta na parketu, nije samo do njega, lepo trpaju i Jokica u odbraniEdvards imao otvorenu trojku za +11 i promasio, posle napravio i korake i naravno po kazni ova trojka Mareja iz tri lepe za egal, uzas Edited April 21Apr 21 by Zli Gli
April 21Apr 21 Jonas je baš nervozan u svojim minutima, skoro ko Bugi u onoj 21/22 sezoni bez Mareja i MPJa.
April 21Apr 21 Ahahaha, Gober ne moze ni da zakuca ako nije potpuno sam, izadji covece i ne blamiraj se viseI naravno masi oba bacanja a onda i Rendl oba, prelepo Edited April 21Apr 21 by Zli Gli