April 13Apr 13 hawks se raspadaju u majamiju, dok toronto kuci rutinski resava brooklyn. toronto ima 4-0 protiv atlante ove sezone, tako da se sa penju na 5. mesto
April 13Apr 13 Precudna tekma DEN vs SAS. Uspevaju rezerve i trecepozivci Demvera da vode +15 na 6min do kraja.
April 13Apr 13 24 minutes ago, Peter Fan said:Jel sam ja jedini koga Wemby pocinje da nervira sa arogancijom?Svako je slobodan da bude arogantan dok ne dodje vreme da pokaze "supstancu". Da "demonstrira" tehniku sto bi neki rekli.On moze da se kurci a kad nesto 'osvoji' onda ce moci da se kurci jos jace/vishe - do tada ce da nervira. Mozda ce i posle al' treba prvo osvajanje da docekamo.
April 13Apr 13 2 hours ago, kralj said:Pa to "verovatno" ti i nije neki argument da nastupiš ovako kao mešanac Srđana Đokovića, Damira Dokića i Kerkezovog ćaleta. Ili ovaj što neistomišljenike naziva stručnjacima.Kako god, petroka Rocketsa je i dugačka i jaka i inteligentna, nema tu nekih pukotina koje možeš targetirati.Durant ili Ant, obojica mogu da te sahrane, ali da, ja bih pre birao da me sahranjuje taj beast mode Edvardsa.Nastup je bio adekvatan odgovor na tvoje proseravanje kad je Queta bio tema, fazon slozio si se ali se onda na kraju setio da treba i da se prokenjas po meni jer ne delimo misljenje po pitanju JokicaEdvards >>> Durant u svakom smislu, i tako vec par godina unazadKapa dole Nagetsima, izabran tezi protivnik u prvoj rundi a potencijalno dosta laksi u drugoj koju, nadam se, nece docekati
April 13Apr 13 11 hours ago, Mil@n said:Jedini ko se ozbiljno blamira je ti jer misliš da znaš bolje od bukvalno desetine i desetine a verovatno i stotine NBA igrača i trenera pa i ponajvećih legendi koje misle isto to, ja na stranu. Misli šta želiš, ali to proseravanje da Kobi ne može ni u poređenje pa je to odmah blam ostavi za nekog drugog.P.S ne volim Kobijati si napisao da nije ni blizu, nisam ja. meni je kobi drazi od lebrona, ali prosto ovaj drugi ima toliku fizicku prednost da je to bilo nemoguce prevazici. lebron je bio najbolji igrac lige skoro 10 godina, u tom drustvu su samo jos dzordan i leri, mozda vilt.
April 13Apr 13 3 hours ago, Zli Gli said:Nastup je bio adekvatan odgovor na tvoje proseravanje kad je Queta bio tema, fazon slozio si se ali se onda na kraju setio da treba i da se prokenjas po meni jer ne delimo misljenje po pitanju JokicaEdvards >>> Durant u svakom smislu, i tako vec par godina unazadKapa dole Nagetsima, izabran tezi protivnik u prvoj rundi a potencijalno dosta laksi u drugoj koju, nadam se, nece docekatiPa tako napiši pobogu, ko će pamtiti ranije drame.Nije do Jokića, meni si ti kao koncept čak bio i simpatičan dok nisam video da deliš šljage kad se neko odvaži da ti nasedne na svaku tvoju 150. provokaciju. A kad sam video da naposletku i kukumavčiš moderaciji, baš mi bilo krivo što sam te toliko pogrešno procenio.Šteta.
April 13Apr 13 Kukumavcenje moderaciji tako sto sam pitao jel smem da adekvatno odgovaram na provokacije tj. uvrede? Bravo decko, i ja sam tebe debelo procenio, mislio sam da si pametnijiI ne vidim problem da preskocite tih 150 miliona provokacija gde pisem protiv Jokica i blatim nova pravila igre ali ne, valjda je lakse ekipi strucnjaka i Jokic sektasa da umesto toga krene sa "ispao kao beba na glavu" i slicnim nebulozama, na sta je logicno da slede kontra uvrede tj. napusavanje kurcemTako svet funkcionise, ako nisi primetio
April 13Apr 13 6 hours ago, Peter Fan said:Jel sam ja jedini koga Wemby pocinje da nervira sa arogancijom?Sav je fejk i nafuran, evo i ovo je više nego očigledno da je sve to naučio ranije, a da ne računa u trenutku, ali glumi ludilo. Jedino što je klinac, 22 godine, milioner, sa nekim predikcijama da može i GOAT biti... Ako iskulira malo kad odraste, zaboraviće se sve ovo.Njje problem da ima samopouzdanje do kraja života i da se kurči, ja sam najbolji i ne priznajem nikom drugom da je bolji dok ne dokaže i ti fazoni, ali lik ima i neku smrda komponentu koja iritira.