April 15Apr 15 Em povredio Adebaja, em nije isključen, sviran faul...U suštini, potez koji je rešio utakmicuNije mu prvi put i ne može biti slučajno, treba da bude baš žestoko kažnjen
April 15Apr 15 Nije to rešilo utakmicu već ukradena lopta pred sam kraj. Majami se odlično držao celu utakmicu, sve je bilo na jednu loptu do pred kraj. Ware je u jednom trenutku zaustavio 3 uzastopna napada Šarlota, bukvalno je izgledao kao Wemby na 5 minuta.
April 15Apr 15 18 minutes ago, Hele said:Em povredio Adebaja, em nije isključen, sviran faul...U suštini, potez koji je rešio utakmicuNije mu prvi put i ne može biti slučajno, treba da bude baš žestoko kažnjensvi znamo šta je ajde_bajo uradio kobiju, tako da, mojne da se praviš blesav. zna bem da je kriv.
April 15Apr 15 Jeste bilo malo gubitnički - kenjkava reakcija balavca na prodat napad, ali nisam siguran koliko je za kaznu. Mislim, onako izvući stajnu nogu liku od 120kg možda može Sigal, ovde mi deluje da je i Adebajo hteo malo da iskarikira i već se spremao da padne na dupe, ali džukački svakako.Najčudnije mi je da sudija nije video jer u takvim situacijama prvo gleda dole gaženje linije (koju je čini mi se Bam nagazio).Čak na snimku deluje da gleda dole baš to.
April 15Apr 15 Pa da, kapiram da ovakvih poteza ima malo-malo, nego se povredio bitan igrač u utakmici na ispadanje.
April 15Apr 15 Ne kontam ovoliko trazenje opravdanja za Lamela. Ovo je za bar 5 utakmica kazne i to odmah. Totalno dzukacki potez.
April 15Apr 15 Gledao Sanse i Portland do +9, 5 minuta pred kraj, i naravno Sansi ispuste prednost. Portland mi je užasno antipatičan, ali sa Holidejem i Vilijamsom Trećim (pa i Grantom) imaju više plejof iskustva od Spursa. Nadam se da će Sansi da se doguraju u plejof, imali su odličnu sezonu i teži su match-up OKC-u od Klipersa.
April 15Apr 15 sunsima bi mnogo više legao san antonio nego okc ali su se kvalitetno samoubili čudnim rotacijama i generalno pali u formi u poslednjih mesec dana zahvaljujući povredama koje su ih izbacile iz ritma. plus ott tvrdoglavo odbija da stavi visokog (mark williams, khaman maluach) u reket i forsira ničim izazvan neke sulude niske petorke.
April 15Apr 15 Nije savrsena lista, ima wtf momenata...ali Denverova startna petorka, svi su u prvih 100
April 15Apr 15 to je lista koju ringer apdejtuje jednom npr nedeljno, tokom cele sezone, cisto da dodam kao uvidmada mislim da nikada nisam skrolovao ispod 20-25