Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Biće dosta zanimljivo ako Denver hoće na četvrto mesto, a OKC da ih pusti da bi išli na Lakerse ili Rocketse u 1/2.

• Replies 6.3k
  • Views 266.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, Venom said:

Biće dosta zanimljivo ako Denver hoće na četvrto mesto, a OKC da ih pusti da bi išli na Lakerse ili Rocketse u 1/2.

1 minute ago, kralj said:

image.png

Ma da. Nego sam mislio na onaj gore spisak Denvera gde su potencijalno bez Jokića, Mareja i Gordona. Mogli bi se zajebati da izgube obe i padnu na peto mesto.

Ma preskočio sam par postova. Sry

bilo bi bas cudno da jokica ostave na 64 utakmice i bez all nba

izvesnije je da ce izaci i odigrati neke ogranicene minute

gordon ne treba da igra u svakom slucaju, pa ni dzamal

Niko neće zbog odmora ispušiti za 65 limit, mnogi i zbog bonusa (Jokić ruku na srce verovatno to nema u svom supermaxu).

1 hour ago, kralj said:

Meni se Neemias ništa ne sviđa. Oportjuniti ga je malo hajpovao, ali ja ga ne bih ni pod razno stavio u top 10 centara. Zapravo mislim da mnogi timovi imaju bolje rezervne centre od njega.

Sad, s'obzirom da se slažem sa Glijem, takvo mišljenje treba dobro da se preispita, ili još bolje totalno napusti i pobegne glavom bez obzira.

ne znam oko rezervi ali je i meni, onako, okejish igrac, nista vise

Karaće ih Topara jako.

Taj 65 limit ima i neku minutažu uključenu, gde možeš par tekmi odigrati i ispod 20 minuta.

Jel jokić to ispucao ili može da uđe samo na minut?

po secanju sta se pisalo u ono vreme kad je povredjen, mogu valjda dve ispod 20 minuta, a on je imao jednu takvu

mrzi me da proveravam

ipak proverio, dakle(Al mode):

Glavne stavke pravila u tekućoj sezoni (2025/2026) su:

• Uslov za nagrade: Igrač mora odigrati najmanje 65 utakmica u regularnoj sezoni da bi bio u konkurenciji za individualna priznanja kao što su MVP, Defanzivni igrač godine, Igrač koji je najviše napredovao, kao i za mesta u All-NBA i All-Defensive timovima.

• Šta se računa kao utakmica: Da bi se meč priznao, igrač mora na terenu provesti najmanje 20 minuta. Dozvoljena su dva izuzetka po sezoni gde se priznaje i meč sa najmanje 15 minuta provedenih u igri.

• Finansijske posledice: Mnogi ugovori igrača sadrže bonuse vezane za All-NBA selekcije. Ukoliko igrač ne ispuni kvotu od 65 mečeva, gubi pravo na te bonuse, što može značiti gubitak desetina miliona dolara.

• Izuzeci: Postoje retki ustupci u slučajevima teških povreda koje završavaju sezonu, ali čak i tada igrač mora odigrati bar 62 utakmice pre povrede.

jokic ima jednu takvu, igrao je 19 minuta protiv majamija kad se povredio

dakle mora odigrati jos jednu utakmicu 15+ minuta

Edited by pbg12345

To za 62 prvi put čujem. 1

Utakmica u kojoj se povredi se računa pod određenim uslovima, ne sećam se detalja.

Mislim, Jokiću nije nikakav problem da odigra 25 minuta, čovek posle utakmica ide u teretanu.

I sam govori da ne propušta između ostalog i da ne bi izgubio ritam.

Niko ništa na Bronijevu utakmicu karijere. Mašina se pali, dogodine u Partizanu.

Sta bi sa knechtom koji je bio otkrovenje pre koju godinu, a sad 2-3 min po tekmi?

Gorepomenuti dvojac igra za kikiriki. Sta se desava sa Jovicem koji ima isti tretman a ugovor do nebesa.