April 10Apr 10 56 minutes ago, Amos said:Niko ništa na Bronijevu utakmicu karijere. Mašina se pali, dogodine u Partizanu.milan je mnogo tih otkad je broni ubacio deseti poen
April 10Apr 10 1 hour ago, 1n54jd3r said:Gorepomenuti dvojac igra za kikiriki. Sta se desava sa Jovicem koji ima isti tretman a ugovor do nebesa.Jovic je ponovo povredjen, koliko sam video. Ne znam da li je nesto hronicno sto vuce celu sezonu jer nije igrao ni pre objave povrede.
April 10Apr 10 3 hours ago, kralj said:Meni je recimo Valenčijunas daleko bolji igrač od Quete, i ne vidim kako će ovaj da dostigne taj nivo.djesi Vala nasao. neigrivogtm plejof igraca. mislim u smislu raznih ofanzivnih vestina je Val svakako kompletniji igrac, ali dzaba to kad mozes svaki napad da ga napadas i dajes tipa 1.8p po posedu3 hours ago, kralj said:A dobro, to su kategorije koje dosta zavise od timskog uspeha i kompozicije. I Kevon Looney je tako bio u prvih 5-6 svojevremeno.Looney nikad nije bio u 5-6 ni u svom selu, a kamoli u ligi, po bilo kojoj metrici. Da se fokusiramo na EPM koji je i dalje valjda najcenjeniji, uzima u obzir i snagu tima i saigraca, a racuna i odbranu: Queta je 9i centar lige, odma posle svih ovih etabliranih. Luni recimo nikad nije bio u top 100 igraca lige po EPMu kolko sam sada uspeo da iskopam.Al na stranu to, za tih 26 minuta ocigledno im odgovara. Jedni su od 2 tima lige koji imaju top5 i napad i odbranu, gde najvise ima da se cestita treneru, ali je i Queta napravio solidan iskorak.
April 10Apr 10 3 hours ago, kralj said:Mislim, Jokiću nije nikakav problem da odigra 25 minuta, čovek posle utakmica ide u teretanu.teretana posle tekme je čist undercover za pečenje koje mu služe na dasci i puštaju južnjačke pesme
April 10Apr 10 Ne slusa narodnjake, samo starogradske. Narodnjaci, eventualno, posle ponoci, kad se popije na zurci.
April 10Apr 10 5 minutes ago, precog said:Ne slusa narodnjake, samo starogradske.samo naprednjake slusa. stari grad je sada bgd na vodama
April 10Apr 10 4 hours ago, 189- said:milan je mnogo tih otkad je broni ubacio deseti poenBroni mora da kresne Vejdovu ženu da bi Lebron bio bolji od Jordana Edited April 10Apr 10 by Amos
April 11Apr 11 2 minutes ago, 1n54jd3r said:Wemby za 20min utrpao 30 poena Dalasu."neko juri nagrade, neko se odmara za PO"
April 11Apr 11 Dort nastavlja da obogacuje svoj repertoar, najprirodniji udarac laktom u nos ove sezone...