Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Em povredio Adebaja, em nije isključen, sviran faul...

U suštini, potez koji je rešio utakmicu

Nije mu prvi put i ne može biti slučajno, treba da bude baš žestoko kažnjen

• Replies 6.3k
  • Views 266.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nije to rešilo utakmicu već ukradena lopta pred sam kraj. Majami se odlično držao celu utakmicu, sve je bilo na jednu loptu do pred kraj. Ware je u jednom trenutku zaustavio 3 uzastopna napada Šarlota, bukvalno je izgledao kao Wemby na 5 minuta.

18 minutes ago, Hele said:

Em povredio Adebaja, em nije isključen, sviran faul...

U suštini, potez koji je rešio utakmicu

Nije mu prvi put i ne može biti slučajno, treba da bude baš žestoko kažnjen

svi znamo šta je ajde_bajo uradio kobiju, tako da, mojne da se praviš blesav. zna bem da je kriv.

Sprečio ga Bol da ponovi.

Jeste bilo malo gubitnički - kenjkava reakcija balavca na prodat napad, ali nisam siguran koliko je za kaznu.

Mislim, onako izvući stajnu nogu liku od 120kg možda može Sigal, ovde mi deluje da je i Adebajo hteo malo da iskarikira i već se spremao da padne na dupe, ali džukački svakako.

Najčudnije mi je da sudija nije video jer u takvim situacijama prvo gleda dole gaženje linije (koju je čini mi se Bam nagazio).

Čak na snimku deluje da gleda dole baš to.

U odbranu Lamele, ovo odgurivanje Heroja u toj akciji je faul 1/1.

Manje bi bilo strasno da se nije Bam povredio, ovako jebiga

Pa da, kapiram da ovakvih poteza ima malo-malo, nego se povredio bitan igrač u utakmici na ispadanje.

Ne kontam ovoliko trazenje opravdanja za Lamela. Ovo je za bar 5 utakmica kazne i to odmah. Totalno dzukacki potez.

Gledao Sanse i Portland do +9, 5 minuta pred kraj, i naravno Sansi ispuste prednost.

Portland mi je užasno antipatičan, ali sa Holidejem i Vilijamsom Trećim (pa i Grantom) imaju više plejof iskustva od Spursa. Nadam se da će Sansi da se doguraju u plejof, imali su odličnu sezonu i teži su match-up OKC-u od Klipersa.

sunsima bi mnogo više legao san antonio nego okc ali su se kvalitetno samoubili čudnim rotacijama i generalno pali u formi u poslednjih mesec dana zahvaljujući povredama koje su ih izbacile iz ritma. plus ott tvrdoglavo odbija da stavi visokog (mark williams, khaman maluach) u reket i forsira ničim izazvan neke sulude niske petorke.

Nije savrsena lista, ima wtf momenata...ali Denverova startna petorka, svi su u prvih 100

to je lista koju ringer apdejtuje jednom npr nedeljno, tokom cele sezone, cisto da dodam kao uvid

mada mislim da nikada nisam skrolovao ispod 20-25

Svaka lista koja nema debelog na kecu je smesna.